مصرف بیش از حد غذاها و نوشیدنیهای سرشار از کربوهیدرات میتواند سطح قند خون را افزایش دهد و افزایش مزمن گلوکز در طول زمان ممکن است منجر به سندرم متابولیک، مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ شود. راههای زیادی برای جلوگیری از این امر وجود دارد، از تغییر به یک رژیم غذایی کم گلیسمی گرفته تا ورزش منظم. یک کار ساده که همه در هر سنی میتوانند برای کاهش قند خون انجام دهند، نوشیدن آب بیشتر است. اما آیا نوشیدن آب، قند خون را کاهش میدهد؟ ارتباط کم آبی بدن و قند خون و فواید مصرف آب برای افراد دیابتی چیست؟ برای پاسخ به این سؤالات با ما در این مقاله از سایت فروشگاه آنلاین ساسانیان همراه باشید.
کربوهیدراتها دشمن شما نیستند. کربوهیدراتهای با شاخص گلیسمی پایین و متوسط که از سبزیجات، میوهها، غلات کامل سرشار از فیبر، لوبیا و حبوبات به دست میآیند، مواد مغذی حیاتی را فراهم میکنند که باید بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشند.
شاید تعجب کنید اگر بدانید که آب به طور قابل توجهی بر سطح قند خون تأثیر میگذارد، به خصوص برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند. در حالی که ورزش یکی از راههای اصلی کاهش سطح قند خون است، به خصوص در هنگام افزایش ناگهانی قند خون، نوشیدن آب نیز تأثیر مشابهی دارد زیرا آب میزان قند موجود در جریان خون را رقیق میکند.
وقتی بدن به درستی هیدراته باشد، جریان خون فرد با مقدار مناسب گلوکز برای آن فرد متعادل میشود. وقتی دچار کمآبی میشوید، سطح گلوکز میتواند افزایش یابد زیرا جریان خون با گلوکز بیشتری متمرکز میشود.
افرادی که مبتلا به دیابت هستند اغلب بیشتر در معرض کم آبی بدن قرار دارند و ممکن است به بیماریهای جدی از جمله دیابت شیرین مبتلا شوند. در صورت کم آبی بدن، افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ هستند، سطح گلوکز خونشان بیش از حد غلیظ میشود و کلیههایشان توانایی فیلتر کردن گلوکز اضافی را از دست میدهند. در این شرایط، کلیهها بیش از حد کار میکنند و اگر نتوانند قند اضافی را فیلتر کنند، این قند از طریق ادرار دفع میشود.
کم آبی مزمن همچنین میتواند عوارض جانبی شدیدی ایجاد کند، به خصوص هنگامی که بدن شروع به بیرون کشیدن مایعات از سایر بافتهای مهم بدن، از جمله عدسی چشم، بافت ماهیچهای و بافت مغز میکند.
آب یک ادرارآور طبیعی است و به کلیهها کمک میکند تا قند اضافی را دفع کنند. از آنجایی که آب حاوی چربی، گلوکز یا کربوهیدرات نیست، آب یکی از بهترین نوشیدنیهای بدون کالری و کم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و نوع ۲ است.
آیا نوشیدن آب، قند خون را کاهش میدهد؟ ارتباط کم آبی بدن و قند خون و فواید مصرف آب برای افراد دیابتی
پاسخ سریع بله است، نوشیدن آب ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.
آب از کم آبی بدن جلوگیری میکند و به دفع قند اضافی از طریق ادرار کمک میکند.
نوشیدن آب از کم آبی بدن جلوگیری میکند و متابولیسم سالم را در افراد غیر دیابتی تقویت میکند .
کم آبی بدن میتواند به دلیل غلظت بالاتر گلوکز در جریان خون، سطح قند خون را بالا ببرد. هنگام کم آبی، بدن شما وازوپرسین آزاد میکند که به کلیههای شما دستور میدهد به جای دفع گلوکز اضافی از طریق ادرار، آب را حفظ کنند.
یک مطالعه طولانی مدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر سوئدی نشان داد که افزایش وازوپرسین در خون با افزایش مقاومت به انسولین و افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است .
همه ما با آن نواحی سرسخت آشنا هستیم؛ شکم، پهلوها، ران ها. مناطقی که علی رغم رژیم های سخت و ورزش های طاقت فرسا، همچنان در برابر تغییر مقاومت می کنند. این چالش، رویای داشتن بدنی متناسب و فیت را برای بسیاری به کابوسی تبدیل کرده است. اما چه می شد اگر کلیدی برای فعال کردن چربی سوزی در همین نقاط وجود داشت؟ امروز با یک بازیگر قدرتمند در دنیای مراقبت های پوستی و لاغری موضعی آشنا می شویم: ژل لاغری هات چیلی.
این کرم لاغری بر پایه یک مکانیسم علمی ساده اما قدرتمند عمل می کند: افزایش جریان خون (Hyperemia) و فعال سازی متابولیسم چربی در سطح سلولی.
فعال سازی با کپسایسین (Capsaicin):
ماده موثره اصلی فلفل چیلی، کپسایسین است. این ترکیب با ایجاد یک حس گرمای مطبوع و عمیق روی پوست، باعث گشاد شدن عروق خونی موضعی می شود. این افزایش خونرسانی، اکسیژن و مواد مغذی بیشتری را به سلول های چربی (آدیپوسیت ها) می رساند و одновременно محصولات زائد متابولیک را سریع تر دفع می کند.تحریک تجزیه چربی (Lipolysis):
گرمای ایجاد شده توسط کپسایسین، مانند یک کاتالیزور عمل کرده و فرآیند “لیپولیز” یا تجزیه چربی را در سلول ها فعال می کند. در این فرآیند، تری گلیسیریدهای ذخیره شده در سلول های چربی به اسیدهای چرب آزاد تجزیه شده و آماده استفاده به عنوان منبع انرژی توسط بدن می شوند.کمک به دفع سموم و مایعات اضافی:
ترکیبات کرم لاغری هات چیلی به کاهش تجمع مایعات بین سلولی (احتباس آب) و کمک به دفع سموم کمک می کنند که در نهایت منجر به کاهش چشمگیر سلولیت (پوست پرتقالی) و سفت شدن بافت پوست می شود.
لاغری و فرم دهی موضعی: مستقیماً بر روی نواحی مشکل دار مانند شکم، پهلو، باسن و ران ها تمرکز می کند.کاهش قابل توجه سلولیت: با بهبود گردش خون و تجزیه چربی ها، ظاهر ناهموار پوست را به شدت بهبود می بخشد.حس گرما و سوزش چربی: احساس گرمای عمیق، نشانه فعال شدن فرآیند چربی سوزی و افزایش سوخت و ساز در آن ناحیه است.فاقد پارابن و مواد مضر: فرمولاسیون پیشرفته این ژل ها معمولاً بر پایه مواد طبیعی و ایمن طراحی شده است.استفاده آسان و سریع: در کمتر از چند دقیقه می توانید آن را ماساژ داده و به روتین روزانه خود (پیش یا پس از ورزش) اضافه کنید.مکمل قدرتمند برای ورزش و رژیم: این ژل چربی سوز معجزه نمی کند، اما زمانی که در کنار یک برنامه غذایی اصولی و فعالیت بدنی منظم استفاده شود، نتایج را چندین برابر تسریع و تشدید می کند.
برای به حداکثر رساندن اثرگذاری، این مراحل ساده را دنبال کنید:
تمیزسازی: ناحیه مورد نظر را با آب و صابون بشویید و خشک کنید.ماساژ دورانی: مقدار مناسبی از ژل را برداشته و به مدت ۳-۵ دقیقه با حرکات دورانی قوی و عمیق روی پوست ماساژ دهید تا کاملاً جذب شود. این ماساژ به خودی خود به شکستن بافت چربی کمک می کند.پوشش پلاستیکی (اختیاری): برای اثر حرارتی بیشتر، می توانید پس از ماساژ، ناحیه را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت کنید یا فعالیت سبکی داشته باشید.تکرار منظم: برای مشاهده نتایج ملموس، استفاده روزانه یا یک روز در میان را در برنامه خود قرار دهید.نکته ایمنی: از تماس با چشم و غشاهای مخاطی جداً خودداری کنید. پس از استفاده دست های خود را بشویید. در صورت داشتن پوست بسیار حساس، ابتدا تست پچ انجام دهید.
ژل لاغری هات چیلی یک تکنولوژی کاربردی و علمی است که فاصله بین تلاش شما و نتیجه دلخواهتان را کوتاه تر می کند. این محصول به شما کمک می کند تا کنترل بیشتری بر روی فرم بدن خود داشته باشید و با از بین بردن چربی های سرسخت و سلولیت، پوستی سفت تر و بدنی متناسب تر را برای شما به ارمغان آورد.
برای اطلاعات بیشتر و برای خرید ژل لاغری هات چیلی کلیک کنید.
نوشیدن آب ممکن است از طریق موارد زیر با سطح بالای گلوکز خون مقابله کند:
کمک به کلیهها برای دفع گلوکز اضافی از طریق ادرارکاهش خطر پرخوری
آب میتواند به عنوان یک سرکوبکننده طبیعی اشتها به طور موقت عمل کند و ممکن است به عنوان ابزاری برای جلوگیری از پرخوری استفاده شود. حجم متوسط معده ۲.۵ اونس است، اما در یک بزرگسال متوسط میتواند تا حدود ۳۳ اونس افزایش یابد. نوشیدن آب مقداری از این حجم را پر میکند و فضای کمتری برای غذا باقی میگذارد.
مطالعهای که در مجله علوم طبیعی، زیستشناسی و پزشکی منتشر شد، گزارشی از آنچه برای گروهی از زنان دارای اضافه وزن که به مدت هشت هفته متوالی مقادیر زیادی آب نوشیدند، رخ داد، ارائه داد. نتایج نشان داد که نوشیدن آب به کاهش وزن بدن (کاهش وزن) و افزایش سرکوب اشتها کمک کرده است. ۶
با این حال، مراقب آنچه میخورید باشید: اگر به اندازه کافی آب بنوشید تا اشتهایتان سرکوب شود، اما وعده غذایی شما شامل یک سینی شیرینی باشد، قند خون شما صرف نظر از این افزایش مییابد.
دو مورد از علائم قند خون بالا، تشنگی مفرط و خشکی دهان است. این مکانیسم متقابل بدن است که شما را به نوشیدن آب برای دفع گلوکز اضافی و تنظیم مجدد غلظت گلوکز خون ترغیب میکند.
بنابراین، با افزایش مصرف آب، احساس نیاز به دفع مکرر ادرار خواهید داشت. این امر میتواند قندهای اضافی را از خون شما دفع کرده و سطح گلوکز شما را کاهش دهد.
قبل از اینکه تمام آب را سر بکشید، یاد بگیرید که روزانه به چه مقدار آب نیاز دارید.
موسسه پزشکی آکادمیهای ملی (برگرفته از گزارش ۲۰۲۲ آنها) میانگین مصرف روزانه آب زیر را توصیه میکند:
۲.۷ لیتر (۹۱ اونس) آب در روز برای زنان ۱۹ تا ۷۰ سال به بالا۳.۰ لیتر (۱۰۱ اونس) آب در روز برای زنان باردار ۱۴ تا ۵۰ ساله۳.۸ لیتر (۱۲۸ اونس) آب در روز برای زنان شیرده ۱۴ تا ۵۰ ساله۳.۷ لیتر (۱۲۵ اونس) آب در روز برای مردان ۱۹ تا ۷۰ سال به بالا
افراد فعال احتمالاً برای تأمین نیازهای تمرینی خود به آب یا مایعات اضافی نیاز دارند. توصیههای فوق شامل میانگین میزان مصرف روزانه مایعات (از تمام نوشیدنیها، آب و غذاهای حاوی آب) در شرایط عادی است که گرما و رطوبت شدید را در نظر نمیگیرد، بنابراین ممکن است لازم باشد بر اساس شرایط آن روز، میزان مصرف خود را تنظیم کنید.
اگرچه نوشیدن آب کافی مهم است، اما ممکن است روزانه بیش از حد آب بنوشید. مصرف بیش از حد آب میتواند باعث مسمومیت با آب شود، یک بیماری نادر که میتواند زمانی رخ دهد که میزان مصرف آب بیش از میزان دفع آن از طریق کلیه باشد. این میتواند منجر به یک بیماری جدیتر به نام هیپوناترمی شود که زمانی اتفاق میافتد که سطح سدیم خون خیلی پایین باشد و بدن آب زیادی را در خود نگه دارد. هیپوناترمی باید توسط پزشک درمان شود.
از دستورالعملهای بالا برای تخمین میزان آبی که روزانه مینوشید استفاده کنید و آن را با توجه به سطح فعالیت و شرایط خود تنظیم کنید.
آیا نوشیدن آب، قند خون را کاهش میدهد؟ ارتباط کم آبی بدن و قند خون و فواید مصرف آب برای افراد دیابتی
آیا نوشیدن آب، قند خون را کاهش میدهد؟ ارتباط کم آبی بدن و قند خون و فواید مصرف آب برای افراد دیابتی
وقتی غذایی که میخورید به گلوکز تجزیه میشود، انسولین توسط لوزالمعده شما آزاد میشود تا به انتقال گلوکز به سلولهای شما کمک کند که سپس میتواند برای انرژی استفاده شود. برخی از غذاها به سرعت تجزیه میشوند، در حالی که برخی دیگر ممکن است چند ساعت طول بکشد تا هضم و جذب شوند.
غذاهایی که به سرعت تجزیه میشوند، معمولاً سرشار از گلوکز (قند) هستند. خوردن آنها به تنهایی یا به مقدار زیاد ممکن است قند خون شما را به سرعت بالا ببرد و باعث افزایش سریع و افت سریع شود. در حالی که ممکن است به سرعت انرژی بگیرید، افت قند خون ناشی از آن میتواند باعث خستگی و فرسودگی شما شود.
افراد مبتلا به دیابت، پیشدیابت یا مقاوم به انسولین ممکن است پس از خوردن برخی غذاها، از جمله غذاهای سرشار از گلوکز، دچار افزایش و افت سریع قند خون شوند. نوشیدن آب قبل، حین و بعد از غذا میتواند این افزایش ناگهانی گلوکز را کاهش دهد. در زیر چند ایده عملی دیگر برای کاهش قند در وعدههای غذایی شما آورده شده است.
غلات ویتامینها و مواد معدنی ضروری زیادی را تأمین میکنند و بخش مهمی از یک رژیم غذایی متعادل هستند. با این حال، غلات تصفیه شده که فیبر آنها از بین رفته است، به سرعت هضم و جذب میشوند.
دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها توصیه میکند که مطمئن شوید نیمی از غلات مصرفی شما از منابع غلات کامل مانند نان ۱۰۰٪ غلات کامل، برنج قهوهای، جو و بلغور جو دوسر تهیه میشوند.
اشکالی ندارد که از غلات تصفیهشده لذت ببرید؛ فقط مطمئن شوید که آنها را با غذاهایی که جذبشان را کند میکنند، مانند پروتئین و چربی، همراه میکنید و مقدار کمی از آنها را مصرف میکنید.
قندهای افزوده، قندهایی هستند که در طول فرآوری مواد غذایی اضافه میشوند. این قندها با قندهای طبیعی بسیار متفاوت هستند. قندهای طبیعی، مانند لاکتوز موجود در شیر یا فروکتوز موجود در میوه، خوب هستند، اما مصرف بیش از حد قندهای افزوده ممکن است باعث افزایش ناگهانی قند خون شود.
قندها اغلب برای طعم و شیرینی به غذا اضافه میشوند، اما به قهوهای شدن و بافت محصولات پخته شده نیز کمک میکنند. گاهی اوقات، آنها میتوانند به لذتبخشتر شدن غذاهای سرشار از مواد مغذی کمک کنند.
وقتی از غذاهای شیرین به مقدار کم لذت برده شود، میتوانند با جذابتر و لذتبخشتر کردن غذاهای سرشار از مواد مغذی، به بهبود رژیم غذایی ما کمک کنند. با این حال، اکثر افراد بیش از نیاز خود مصرف میکنند و کالری دریافتی خود را افزایش میدهند و ممکن است باعث شوند برخی افراد دچار افزایش ناگهانی قند خون شوند.
در حالی که نوشیدنیهای شیرین و محصولات پختهشده، رایجترین منابع قندهای افزوده هستند، ممکن است آنها را در جاهای غیرمنتظرهای مانند بارهای صبحانه، چاشنیها، سسها و ماست نیز پیدا کنید.
قندهای افزوده اکنون روی برچسبهای تغذیهای ذکر شدهاند و دیدن آنچه میخورید را آسانتر میکنند. برچسبها را مقایسه کنید و آنهایی را انتخاب کنید که قند افزوده کمتری دارند. سعی کنید در هر وعده بیش از چند گرم قند افزوده مصرف نکنید.
مانند چربی، غذاهای غنی از پروتئین چند ساعت طول میکشد تا به گلوکز تجزیه شده و جذب جریان خون شما شوند. آنها همچنین حاوی مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای آمینه، ویتامین B12، آهن و چربیهای سالم هستند.
انتخاب پروتئینهای بدون چربی به جای پروتئینهایی که چربی اشباع بیشتری دارند، مانند گوشت قرمز چرب، پنیر و گوشتهای فرآوریشده، میتواند به بهبود حساسیت به انسولین و همچنین کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
غذاهای دریایی، به ویژه ماهیهای چرب مانند ماهی سالمون، قزلآلا و ساردین، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که نشان داده شده است خطر بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و سایر بیماریهای متابولیک را کاهش میدهند.
لوبیا و نخود فرنگی خشک سرشار از پروتئین و فیبر هستند که به هضم آهسته غذا کمک میکند.
محصولات مبتنی بر سویا سرشار از فیتواستروژنهایی هستند که نشان داده شده است خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهند و ممکن است به بهبود سطح قند خون ناشتا کمک کنند، اگرچه برای درک کامل اثرات آن بر قند خون، تحقیقات بیشتری لازم است.
درست مانند کربوهیدراتها، همه چربیها یکسان خلق نمیشوند. اگرچه توصیه میشود که اکثر افراد مصرف چربی خود را کاهش دهند، اما این به معنای قطع کامل آن نیست. برخی از چربیها در واقع برای ما مفید هستند! این چربیها به جذب سایر مواد مغذی مانند آنتیاکسیدانها و ویتامینها کمک میکنند و مواد مغذی ضروری مانند ویتامین E و آنتیاکسیدانها را فراهم میکنند.
همچنین چربی برای تجزیه شدن به گلوکز و جذب شدن به چند ساعت زمان نیاز دارد. بنابراین اضافه کردن مقداری چربی به وعدههای غذایی و میان وعدههایتان میتواند به جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون کمک کند.
برخی مطالعات نشان میدهند که کافئین مدیریت قند خون را مختل میکند، اگرچه تحقیقات دیگر نشان میدهد که مقداری کافئین اشکالی ندارد.
در مطالعهای که روی ۱۰ مرد سالم انجام شد، مشاهده شد که قهوه کافئیندار، چه افراد مورد آزمایش وعده غذایی با شاخص گلیسمی (GI) بالا و چه پایین مصرف کنند، سطح قند خون را افزایش میدهد. با این حال، وقتی همین افراد قهوه بدون کافئین نوشیدند، سطح قند خون آنها به همان اندازه تغییر نکرد.
نکتهی کلیدی: کافئین روی هر کسی تأثیر متفاوتی دارد. اگر امیدوارید سطح قند خون خود را کاهش دهید، محدود کردن مصرف کافئین میتواند ایدهی خوبی باشد.
نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه، نوشیدنیهای انرژیزا، نوشیدنیهای ورزشی، چای شیرینشده و قهوههای فانتزی معمولاً پر از کالری، چربی و شکر هستند. اکثر آنها حاوی حداقل مواد مغذی هستند. انتخاب آب، چای سبز یا قهوه ساده بهترین گزینه است. میتوانید با اضافه کردن میوه به آب، پاشیدن جوز هندی، دارچین یا هل به پودر قهوه قبل از دم کردن و اضافه کردن یک شاخه نعناع به چای، نوشیدنیهای خود را جذابتر کنید.
اگر طعم آب ساده را دوست ندارید، چندین راهکار آسان وجود دارد که میتوانید برای افزایش مصرف مایعات خود امتحان کنید، مانند:
به جای آب ساده، آب گازدار بنوشید. بسیاری از آبهای گازدار با طعم طبیعی، بدون افزودن شکر یا شیرینکنندههای مصنوعی، کمی طعم میوهای به آب میدهند.میوههای خرد شده مانند لیمو، لیموترش، خیار یا توت فرنگی را به آب خود اضافه کنید. وقتی نعناع تازه در دسترس بود، برای طعم نعناع، برگها و ساقهها را در آب دم کنید.دارچین و پروبیوتیکهای پودری نیز میتوانند به تنظیم گلوکز کمک کنند. یک لیوان چای گیاهی یا سیاه درست کنید، یک چوب دارچین در آن بیندازید، یا پروبیوتیکهای پودری را در هر نوشیدنی چای یا قهوهای بریزید.چای و قهوه جزو کل مصرف آب روزانه شما محسوب میشوند. فقط میزان مصرف کافئین خود را کنترل کنید، زیرا برخی افراد ممکن است افزایش قند خون ناشی از کافئین را تجربه کنند.میوهها و سبزیجات همچنین حاوی آب هستند که در کل میزان مصرف روزانه شما محاسبه میشود. محصولات کم گلیسمی مانند کرفس، کاهو، خیار، شاهی آبی، کدو سبز، توت فرنگی، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، گل کلم و کلم را امتحان کنید.سعی کنید قبل، حین و بعد از غذا آب بیشتری بنوشید و میوهها و سبزیجات آبدار بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
دم کردن آب، راهی عالی برای افزایش مصرف آب است، به خصوص اگر به دلیل طعم آن از آب ساده اجتناب میکنید. در زیر یکی از دستور العملهای مورد علاقه ما برای امتحان کردن آورده شده است!
مواد لازم:
۱ عدد لیمو
۱ کوارت آب
۱۰ برگ نعناع
طرز تهیه:
لیموها را بشویید و به صورت حلقههای نازک برش دهید. برگهای نعناع را به قطعات کوچک خرد کنید. مواد را در یک پارچ آب یا فنجانهای جداگانه بریزید.ظرف را با یخ و آب پر کنید و بگذارید آب حداقل به مدت ۱۰ دقیقه طعم مرکبات و نعناع را به خود جذب کند.
ورزش میتواند بخش جداییناپذیری از مدیریت سطح گلوکز خون باشد. ورزش میتواند به کاهش قند خون، مدیریت وزن، کاهش خطر بیماریهای قلبی و افزایش سلامت کلی کمک کند. با این حال، حتی با وجود این مزایای سلامتی، اگر مبتلا به دیابت هستید، باید اقدامات لازم را برای ورزش ایمن انجام دهید.
مهم است که سطح گلوکز خون خود را قبل، حین و بعد از ورزش (مگر اینکه پزشک دستور دیگری داده باشد) پیگیری کنید تا بفهمید بدن شما چگونه به فعالیت بدنی پاسخ میدهد و از نوسانات بالقوه خطرناک قند خون جلوگیری کنید.
دستورالعملهای کلی نشان میدهند که قند خون بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیگرم در دسیلیتر برای اکثر افراد قبل از شروع تمرین بیخطر است. هر مقداری خارج از این محدوده نشان دهنده نیاز به تنظیم قند خون است.
آیا نوشیدن آب، قند خون را کاهش میدهد؟ ارتباط کم آبی بدن و قند خون و فواید مصرف آب برای افراد دیابتی
عوامل استرسزای روانی گلوکز را افزایش میدهند و یک مطالعه همبستگی مثبت معناداری بین اضطراب و گلوکز نشان داد.
در مطالعه دیگری ، محققان دادههای ۲۴۳۳ شرکتکننده در مطالعه افسردگی و اضطراب هلند را تجزیه و تحلیل کردند و ارتباط قوی بین اکثر اجزای سندرم متابولیک و اضطراب یافتند.
خبر خوب: اعضای Signos شاهد اثرات مثبت تنفس عمیق و مدیتیشن بر گلوکز بودهاند. برای کاهش اضطراب و استرس، تنفس عمیق شکمی، تنفس ۴-۷-۸، آرامش پیشرونده عضلات، مدیتیشن، تای چی، یوگای ملایم یا تصویرسازی هدایتشده را تمرین کنید.
بر اساس یک بررسی تحقیقاتی، اثرات بلندمدت اختلال خواب در بزرگسالان سالم شامل مشکلات مرتبط با وزن، سندرم متابولیک، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی است. بررسی دیگری از تحقیقات علمی، ارتباط بین کاهش مدت خواب گزارششده توسط خود فرد و افزایش بروز دیابت نوع ۲، چاقی و بیماریهای قلبی عروقی را نشان داد و اینکه اختلال خواب اثرات مضری بر سلامت متابولیک دارد.
اگر در خوابیدن، بیدار ماندن یا نداشتن خواب کافی مشکل دارید، سعی کنید ریتم شبانهروزی خود را با نور طبیعی خورشید هماهنگ کنید. درست مانند کودکان، بزرگسالان نیز قبل از خواب به یک دوره آرامش نیاز دارند. از نور آبی دوری کنید و فعالیتهای آرامشبخشی مانند خواندن کتاب، مدیتیشن یا نوشیدن چای گیاهی در حمام آب گرم برای استراحت انجام دهید. محیط خواب خود را برای خواب راحت مساعد کنید – دمای اتاق را خنک تنظیم کنید (دمای ایدهآل ۶۵ درجه است)، از پردههای تیرهکننده یا ماسک خواب استفاده کنید و دستگاه نویز سفید را روشن کنید.
حفظ وزن سالم، احتمال ابتلا به دیابت را در فرد کاهش میدهد و میتواند سطح قند خون را بهبود بخشد. تحقیقات نشان داده است که کاهش ۵ درصدی وزن بدن میتواند تنظیم قند خون را بهبود بخشد و نیاز به داروهای دیابت مانند متفورمین را کاهش دهد.
اگرچه برنامهریزی وعدههای غذایی میتواند زمانبر باشد، اما پخش کردن وعدههای غذایی در طول روز میتواند به طور چشمگیری افزایش و نوسانات قند خون را کاهش دهد. همچنین خوردن میان وعده بین وعدههای غذایی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد .
منبع
دیدگاهتان را بنویسید