بهترین گوشی های ۲۰۲۵ کدامند؟ آیا آیفون ۱۶ پرو مکس بهترین گزینه است یا باید به سراغ گوگل پیکسل ۹ پرو رفت؟ شاید هم گلکسی اس ۲۵ اولترا از سامسونگ گزینه بهتری باشد؟ یا شاید یک گوشی کمتر شناختهشده، اما فوقالعاده وجود دارد که هنوز از آن بیخبرید؟
ما لیستی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ تهیه کردهایم تا به شما کمک کنیم دستگاهی را پیدا کنید که دقیقا متناسب با نیازهای شما باشد. برخی کاربران به دنبال یک گوشی پرچمدار فوقالعاده قدرتمند هستند، در حالی که برخی دیگر یک گوشی جمعوجورتر را ترجیح میدهند. بعضی افراد هم به کیفیت دوربین و عمر باتری گوشی اهمیت میدهند. فرقی نمیکند چه نیازی داشته باشید، چون در هر صورت، گزینه مورد نظر خود را از لیست بهترین گوشی های سال ۲۰۲۵ پیدا میکنید.
تمام گوشیهایی که در این لیست قرار دارند، تحت بررسیهای مختلف قرار گرفته و امتحان خود را پس دادهاند. تستهای مختلفی از جمله بررسی دقیق عملکرد، تستهای تخصصی باتری و دوربین و همچنین استفاده از تجهیزات پیشرفته برای اندازهگیری کیفیت نمایشگر انجام شده است. تمامی این دادههای تحقیقاتی گسترده با تجربه کاربری واقعی کارشناسان ترکیب شده تا یک پیشنهاد جامع ارائه شود.
در ادامه، بهترین موبایل ۲۰۲۵ در دستهبندیهای مختلف را معرفی میکنیم و توضیح میدهیم که چرا این مدلها را به عنوان گزینههای برتر انتخاب کردهایم.
نمایشگر: ۶٫۹ اینچ Dynamic LTPO AMOLED 2X، رزولوشن ۳۱۲۰×۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی (۳ نانومتر)
رم: ۱۲ گیگابایت (۱۶ گیگابایت در بازارهای محدود)
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت (۱ ترابایت در بازارهای محدود)
دوربین: ۲۰۰ مگاپیکسل واید + ۱۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۵۰ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو + ۵۰ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۴۵ وات، ۱۵ وات بیسیم، ۴٫۵ وات وایرلس معکوس
گلکسی اس ۲۵ اولترا نسبت به گلکسی اس ۲۴ اولترا ارتقای چندانی نداشته؛ اما همچنان یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ به شمار میرود و برای افرادی که بهدنبال یک گوشی پرچمدار اندروید قدرتمند هستند، بهترین گزینه است. البته اگر از گلکسی S24 Ultra استفاده میکنید، نیازی به خرید گلکسی اس ۲۵ اولترا ندارید.
تراشه اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی که در این اسمارتفون استفاده شده، عملکرد فوقالعادهای دارد، اما چیزی که واقعا این گوشی را خاص میکند، بهینهسازیهای One UI 7 و طراحی نرمافزار جذابتر آن است. مثل همیشه، قلم S Pen همچنان همراه این مدل است که برای علاقهمندان به این قابلیت، یک ویژگی ارزشمند محسوب میشود.
سامسونگ همچنان از چهار دوربین در پشت گوشی استفاده کرده است که شامل دو دوربین زوم برای ارائه بهترین عملکرد زوم در صنعت موبایل است. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اولتراواید تصاویر با جزئیات بالاتری ثبت میکند و عکاسی ماکرو نیز وضوح بیشتری دارد. رابط کاربری دوربین نیز در برخی بخشها بهبود یافته است؛ سوئیچ کردن بین دوربینها اکنون روانتر انجام میشود و ویژگیهای جدیدی مانند یک کنترل چرخشی برای زوم نرم در ویدیوها اضافه شده است. همچنین، کاربران حرفهای از اضافه شدن قابلیت ضبط ویدیو با فرمت LOG خوشحال خواهند شد. تمام این ویژگیها، گوشی گلکسی اس ۲۵ اولترا را به بهترین گوشی برای عکاسی ۲۰۲۵ تبدیل کردهاند.
نمایشگر گوریلا آرمور ضد انعکاس نور که از ویژگیهای جذاب مدلهای اولترای سامسونگ است، حالا در گلکسی اس ۲۵ اولترا وارد نسل دوم خود شده و مقاومت بیشتری دارد. این نمایشگر باعث میشود که گلکسی اس ۲۵ اولترا به بهترین گوشی ۲۰۲۵ برای استفاده در فضای باز تبدیل شود.
با این حال، نباید از این نکته غافل شد که باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری این گوشی در مقایسه با برخی رقبا کوچکتر است. برای مثال، وانپلاس ۱۳ با باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری عرضه شده است.
سرعت شارژ این گوشی ۴۵ وات است و در حدود یک ساعت به طور کامل شارژ میشود. این میزان شارژدهی مناسب است، اما سریعترین در بازار نیست.
نمایشگر: ۶٫۹ اینچ LTPO Super Retina XDR OLED، رزولوشن ۲۸۶۸×۱۳۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: Apple A18 Pro (3 نانومتر)
رم: ۸ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۴۸ مگاپیکسل واید + ۱۲ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو + ۴۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
باتری: ۴۶۸۵ میلیآمپرساعت، ۲۵ وات وایرلس مگسیف، ۱۵ وات وایرلس Qi2 و ۴٫۵ وات معکوس سیمی
اگر به دنبال جدیدترین و برترین آیفون ۲۰۲۵ هستید که بزرگترین نمایشگر و بهترین عمر باتری را داشته باشد، آیفون ۱۶ پرو مکس بهترین انتخاب است.
آیفون ۱۶ پرو مکس همچنان بسیاری از ویژگیهای مدل آیفون ۱۵ پرو مکس را حفظ کرده است، از جمله بدنه تیتانیومی و دوربین زوم ۵ برابری تِتراپریزم، اما در برخی بخشها نیز پیشرفت داشته است.
نمایشگر این گوشی حالا ۶٫۹ اینچ شده و حاشیههای آن از همیشه باریکتر است. همچنین، تراشه جدید A18 Pro عملکرد بهتری ارائه میدهد. اما شاید مهمترین ارتقا، افزایش عمر باتری باشد. این گوشی در بسیاری ار بنچمارکها عملکرد فوقالعادهای در بخش باتری داشته و بهترین گوشی از نظر باتری در سال ۲۰۲۵ به شمار میرود.
در تست باتری phonearena، باتری آیفون ۱۶ پرو مکس یک ساعت بیشتر از نسل قبل دوام میآورد و در تست باتری، میزان استفاده آن حدود ۸ ساعت و نیم تخمین زده شده است که بیشترین عمر باتری در بین گوشیهای ۲۰۲۵ محسوب میشود.
با این حال، تغییرات چشمگیری در دوربین آیفون ۱۶ پرو مکس مشاهده نمیشود. دوربین اولتراواید ۴۸ مگاپیکسلی جدید بهبودهایی داشته است، اما در مجموع، سیستم دوربین آن در سطح مدل قبلی باقی مانده است. البته، حداقل حالا یک دکمه اختصاصی کنترل دوربین در این مدل اضافه شده است!
سرعت شارژ سیمی آیفون ۱۶ پرو مکس همچنان تغییری نکرده است، اما شارژ بیسیم مگسیف حالا ۲۵ وات شده که سرعت آن را به شارژ سیمی رسانده است. البته، برای بهرهمندی از این ویژگی، باید یک پد شارژ جدید MagSafe خریداری کنید.
اگر میخواهید بسیاری از قابلیتهای آیفون ۱۶ پرو مکس را با قیمت کمتر در اختیار داشته باشید، آیفون ۱۶ پرو هم گزینه خوبی برای شما خواهد بود. اما اگر به نمایشگر بزرگ و شارژدهی بالا نیاز دارید، آیفون ۱۶ پلاس میتواند یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ برای شما باشد. البته، این مدل فاقد فناوری ProMotion و دوربین زوم است.
نمایشگر: ۶٫۳ اینچ LTPO OLED، رزولوشن ۲۸۵۶×۱۲۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: گوگل Tensor G4 (4 نانومتر)
رم: ۱۶ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۴۸ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو + ۴۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۴۲ مگاپیکسل
باتری: ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۳۷ وات، ۲۱ وات وایرلس (w/ Pixel Stand)، ۱۲ وات وایرلس (w/ Qi)، پشتیبانی از شارژ وایرلس معکوس
پیکسل ۹ پرو جزء جدیدترین گوشی های ۲۰۲۵ نیست؛ اما جدیدترین گوشی گوگل به حساب میآید. این اسمارتفون با طراحی کاملا جدیدی معرفی شده که چهره تازهای به خانواده Pixel بخشیده است. با این حال، همچنان سنت این سری را در زمینه ویژگیهای هوش مصنوعی، دوربینهای قدرتمند و نمایشگرهای درخشان حفظ کرده است.
پیکسل ۹ پرو طراحی آشنای نوار دوربین را کنار گذاشته و بهجای آن از یک ماژول دوربین برجسته و بیضیشکل استفاده کرده که مدرنتر، گردتر و شیکتر است. از نظر دوام نیز، گوگل از شیشه گوریلا ویکتوس ۲ در جلو و پشت گوشی بهره برده تا مقاومت بالایی در برابر خطوخش و شکستگی ارائه دهد.
مدل پرو و پرو ایکس ال از نظر قابلیتها یکسان هستند و فقط پرو ایکس ال اندازه بزرگتری دارد، بنابراین انتخاب بین این دو به میزان راحتی شما در دست گرفتن گوشی بستگی دارد.
گوگل همچنان نمایشگرهای برتر دنیای موبایل را تولید میکند و پیکسل ۹ پرو با صفحهنمایش Super Actua در صدر این رقابت قرار دارد. این روشنترین نمایشگری است که میتوانید در یک گوشی پیدا کنید و کیفیت رنگها در آن بینظیر است.
این نمایشگر از فناوری LTPO استفاده میکند که نرخ نوسازی را بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز تنظیم میکند. این یعنی حالت نمایشگر همیشه روشن بدون مصرف بیش از حد باتری فعال خواهد بود. اگر زیاد در نور مستقیم خورشید عکس میگیرید، نمایشگر پیکسل ۹ پرو به خوبی از پس این شرایط برمیآید.
دوربین پیکسل ۹ پرو تصاویر فوقالعادهای ثبت میکند و ویدیوهای آن نیز به لطف هوش مصنوعی و ویژگی Video Boost حتی بهتر از قبل شدهاند.
البته گوشیهایی با کیفیت دوربین بالاتر در بازار هستند، اما پیکسل ۹ پرو یک نقطه شروع عالی برای عکاسی موبایل محسوب میشود. پس از ثبت تصاویر، میتوانید از ویژگیهای ویرایش هوش مصنوعی Google Photos که منحصرا در گوشیهای پیکسل ارائه میشوند، استفاده کنید.
متاسفانه، پیکسل ۹ پرو از نظر عملکرد پردازشی نسبت به رقبا ضعیفتر است. اگر بخواهید چندین برنامه را بهصورت همزمان اجرا کنید، با لگ و کندی روبهرو میشوید؛ این در حالی است که بسیاری از مدلهای رقیب ۲۰۲۵ یا حتی ۲۰۲۴ از این نظر مشکلی ندارند.
گوگل وعده داده که پیکسل ۹ پرو تا ۷ سال بهروزرسانیهای اندروید را دریافت خواهد کرد، اما اینکه عملکرد آن در آینده چگونه خواهد بود، هنوز مشخص نیست.
عمر باتری پیکسل ۹ پرو نیز قابل قبول است، اما بهترین گزینه بازار نیست. در استفاده روزانه مشکلی نخواهید داشت، اما سرعت شارژ آن میتوانست بهتر باشد. اگر به شارژ سریعتر نیاز دارید، مدل پیکسل ۹ پرو ایکس ال گزینه بهتری است، اما بهطور کلی، مشکل خاصی از نظر باتری وجود ندارد و فقط میتوان برای نسل بعدی سرعت شارژ بالاتر را آرزو کرد.
نمایشگر: ۶٫۱ اینچ Super Retina XDR OLED، رزولوشن ۲۵۵۶×۱۱۷۹ پیکسل
تراشه: Apple A18 (3 نانومتر)
رم: ۸ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۴۸ مگاپیکسل واید + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
باتری: ۳۵۶۱ میلیآمپرساعت، ۲۵ وات وایرلس مگسیف، ۱۵ وات وایرلس Qi2 و ۴٫۵ وات معکوس سیمی
در دنیای گوشیهای هوشمند، هیچ مدل واحدی وجود ندارد که برای همه مناسب باشد، اما به نظر میرسد که آیفون ۱۶ میتواند برای بیشتر کاربران، بهترین گوشی جهان ۲۰۲۵ باشد.
یکی از بزرگترین دلایل این پیشنهاد این است که آیفون ۱۶ اولین مدل پایه از آیفون است که میتواند از هوش مصنوعی Apple Intelligence پشتیبانی کند، در حالی که مدل پایه آیفون ۱۵ این قابلیت را ندارد. علاوهبراین، آیفون ۱۶ با تراشه A18 عرضه شده که یک جهش قابلتوجه نسبت به نسل قبلی محسوب میشود و باعث میشود این گوشی آیندهنگرانه باشد.
در لیست ویژگیهای جدید آیفون ۱۶، شاهد دکمه اکشن (Action Button) و دکمه کنترل دوربین (Camera Control Button) هستیم. همچنین، باتری آن نسبت به نسل قبل کمی بزرگتر شده است. ویژگیهای کوچک اما مفیدی مانند نمایشگری که در شب بسیار کمنور میشود و افزایش سرعت شارژ بیسیم MagSafe نیز در این مدل دیده میشود.
از نظر طراحی، آیفون ۱۶ همچنان اندازه جمعوجور ۶٫۱ اینچی خود را حفظ کرده و با قیمت ۸۰۰ دلار عرضه شده که نسبت به مدلهای پرو مقرونبهصرفهتر است. اما اگر صفحهنمایش بزرگتر و عمر باتری بیشتر را ترجیح میدهید، میتوانید آیفون ۱۶ پلاس را انتخاب کنید.
بهطور کلی، آیفون ۱۶ یک گوشی مطمئن است که بیشتر کارها را بهخوبی انجام میدهد، حتی اگر در برخی از بخشها، رقبا عملکرد بهتری داشته باشند.
بزرگترین نقطه ضعف آیفون ۱۶ این است که فاقد نمایشگر ۱۲۰ هرتزی ProMotion است. این گوشی همچنان از نمایشگر ۶۰ هرتزی استفاده میکند. در این بازه قیمتی، آیفون ۱۶ تنها گوشیای است که چنین صفحهنمایشی دارد. اپل قابلیت ProMotion را فقط برای مدلهای پرو در نظر گرفته است.
آیفون ۱۶ در تست باتری نشان داده میتواند ۶ ساعت و ۲۱ دقیقه دوام بیاورد که نسبت به مدل قبلی، کمی بهبود یافته است. این میزان شارژ برای یک روز کامل کافی است، اما بیش از آن دوام نخواهد داشت.
از نظر دوربین آیفون ۱۶، تغییرات زیادی نسبت به مدل قبلی وجود ندارد. با این حال، در مقایسه با آیفون ۱۵، امتیاز بالاتری در بخش عملکرد دوربین دریافت میکند؛ زیرا قابلیت عکاسی ماکرو در دوربین اولتراواید به آن اضافه شده است.
نمایشگر: ۶٫۲ اینچ Dynamic LTPO AMOLED 2X، رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی (۳ نانومتر)
رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۱۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
باتری: ۴۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۲۵ وات، ۱۵ وات بیسیم، ۴٫۵ وات بیسیم معکوس
اگر میخواهید یک گوشی خوش دست و جمعوجور داشته باشید، گلکسی S25 بهترین گوشی ۲۰۲۵ برای شما خواهد بود؛ بهویژه اگر به دنبال کوچکترین و سبکترین دستگاه باشید. این موبایل هوشمند نسبت به مدلهای پیکسل گوگل جمعوجورتر است و بدنه باریکتری دارد که در دست گرفتن آن را برای افراد با دستان کوچک آسانتر میکند. علاوهبراین، وزن آن نیز کمتر است.
گلکسی S25 بهلطف چیپست اسنپدراگون ۸ الیت، از نظر عملکرد پردازشی نیز بهتر از سری پیکسل ۹ گوگل عمل میکند. این تراشه حتی از تراشه A18 Pro اپل نیز قویتر ظاهر شده است.
بسیاری از گوشیهای کامپکت اندرویدی فقط دو دوربین دارند؛ این در حالی است کع گلکسی S25 یک دوربین تلهفوتو ۳ برابری هم دارد که تجربه عکاسی زوم را بهبود میبخشد. با این حال، نقطهضعف اصلی گلکسی S25 همچنان عمر باتری آن است. باتری ۴,۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن در مقایسه با ظرفیت ۴,۷۰۰ میلیآمپرساعتی پیکسل ۹ پرو کوچکتر است. اگر عمر باتری برایتان اولویت دارد، شاید بهتر باشد که به فکر خرید پیکسل ۹ پرو باشید.
نمایشگر: ۶٫۸۲ اینچ LTPO 4.1 AMOLED، رزولوشن ۳۱۶۸×۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ الیت (۳ نانومتر)
رم: ۱۲، ۱۶ و ۲۴ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۵۰ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو + ۵۰ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
باتری: ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۱۰۰ وات، ۵۰ وات بیسیم، ۱۰ وات بیسیم معکوس، ۵ وات باسیم معکوس
اکثر پرچمداران ۲۰۲۵ در بسیاری از زمینهها عالی هستند، اما در یک بخش مهم ضعف دارند؛ سرعت شارژ. وان پلاس ۱۳ حتی در این بخش هم عملکرد فوقالعادهای دارد و یکی از سریعترین سرعتهای شارژ را ارائه میدهد.
مدل آمریکایی وانپلاس ۱۳ از شارژ ۸۰ واتی پشتیبانی میکند؛ در حالیکه سرعت شارژ مدلهای اروپا و سایر نقاط جهان ۱۰۰ وات است. در دنیای واقعی، این یعنی شارژ کامل از ۱ درصد تا ۱۰۰ درصد فقط حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد. با شارژ شبانه خداحافظی کنید!
و همه اینها بدون آسیب رساندن به عمر باتری انجام میشود، زیرا وانپلاس تدابیر حفاظتی ویژهای دارد. بهعنوان مثال، بیشتر گرما در هنگام شارژ درون آداپتور باقی میماند، نه در گوشی. علاوهبراین، باتری وانپلاس ۱۳ برای مدت بیشتری سالم میماند. وانپلاس ادعا میکند که این باتری بعد از ۱,۶۰۰ چرخه شارژ، همچنان حداقل ۸۰ درصد ظرفیت خود را حفظ خواهد کرد، در حالی که آیفونها در حدود ۱,۰۰۰ چرخه به همین ظرفیت میرسند.
علاوه بر شارژ سیمی فوقسریع، وانپلاس ۱۳ از شارژ بیسیم ۵۰ واتی نیز پشتیبانی میکند. این سرعت دو برابر سریعتر از سری آیفون ۱۶ است و باعث میشود وانپلاس ۱۳ یکی از سریعترین گوشیهای دنیا در شارژ بیسیم باشد. تمام این ویژگیها، وان پلاس ۱۳ را به یکی از بهترین گوشی ها از نظر باتری ۲۰۲۵ تبدیل کردهاند. اما نباید از قدرت عملکرد تراشه اسنپدراگون ۸ الیت هم غافل شد.
نمایشگر: ۶٫۷۸ اینچ LTPO AMOLED، رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۸۵ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ الیت (۳ نانومتر)
رم: ۱۶ و ۲۴ گیگابایت
حافظه: ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۳۲ مگاپیکسل تله فوتو + ۱۳ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
باتری: ۵۸۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۶۵ وات، ۱۵ وات بیسیم، ۱۰ وات باسیم معکوس
گوشیهای گیمینگ یک دسته خاص هستند. شما در یک گوشی مخصوص بازی به مواردی مانند کنترلهای اضافی، عملکرد بینقص، سیستم خنککنندگی عالی، صدای فوقالعاده و یک نمایشگر بزرگتر نیاز دارید. همچنین انتظار دارید که این گوشی در استفاده روزمره نیز عملکرد خوبی داشته باشد و یک دوربین مناسب ارائه کند، درست است؟
خب، با وجود چالشهای زیادی که در ساخت چنین دستگاهی وجود دارد، ایسوس راگ فون ۹ پرو بهترین گوشی برای بازی ۲۰۲۵ به حساب میآید.
سری محبوب گلکسی اولترا یا آیفون ۱۶ پرو مکس از نظر قدرت پردازشی در سطح مشابهی قرار دارند، اما فاقد دکمههای اضافی، ویژگیهای تخصصی و سیستم خنککنندگی حرفهای هستند که ایسوس در این گوشی ارائه میدهد.
ROG Phone 9 Pro اکنون طراحی مینیمالیستیتری نسبت به مدلهای گیمینگ قدیمی دارد، اما همچنان همان تجربه گیمینگ فوقالعاده را با دکمههای فیزیکی بیشتر و خنککنندگی بینظیر ارائه میکند.
نرمافزار این گوشی نیز برای گیمرها بهینه شده و گزینههای سفارشیسازی زیادی را در اختیار کاربران قرار میدهد تا گوشی را متناسب با سبک بازی خود تنظیم کنند.
نمایشگر: ۶٫۷۳ اینچ LTPO AMOLED، رزولوشن ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (۴ نانومتر)
رم: ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۵۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۵۰ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو + ۵۰ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۹۰ وات، ۸۰ وات وایرلس، ۱۰ وات وایرلس معکوس
شیائومی ۱۴ اولترا یکی دیگر از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ از نظر دوربین است. در حال حاضر و در بین گوشیهای شیائومی، این مدل بهترین گزینهای است که میتوانید داشته باشید.
سیستم دوربین چهارگانه این گوشی که با همکاری لایکا توسعه یافته، عملکرد فوقالعادهای دارد. حسگر ۱ اینچی آن میتواند در شرایط نوری ضعیف و دامنه دینامیکی گسترده عملکردی حرفهای داشته باشد. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز به همان اندازه چشمگیر است و قابلیتهای فیلمبرداری این گوشی چیزی کم از پرچمداران ندارد. اما فراتر از مشخصات دوربین، شیائومی ۱۴ اولترا یک گوشی پریمیوم قدرتمند محسوب میشود.
این گوشی با فریم آلومینیومی مقاوم، شیشه محافظ شیائومی شیلد گلس و چرم گیاهی نانوتک ساخته شده که در کنار هم، زیباترین گوشی شیائومی را شکل دادهاند. البته، حسگر دوربین بزرگ آن ممکن است کمی نامتوازن به نظر برسد، اما اگر با طراحی برجسته ماژول دوربین مشکلی ندارید، این مورد چندان آزاردهنده نخواهد بود.
