پیتر ناوارو، یکی از مشاوران دونالد ترامپ، اپل را به دلیل تداوم تولید در چین زیر سوال برد و تعهد تیم کوک به تولید در آمریکا را نقد کرد.
به گزارش تکراتو و به نقل از androidheadlines، پیتر ناوارو، از مشاوران دونالد ترامپ، به شدت از شرکت اپل به دلیل تعلل در خارج کردن تولیداتش از چین انتقاد کرده و آن را یک سریال طولانی و بیپایان خوانده است.
او همچنین تعهد تیم کوک، مدیرعامل اپل، به تولید در آمریکا را زیر سوال برده است. اپل میگوید یکی از دلایل ادامه تولید در چین، مهارت بالا و امکانات فنی بیرقیب در این کشور است. با این حال، انتقال تولید به آمریکا هزینهبر و زمانبر خواهد بود و ممکن است باعث افزایش قیمت آیفون برای مصرفکنندگان شود.
مثل بسیاری از شرکتهای فناوری دیگر، اپل نیز به شبکهای از تولیدکنندگان در کشورهای مختلف تکیه دارد. یکی از این کشورها چین است که در فضای سیاسی فعلی ایالات متحده، همکاری با آن حساسیتبرانگیز شده است.
در همین راستا، اپل بار دیگر مورد انتقاد دولت ترامپ قرار گرفته و پیتر ناوارو این شرکت را به خاطر وابستگیاش به چین مورد انتقاد شدید قرار داده است.
او در مصاحبهای با جیم کرمر از شبکه CNBC گفته است: از دوره اول ریاستجمهوری ترامپ، تیم کوک مدام زمان بیشتری برای انتقال کارخانههای اپل از چین درخواست کرده است.
این موضوع حالا تبدیل به طولانیترین سریال در سیلیکون ولی شده. مشکل من با تیم کوک این است که هیچ وقت گامی واقعی برای این کار برنداشته است.
او همچنین افزود: با وجود فناوریهای پیشرفته تولید و پیشرفتهای حوزه هوش مصنوعی، برای من قابل تصور نیست که تیم کوک نتواند آیفونها را در کشورهای دیگر یا در آمریکا تولید کند.
بخشی از این اظهارات به ادعاهای قبلی اپل اشاره دارد؛ اینکه چین به دلیل داشتن فناوریها و مهارتهای خاص، فرایند تولید را آسانتر میکند. مدیران پیشین و فعلی اپل نیز بارها گفتهاند که تولید محصولات این شرکت در آمریکا کار سادهای نیست.
به عنوان مثال، تیم کوک گفته یکی از دلایل اصلی اتکای اپل به چین، نیروی کار ماهر آن است. او گفته: دلیل این انتخاب مهارت نیروی انسانی، تمرکز این مهارتها در یک محل، و نوع خاص این مهارتها است. تولید محصولات ما نیاز به ابزارسازی پیشرفته و دقت بسیار بالا دارد و این تخصصها به شکل عمیق در چین وجود دارند.
اما اگر اپل تصمیم بگیرد تولید را به آمریکا بیاورد، این روند نیازمند زمان قابل توجهی خواهد بود. از آمادهسازی کارخانهها و راهاندازی ماشینآلات گرفته تا آموزش نیروی کار و رسیدن به استانداردهای مورد نظر اپل. برخی نیز گفتهاند که فرهنگ کاری در آمریکا ممکن است با نوع فعالیتهای تولیدی مورد نیاز اپل سازگار نباشد.
دلیل آن هم این است که بخش بزرگی از تولید آیفون شامل کارهای ریز و تکراری است. از طرف دیگر، اپل برای حفظ حاشیه سود خود حداقل دستمزد را پرداخت میکند.
آیا کارگران آمریکایی حاضر به انجام چنین کاری هستند؟ اگر نه، اپل مجبور خواهد شد قیمت آیفونها را افزایش دهد. حال این سوال پیش میآید که آیا مصرفکننده آمریکایی چنین قیمتی را میپذیرد؟
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید