نشست اقدام برای هوش مصنوعی در پاریس یکی از مهمترین رویدادهای سال است، جایی که سیاستمداران و مدیران فناوری برای بحث درباره آینده این فناوری و قوانین مرتبط گرد هم میآیند.
به گزارش تکراتو به نقل از bgr، در این نشست، یک بیانیه بینالمللی درباره توسعه ایمنی این فناوری پیشنهاد شد که بسیاری از کشورها، از جمله چین، آن را امضا کردند، اما ایالات متحده و بریتانیا از امضای آن خودداری کردند.
این دو کشور توضیحی در اینباره ارائه نکردهاند، اما ایالات متحده بارها تاکید کرده که نمیخواهد مقررات سختگیرانهای برای این تکنولوژی وضع کند. معاون رئیسجمهور، جِی دی ونس، در سخنانی گفت که آمریکا نمیخواهد «یک صنعت تحولآفرین را در ابتدای راه خفه کند» و اولویت را به سیاستهای رشد اقتصادی در حوزه هوش مصنوعی میدهد.
در مقابل، رئیسجمهور فرانسه، امانوئل مکرون، معتقد است که «برای پیشرفت در این حوزه، به قوانین و مقررات نیاز داریم.» اما جالب اینجاست که او اخیرا برای تبلیغ همین نشست، از ویدیوهای جعل عمیق (Deepfake) استفاده کرده که چهرهاش را در برنامههای مختلف تلویزیونی قرار میداد.
حتی اگر کشورها توافقنامههایی در این زمینه امضا کنند، تضمینی برای اجرای واقعی آنها وجود ندارد. چین، که از امضاکنندگان این بیانیه است، همزمان از سانسور هوش مصنوعی خود برای جلوگیری از بحث درباره موضوعات حساس استفاده میکند.
در نهایت، کنترل کامل بر این فناوری با توافقنامهها به تنهایی ممکن نیست، زیرا هر فرد یا سازمانی که سختافزار مناسبی داشته باشد، میتواند مدل پیشرفتهی آن را توسعه دهد. با پیشرفت سریع این فناوری، نیاز به نشستهای بیشتری مانند این اجلاس برای تعیین استانداردهای جهانی احساس میشود.
اخبار کوتاه
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید