تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: دوشنبه , ۱۵ بهمن , ۱۴۰۳
X
اظهار نظر مدیر تلگرام درباره‌ DeepSeek: برتری چین در فناوری از مدارس آغاز می‌شود

اظهار نظر مدیر تلگرام درباره‌ DeepSeek: برتری چین در فناوری از مدارس آغاز می‌شود

در روزهای اخیر، نام استارتاپ چینی DeepSeek در حوزه هوش مصنوعی سر و صدای زیادی به پا کرده است. حالا پاول دوروف، بنیان‌گذار و مدیر تلگرام ، هم درباره‌ی این شرکت و پیشرفت سریع چین در زمینه‌ی هوش مصنوعی اظهارنظر کرده است.

به‌گزارش تکراتو به نقل از phonearena، دوروف می‌گوید، رشد سریع چین در حوزه‌ی هوش مصنوعی، که نمونه‌ی آن را در موفقیت DeepSeek می‌بینیم، برای بسیاری از افراد غیرمنتظره بوده است. اما او معتقد است که این پیشرفت بی‌دلیل نیست.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

مدیر تلگرام : سیستم آموزشی غرب استعدادهای برتر را سرکوب می‌کند

«دانش‌آموزان چینی سال‌هاست که در المپیادهای بین‌المللی ریاضی و برنامه‌نویسی از سایر کشورها برتر هستند. در زمینه‌ی پرورش نخبگان ریاضی و علوم، سیستم آموزشی متوسطه‌ی چین از غرب برتری دارد. این سیستم رقابت شدیدی بین دانش‌آموزان ایجاد می‌کند، مدلی که از نظام کارآمد آموزشی شوروی الهام گرفته شده است.»

او سپس مدارس غربی را با چین مقایسه کرده و از سیاست‌های آموزشی در غرب انتقاد می‌کند:

«برخلاف چین، اکثر مدارس غربی رقابت را سرکوب می‌کنند. در این مدارس اعلام عمومی نمرات و رتبه‌های دانش‌آموزان ممنوع است. دلیل این سیاست، جلوگیری از ایجاد استرس یا تمسخر دانش‌آموزان است، اما نتیجه‌ی آن کاهش انگیزه‌ی دانش‌آموزان برتر خواهد بود. پیروزی و شکست دو روی یک سکه هستند. اگر بازنده‌ای وجود نداشته باشد، برنده‌ای هم نخواهد بود.»

دوروف معتقد است که حذف شفافیت در رتبه‌بندی دانش‌آموزان باعث کاهش انگیزه‌ی آنها می‌شود و همین موضوع باعث شده که برخی دانش‌آموزان بااستعداد، انگیزه‌ی خود را در بازی‌های رقابتی و ویدیویی جستجو کنند:

«جای تعجب نیست که بسیاری از کودکان باهوش، هیجان رقابت در بازی‌های ویدیویی را جذاب‌تر از رقابت درسی می‌بینند. حداقل در دنیای بازی‌ها، آنها می‌توانند رتبه‌بندی خود را ببینند.»

او همچنین تاکید دارد که رقابت در دنیای واقعی غیرقابل‌اجتناب است. در ورزش، کسب‌وکار، علم و فناوری، عملکرد افراد همیشه مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار می‌گیرد:

«اینکه به همه‌ی دانش‌آموزان بگوییم برنده‌اند، بدون در نظر گرفتن عملکرد واقعی‌شان، شاید در ظاهر مهربانانه باشد، اما در نهایت واقعیت، این توهم را بعد از فارغ‌التحصیلی از بین خواهد برد. برخلاف سیاست‌های آموزشی غرب، در دنیای واقعی، نمره‌ها و رتبه‌ها کاملا مشخص‌اند، چه در ورزش، چه در تجارت، علم و فناوری.»

دوروف در پایان هشدار می‌دهد که اگر سیستم آموزشی متوسطه‌ی ایالات متحده تغییرات اساسی نداشته باشد، سلطه‌ی چین در فناوری اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

منبع

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است