تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: شنبه , ۶ بهمن , ۱۴۰۳
X
بررسی پوکو ایکس ۷ پرو ؛ موشکافی سیستم، دوربین، باتری و عملکرد

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو ؛ موشکافی سیستم، دوربین، باتری و عملکرد

در این مطلب با بررسی پوکو ایکس ۷ پرو همراه شما هستیم که یک گوشی جدید و متفاوت با طراحی خاص آیرون من، امکانات پرچمدار و ارزش خرید قابل توجه است.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

پوکو X7 پرو که نسخه بین‌المللی ردمی توربو ۴ محسوب می‌شود، روانه بازار شده و نسبت به سری قبل یعنی پوکو X6 پرو که از بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۴ محسوب می‌شود، پیشرفت‌های خوبی دارد. این گوشی دارای رتبه ضد آب IP68 است؛ در واقع سری X7 اولین سری از گوشی‌های پوکو است که مقاومت کاملی در برابر نفوذ مایعات و ذرات ریز دارد.

پوکو X7 پرو با چیپ‌ست جدید دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا ساخته شده که از نظر طراحی پردازنده و گرافیک نسبت به قبل تغییرات مهمی دارد. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی AMOLED با رزولوشن ۱۲۲۰ پیکسل، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی سونی، باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و سرعت شارژ ۹۰ وات جزء مشخصات مهم این گوشی هستند. در مجموع، با نگاهی به امکانات پوکو X7 پرو، هیچ کمبود خاصی از نظر قابلیت‌ها در آن دیده نمی‌شود و این گوشی یک میان رده جذاب و قوی است.

در ادامه با بررسی پوکو ایکس ۷ پرو همراه شما هستیم و این گوشی را از زوایای مختلف مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو

نسخه اختصاصی Iron Man پوکو X7 پرو یک جعبه بزرگ با تم انتقام‌جویان دارد که مکانیزم باز کردن آن بسیار جالب است. در این جعبه خود گوشی، یک قاب اختصاصی با طراحی مرد آهنی و یک کابل USB قرمز قرار دارد. ابزار خارج کردن سیم کارت این گوشی هم طراحی متفاوتی دارد. کاربران نسخه معمولی این گوشی یک کابل USB سفید و قاب مشکی خواهند داشت.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس ۷ پرو

برای کاربران اروپا، شارژری در جعبه گوشی قرار ندارد اما ظاهراً مدل‌های آسیایی این شارژر را دریافت می‌کنند. طبق معمول، روی نمایشگر همه مدل‌های پوکو یک لایه محافظ نازک نصب شده است. جدول زیر فهرست مشخصات پوکو X7 Pro را نشان می‌دهد.

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو
مشخصات فنی پوکو ایکس ۷ پرو

طراحی و ساختار

۱۶۰٫۸ × ۷۵٫۲ × ۸٫۳ میلی‌متر
وزن ۱۹۵ یا ۱۹۸ گرم
نانو سیم + نانو سیم
قسمت جلو گلس (گوریلا گلس ۷i)، پشت پلاستیک یا چرم مصنوعی
گواهینامه IP68 برای پیشگیری از نفوذ مایعات و ذرات ریز (تا نیم ساعت در عمق حداکثر ۱٫۵ متری) – نسخه بین‌المللی
گواهینامه IP68 برای پیشگیری از نفوذ مایعات و ذرات ریز (تا ۲۴ ساعت در عمق حداکثر ۲ متری) – نسخه هند
گواهینامه IP69 (بسته به بازار)
رنگ بندی مشکی/زرد، سفید، سبز، قرمز (نسخه مرد آهنی)

نمایشگر

AMOLED با ۶۸ میلیارد رنگ، پشتیبانی از HDR10+، دالبی ویژن، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و روشنایی ۳۲۰۰ نیت (peak)
 ۶٫۶۷ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه حدود ۸۸٫۸ درصد
رزولوشن ۲۷۱۲× ۱۲۲۰ پیکسل، تراکم پیکسل حدود ۴۴۶  ppi
گلس کورنینگ گوریلا گلس ۷i

نرم‌افزار

اندروید ۱۵ و HyperOS 2

تراشه

مدیاتک دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا (فرایند ۴ نانومتری)
پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای شامل ۱ هسته ۳٫۲۵ گیگاهرتزی کورتکس A725 با ۳ هسته ۳ گیگاهرتزی کورتکس A725 و ۴ هسته ۲٫۱ گیگاهرتزی کورتکس A725
پردازنده گرافیکی Mali-G720 MC7

رم و حافظه داخلی

رم ۸ گیگابایتی با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی
رم ۱۲ گیگابایتی با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی
رم ۱۲ گیگابایتی با حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایتی
درگاه حافظه ندارد

دوربین اصلی

۵۰ مگاپیکسل، لنز واید، PDAF، لرزشگیر OIS، با دیافراگم f/1.5
۵۰ مگاپیکسلی اولتراواید با دیافراگم f/2.2
فلش ال‌ای‌دی، پانوراما، HDR
قابلیت ضبط ویدیوی ۴k با نرخ ۲۴، ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با نرخ ۳۰، ۶۰، ۱۲۰، ۲۴۰ و ۹۶۰ فریم بر ثانیه، OIS و gyro-EIS و HDR10+

دوربین سلفی

۲۰ مگاپیکسلی واید، با دیافراگم f/2.2
قابلیت ضبط ویدیوی ۱۰۸۰ پیکسل با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه

باتری

غیرقابل تعویض Si/C  با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت (بین‌المللی)
غیرقابل تعویض Si/C  با ظرفیت ۶۵۵۰ میلی‌آمپر ساعت (نسخه هند)
شارژ ۹۰ وات باسیم، PD3.0 و QC3+، شارژ صددرصد ظرف ۴۲ دقیقه
شارژ معکوس باسیم

صدا

اسپیکر استریو
جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری ندارد

شبکه و قابلیت‌های اتصال

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6، دو باند و وای‌فای دایرکت
بلوتوث نسخه  ۵٫۴/۶،A2DP ،LE  و aptX HD
NFC دارد (بسته به بازار/منطقه)
رادیو ندارد
پورت مادون قرمز دارد
GPS (L1+L5), GLONASS (G1), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), NavIC (L5)
USB Type-C 2.0 و OTG
اینترنت ۵G

سنسورها

اثر انگشت (زیر نمایشگر، نوری)، شتاب‌سنج، قطب نما، مجاورت، ژیروسکوپ

قیمت پوکو X7 Pro
حدود ۳۷۰ دلار

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های پوکو ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر طراحی و کیفیت ساخت

بر خلاف پوکو X7 که طراحی آن کمی انحنا دارد، برای پوکو X7 پرو از طراحی تخت معمولی استفاده شده که به پیشگیری از سر خوردن گوشی در دست کمک می‌کند.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

برای نمایشگر X7 پرو از گوریلا گلس ۷i تخت و یک فریم پلاستیکی با رویه مات استفاده شده و پشت گوشی هم از پلاستیک ساخته شده است. این گوشی گواهینامه IP68 را برای پیشگیری از نفوذ آب و مایعات دارد. در بعضی از بازارها، X7 پرو با گواهینامه IP69 عرضه شده که نشان دهنده مقاومت آن در برابر جت‌های آب پرفشار است.

طراحی پنل پشت گوشی دو بخش مختلف دارد و یک سمت آن صیقلی و سمت دیگر مات است. نسخه زرد رنگ گوشی هم مثل پوکو X7 یک قسمت چرم مصنوعی دارد.

نسخه مرد آهنی این گوشی ماسک مرد آهنی و لوگوی انتقام جویان را دارد. پنل این گوشی کاملاً مات است به غیر از قیمت ماسک مرد آهنی. در مجموع، این گوشی طراحی جالبی دارد به خصوص برای طرفداران انتقام جویان.

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو نشان می‌دهد که بلاک دوربین این گوشی نسبت به پوکو X6 پرو کوچکتر شده و به دلیل وجود تنها دو دوربین در قسمت پشت، برجستگی این بلاک هم کاهش پیدا کرده است. کمتر شدن برجستگی دوربین برای طرفداران طراحی تخت خبر خوبی است. این طراحی به پیشگیری از سر خوردن گوشی در دست کمک می‌کند.

در مجموع، همه مدل‌های پوکو X7 پرو ضد لک هستند و این گوشی طراحی و کیفیت ساخت خوبی دارد.

در قسمت جلوی گوشی سرتاسر نمایشگر را داریم به همراه یک پانچ هول برای دوربین ۲۰ مگاپیکسلی. در بالای این پانچ هول، حفره پخش صدای مخاطب قرار دارد که به عنوان اسپیکر استریو هم کار می‌کند. حسگر اثر انگشت، زیر نمایشگر قرار دارد و از نوع اپتیکال است. بررسی پوکو ایکس ۷ پرو نشان داده که این حسگر عملکرد روان و دقیقی دارد.

اسپیکر دوم پایین گوشی نزدیک پورت USB-C نصب شده و دو میکروفون هم در این گوشی وجود دارد. میکروفون دوم نزدیک فرستنده مادون قرمز، بالای گوشی قرار دارد.

قسمت پشت همه مدل‌های این گوشی طراحی تخت و جنس پلاستیکی دارد. محفظه دوربین گوشی هم حالت بیضی شکل دارد و یک حلقه پلاستیکی کوچک دور هر دوربین نصب شده است. نگاهی به ابعاد و وزن پوکو X7 Pro نشان می‌دهد که این گوشی هم اندازه سری قبل اما ۱۰ گرم از آن سنگین‌تر است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر نمایشگر

نقد و بررسی پوکو ایکس ۷ پرو را با ارزیابی نمایشگر این گوشی ادامه می‌دهیم. این گوشی یک نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی با رزولوشن ۱۲۲۰×۲۱۷۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز دارد که جزئیات آن را در جدول مشخصات فنی پوکو X7 Pro مشاهده می‌کنید.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

طبق فهرست مشخصات رسمی پوکو X7 Pro حداکثر میزان روشنایی تصویر این نمایشگر به ۳۲۰۰ نیت (در حالت peak) می‌رسد. حداقل نرخ روشنایی تصویر گوشی هم حدود ۱٫۷ است که رقم خیلی خوبی محسوب می‌شود.

نمایشگر X7 Pro طیف رنگ وسیعی دارد. این نمایشگر محتوای دالبی ویژن و HDR10+ را نمایش می‌دهد و سرویس‌هایی مثل نت‌فلیکس هم به خوبی این قابلیت را تشخیص می‌دهند.

همانطور که اشاره شد، نمایشگر این گوشی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند و قابلیت تنظیم آن برای حالت ۹۰ هرتز و ۶۰ هرتز هم وجود دارد. بررسی پوکو X7 Pro نشان داده که نرخ نوسازی تصویر این گوشی برای تصاویر ثابت به ۶۰ هرتز کاهش پیدا می‌کند و تنها زمان رسیدن نرخ نوسازی به ۳۰ هرتز، مربوط به نمایشگر همیشه روشن است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های شیائومی ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر نرم‌افزار

نگاهی به مشخصات پوکو ایکس ۷ پرو نشان می‌دهد که این گوشی با اندروید ۱۵ و HyperOS 2 در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و به گفته شیائومی، حداقل ۳ آپدیت اصلی اندروید و ۴ سال آپدیت امنیتی دریافت خواهد کرد.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

قطعاً این نسخه از HyperOS برای کاربران گوشی‌های شیائومی که با MIUI کار می‌کنند آشنا به نظر می‌رسد. نرم‌افزار گوشی تفاوت خاصی با نسخه‌های قبلی MIUI ندارد اما حالا یکسری تغییرات و اصلاحات در آن پیاده سازی شده و تعدادی قابلیت هوش مصنوعی هم دارد. به گفته شیائومی، در این نسخه یکسری بهینه‌سازی پشت صحنه هم ایجاد شده است.

HyperOS 2 موجود در پوکو X7 پرو، در حالت پیش‌فرض کشوی اپلیکیشن را ندارد و باید آن را از تنظیمات صفحه Home فعال کنید.

به غیر از تم مرد آهنی، طراحی کلی HyperOS 2 کاملاً آشناست. در این نسخه صفحه کنترل و اعلان‌ها متفاوت هستند. صفحه اصلی از اپلیکیشن‌ها و ویجت‌ها پشتیبانی می‌کند و صفحه هوم –۱ می‌تواند شامل گوگل دیسکاور یا App Vault شیائومی باشد.

گزینه‌های قابل استفاده برای مولتی تسکینگ هم شامل تقسیم صفحه بین اپلیکیشن‌ها و پنجره‌های پاپ-آپ هستند. بررسی پوکو ایکس ۷ پرو نشان می‌دهد که این گوشی از نظر قابلیت‌های هوش مصنوعی هم کاملاً غنی است.

کاربران این گوشی به گوگل جمینای دسترسی دارند و می‌توانند از این هوش مصنوعی گوگل درخواست کنند که کارهای مختلفی را برای آنها انجام داده و حتی یک مکالمه کامل داشته باشند. هوش مصنوعی می‌تواند بر اساس محتوای یخچال شما را برای آشپزی راهنمایی کند.

جمینای قابلیت تصویرسازی را هم دارد که ابزار بسیار مفیدی است. قرار است Circle to Search هم در قالب یک آپدیت در اختیار کاربران این گوشی قرار بگیرد و گوگل لنز هم همین حالا در دسترس آنها قرار دارد.

HyperOS 2 از قابلیت‌های هوش مصنوعی در Notes هم پشتیبانی می‌کند – مثل خلاصه کردن متن، ترجمه، اصلاح اشتباهات و غیره.

در اپلیکیشن گالری هم یکسری ابزار هوش مصنوعی به چشم می‌خورد. به غیر از قابلیت حذف (اشیاء، خطوط و افراد)، امکان بسط دادن تصویر و ابزار AI Sky هم در این نسخه وجود دارد که با کمک آن می‌توانید آسمان را به هر شکل دلخواهی تغییر دهید.

در نهایت، مترجم و زیرنویس هوش مصنوعی هم در اپلیکیشن‌های پشتیبانی شده در دسترس هستند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر عملکرد

پوکو X7 پرو مجهز به چیپ‌ست دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا (تولید شده با فرایند ۴ نانومتری) است که جزئیات آن از جمله تعداد هسته‌ها و مدل جی‌پی‌یو را در فهرست مشخصات فنی پوکو ایکس ۷ پرو مشاهده می‌کنید. این چیپ‌ست از وای فای ۶E و بلوتوث ۵٫۳ پشتیبانی می‌کند و یک مودم ۵G-A هم برای دانلود با حداکثر سرعت ۵٫۱۷ گیگابیت بر ثانیه دارد.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

NPU 880 مدیاتک که در چیپ‌ست دایمنسیتی ۸۴۰۰ به کار رفته، برای اجرای عملیات ممیز شناور/ اعداد صحیح ۲۰ درصد سریع‌تر است (و افزایش سرعت آن برای تولید متن ۳۳ درصد است). بهره‌وری این چیپ‌ست ۱۸ درصد و عملکرد Stable Diffusion 1.5 آن ۲۱ درصد بهتر از دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا است.

بررسی پوکو X7 پرو در تست‌های بنچمارک نشان داده که چیپ‌ست این گوشی از نظر عملکردی به چیپ‌ست پرچمدار دایمنسیتی ۹۳۰۰+ به کار رفته در شیائومی ۱۴T پرو نزدیک و نسبت به محصولات هم قیمت، بسیار بهتر است.

هسته‌های بزرگتر سی‌پی‌یو باعث شده که این چیپ‌ست قدرت رقابت بسیار بیشتری داشته باشد و جی‌پی‌یوی گوشی هم نسبت به محصولات هم رده بسیار قوی‌تر است. این نکته راجع به قابلیت‌های هوش مصنوعی هم صدق می‌کند.

چیپ‌ست این گوشی مجهز به تکنولوژی خنک کننده LiquidCool 4.0 با سطح خنک کننده ۵۰۰۰ میلی‌متر مربع است که نسبت به تکنولوژی نسخه ۲ به کار رفته در مدل قبلی گوشی، پیشرفت چشمگیری محسوب می‌شود. همچنین، با در نظر گرفتن عملکرد بسیار خوب چیپ‌ست گوشی، این ترکیب کاملاً قابل توجه و امیدوار کننده است.

بررسی پوکو X7 Pro نشان داده که این گوشی از نظر حفظ عملکرد هم بسیار خوب کار می‌کند. در تست‌های فشار طولانی مدت، سی‌پی‌یو و جی‌پی‌یوی گوشی ۷۳ و ۷۷ درصد از حداکثر عملکرد خودشان را حفظ کرده‌اند. خود گوشی هم تا حدودی گرم می‌شود اما داغ خیر.

در مجموع، می‌توان گفت که Poco X7 Pro عملکرد بسیار خوبی دارد. این گوشی قدرت پردازشی یک پرچمدار را با قیمتی غیرمنتظره در اختیار کاربران قرار می‌دهد و عملکرد خوب آن در تست‌های فشار طولانی مدت حفظ می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های سامسونگ ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر باتری و شارژ

در این بخش از بررسی نگاهی داریم به ویژگی‌های باتری پوکو X7 Pro که یک باتری سیلیکون کربن با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است. البته برای نسخه هند این گوشی از یک باتری ۶۵۵۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده است.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

این گوشی در تست استفاده فعال رکورد ۱۲ ساعت و ۴۳ دقیقه را به ثبت رسانده که نسبتاً خوب است اما با در نظر گرفتن ظرفیت باتری پوکو ایکس ۷ پرو چندان چشمگیر نیست. در تست‌های ویدیو استریم و تماس هم این گوشی رکورد خوبی به ثبت رسانده اما ماندگاری شارژ دستگاه برای وبگردی و گیمینگ معمولی است.

همانطور که در فهرست مشخصات فنی پوکو X7 پرو مشاهده می‌کنید این گوشی از حداکثر سرعت ۹۰ وات HyperCharge پشتیبانی می‌کند. نسخه اروپایی گوشی بدون شارژر ارایه شده اما ظاهراً برای بازارهای آسیا، شارژر در نظر گرفته شده است. کاربران این گوشی می‌توانند برای دسترسی به حداکثر سرعت شارژ، از هر آداپتور USB-PD دلخواهی با سرعت ۹۰ وات استفاده کنند.

بررسی پوکو X7 پرو نشان داده که این گوشی با استفاده از شارژر ۹۰ وات با سرعت خیلی خوبی شارژ می‌شود. تنها ظرف ۴۹ دقیقه، شارژ گوشی به ۱۵ درصد، ظرف نیم ساعت به ۸۳ درصد و ظرف ۴۴ دقیقه به صددرصد می‌رسد.

در تنظیمات باتری پوکو ایکس ۷ پرو چند حالت برای شارژ باسیم وجود دارد یعنی حالت استاندارد یا بیشترین سرعت (پیش‌فرض)، شارژ هوشمند (برای شارژ گوشی از شب تا صبح با سرعت کم) و حفاظت از باتری (شارژ گوشی تا حداکثر ۸۰ درصد).

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۳۰ میلیون

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر کیفیت و بلندی صدا

نقد و بررسی پوکو ایکس ۷ پرو را با ارزیابی سیستم صوتی گوشی ادامه می‌دهیم. این گوشی پوکو مجهز به سیستم اسپیکر استریو با قابلیت پشتیبانی از دالبی اتموس است. همانطور که قبلاً اشاره شد از اسپیکر بالایی برای پخش صدای مخاطب در تماس‌ها هم استفاده می‌شود و به همین دلیل صدای این اسپیکر کمی ضعیف‌تر است. البته در مجموع اسپیکرهای گوشی صدای متعادلی دارند.

این اسپیکرها از نظر بلندی و کیفیت به سیستم صوتی پوکو X6 پرو شباهت دارند و در تست‌ها از نظر بلندی صدا به رتبه خیلی خوب و از نظر کیفیت به امتیاز خوب دست پیدا کرده‌اند. فرکانس‌های بالا در این گوشی صدای خوبی دارند، وکال‌ها معمولی هستند و مقداری بیس هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: بهترین دوربین گوشی ۲۰۲۴

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر دوربین

سیستم دوربین پوکو X7 Pro متشکل از یک حسگر اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، یک اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک سلفی ۲۰ مگاپیکسلی است. تصاویر ۱۲٫۵ مگاپیکسلی دوربین اصلی گوشی کیفیت خوب، محدوده پویای وسیع، رنگ‌هایی زنده و نزدیک به واقعیت دارند و فاقد نویز قابل توجه هستند.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

تصویر دوربین گوشی از نظر میزان جزئیات هم خوب است اما عالی نیست. قابلیت زوم ۲x دوربین اصلی گوشی هم تصاویری طبیعی، باکیفیت و محدوده پویای خوب تولید می‌کند.

پرتره‌های گوشی کیفیت خوبی دارند. تفکیک سوژه از پس زمینه و شبیه سازی جلوه بوکه هم به خوبی انجام می‌شود. این تصاویر کنتراست و محدوده پویای خوبی هم دارند.

پرتره‌های زوم شده گوشی هم کیفیت خوبی دارند اما زوم دیجیتال باعث افت چشمگیر جزئیات و شارپ شدگی تصویر می‌شود.

جزئیات دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی گوشی هم معمولی است اما رنگ، محدوده پویا و کنتراست مناسبی دارند. نویز هم در همه عکس‌های این دوربین پوکو ایکس ۷ پرو کم به نظر می‌رسد.

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو نشان می‌دهد که سلفی‌های ۲۰ مگاپیکسلی گوشی با افزایش مقیاس خروجی پیش‌فرض ۵ مگاپیکسلی گوشی تولید می‌شوند و به همین دلیل، جزئیات تصویر کم و در مجموع تصویر صاف است و فوکوس هم چندان دقیق نیست.

کیفیت تصویر در محیط تاریک

حالت Night برای همه دوربین‌های پوکو X7 پرو قابل استفاده است و به صورت پیش‌فرض فعال می‌شود. در حالت Auto هم دوربین اصلی گوشی در فضای تاریک تصاویری خوب با جزئیات مناسب، نویز کم، اشباع رنگ خوب و محدوده پویای وسیع ثبت می‌کند.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

زوم ۲x گوشی به صورت دیجیتال و با افزایش مقیاس و برش زدن تصویر انجام می‌شود.

در فضای تاریک، دوربین اولتراواید X7 Pro تصویری قابل قبول دارد. این تصاویر بسیار صاف اما بدون نویز هستند. یک ته رنگ قرمز در بیشتر این تصاویر مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ها برای فیلمبرداری

ضبط ویدیو

همانطور که در جدول مشخصات فنی پوکو X7 پرو مشاهده می‌کنید این گوشی قابلیت ضبط ویدیوهای ۴K را دارد. ویدیوهای ۴K دوربین اصلی گوشی کیفیت، جزئیات و شارپ شدگی مناسبی دارند و طبیعی به نظر می‌رسند. نویز این ویدیوها کم، رنگ‌های آنها واقع گرایانه و محدوده پویا و کنتراست آنها خوب است.

ویدیوهای دوربین اولتراواید هم در نور روز جزئیات خوب، رنگ‌هایی نزدیک به واقعیت و محدوده پویای مناسبی دارند.

در محیط تاریک هم ویدیوهای ۴K دوربین اصلی کیفیت، جزئیات، اشباع رنگ، محدوده پویا و نویز مناسبی دارند.

سیستم لرزشگیر الکترونیک برای همه دوربین‌ها، رزولوشن‌ها و نرخ‌های فریم گوشی فعال است و حتی در حالت ۲x هم بسیار خوب کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون

بررسی پوکو ایکس ۷ پرو از نظر قیمت و محصولات رقیب

قیمت پوکو ایکس ۷ پرو از حدود ۳۷۰ یورو شروع می‌شود که این قیمت برای مدل مجهز به ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است. قیمت مدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی گوشی ۴۳۰ یورو است. قیمت نسخه مرد آهنی پوکو ایکس ۷ پرو هم ۴۵۰ یورو اعلام شده است.

بررسی پوکو ایکس 7 پروبررسی پوکو ایکس 7 پرو

به عنوان اولین رقیب، می‌توان موروتولا اج ۵۰ را نام برد. قیمت این گوشی تقریباً هم سطح قیمت پوکو ایکس ۷ پرو است و طراحی شیک‌تر و مقاومت بیشتری در برابر ضربه دارد. این گوشی از نظر عملکرد و ماندگاری شارژ نسبت به X7 پرو ضعیف‌تر است اما سیستم دوربین قوی‌تری دارد.

آنر مجیک ۷ لایت هم یک گوشی خوب با طراحی مقاوم در برابر سقوط، نمایشگر AMOLED روشن، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی قوی و ماندگاری شارژ طولانی‌تر است. البته این گوشی پردازنده ضعیف‌تر و دوربین اولتراواید ۵ مگاپیکسلی دارد.

ردمی ۱۴ پروی فایوجی هم در اصل همان پوکو X7 است اما با دوربین اصلی بهتر و قیمت بالاتر و آخرین گزینه، گلکسی A55 است که برای طرفداران سامسونگ گزینه خوبی محسوب می‌شود.

جمع‌بندی

پس از پایان بررسی پوکو ایکس ۷ پرو می‌توان گفت که امکانات این گوشی نسبت به قیمت آن کاملاً رضایت بخش هستند. این گوشی دارای طراحی شیک، نمایشگر AMOLED باکیفیت و سریع‌ترین چیپ‌ست بین محصولات هم قیمت است. ماندگاری شارژ، سرعت شارژ و روان بودن رابط کاربری گوشی هم جزء نقاط قوت آن هستند اما دوربین پوکو ایکس ۷ پرو نسبتاً معمولی است. در نهایت با در نظر گرفتن همه مزایا و معایب، این گوشی می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

سوالات پرتکرار

قیمت پوکو X7 پرو چقدر است؟

قیمت پوکو ایکس ۷ پرو از حدود ۳۷۰ یورو شروع می‌شود و قیمت نسخه مرد آهنی این گوشی هم ۴۵۰ یورو اعلام شده است.

پوکو X7 پرو چند دوربین دارد؟

سیستم دوربین پوکو X7 Pro متشکل از یک حسگر اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، یک اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک سلفی ۲۰ مگاپیکسلی است.

آیا عملکرد و قدرت پردازش پوکو ایکس ۷ پرو خوب است؟

بررسی پوکو X7 پرو در تست‌های بنچمارک نشان داده که چیپ‌ست این گوشی از نظر عملکرد، به چیپ‌ست پرچمدار دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس به کار رفته در شیائومی ۱۴T پرو نزدیک و نسبت به محصولات هم قیمت خودش هم بسیار بهتر است.

منبع: gsmarena

نظر شما درباره بررسی پوکو ایکس ۷ پرو چیست؟ آیا این گوشی ارزش خرید دارد؟ دیدگاه خود را با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.

منبع

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است