در بخش سختافزاری، شیائومی ۱۴ اولترا به جدیدترین چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام، ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده است. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری آن دوام بسیار خوبی دارد و از شارژ سریع ۹۰ واتی پشتیبانی میکند.
این مشخصات، شیائومی ۱۴ اولترا را در کنار گوشیهایی مانند سامسونگ گلکسی S24 اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس قرار میدهد. البته، رابط کاربری HyperOS شیائومی همچنان پر از برنامههای اضافی است، اما پس از حذف برخی از این اپلیکیشنها، این رابط کاربری میتواند یک تجربه کاملا شخصی را در اختیار شما بگذارد.
بد نیست اشاره کنیم که سری شیائومی ۱۵ با چیپست اسنپدراگون ۸ الیت چند ماهیاست که معرفی شده؛ اما بهصورت محدود در برخی بازارها عرضه شده است. این گوشیها نیز عملکرد بسیار خوبی دارند و احتمالا بهزودی در این فهرست قرار میگیرند. اما شیائومی ۱۵ اولترا هنوز رسما معرفی نشده؛ اما در آیندهای نزدیک جای شیائومی ۱۴ اولترا را خواهد گرفت. پس اگر قصد خرید دارید، بهتر است این موضوع را در نظر بگیرید.
نمایشگر: ۶٫۳ اینچ OLED، رزولوشن ۲۴۲۴×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: گوگل Tensor G4 (4 نانومتر)
رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۴۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۰٫۵ مگاپیکسل اولترا واید
باتری: ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۲۷ وات، ۱۵ و ۱۲ وات وایرلس، پشتیبانی از شارژ وایرلس معکوس
انتخاب بهترین گوشی اندروید ۲۰۲۵ در میان رقابت شدید این برندها کار سختی است؛ اما در نهایت، گوگل پیکسل ۹ را میتوان بهعنوان بهترین گوشی اندروید برای بیشتر کاربران و همچنین بهترین گوشی پیکسل از نظر ارزش خرید معرفی کرد.
پیکسل ۹ طراحی جدیدی با لبههای تخت دارد و نسبت به مدلهای قبلی، حسی لوکستر منتقل میکند. همچنین، این گوشی در یک بخش مهم، برتری قابلتوجهی نسبت به رقیب اصلی خود یعنی گلکسی اس ۲۵ دارد: ظرفیت باتری!
پیکسل ۹ با باتری ۴۷۰۰ میلیآمپری عرضه شده که نسبت به باتری ۴۰۰۰ میلیآمپری گلکسی S25 برتری چشمگیری دارد. این گوشی از نظر رم، سنسور اثر انگشت و دوربین نیز ارتقا یافته است.
رم ۱۲ گیگابایتی که برای اجرای وظایف هوش مصنوعی عالی است.
حسگر اثر انگشت اولتراسونیک که دقیقتر و سریعتر از حسگر نوری مدلهای قبلی عمل میکند.
استفاده از دوربین اصلی و اولتراواید مشابه سری پیکسل ۹ پرو.
این گوشی تمام ویژگیهای مورد انتظار در کلاس خودش را دارد، از جمله نمایشگر ۱۲۰ هرتزی برای اسکرول روانتر و ۷ سال آپدیت اندروید که آن را به یک گزینه آیندهنگرانه تبدیل میکند.
عمر باتری پیکسل ۹ حدود ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه تخمین زده شده که برای یک گوشی با این ابعاد، فوقالعاده است. در مقایسه، گوشیهای همرده معمولا یک ساعت کمتر شارژدهی دارند. این عدد همچنین نشان میدهد که پیکسل ۹ از نظر شارژدهی از آیفون ۱۶ بهتر عمل میکند، اما همچنان برای بیش از یک روز کامل دوام نخواهد داشت.
دوربین پیکسل ۹ نسبت به رقیب اصلی خود گلکسی S25 در رتبه پایینتری قرار گرفته است. اگر دوربین و زوم قویتر برای شما در اولویت است، بهتر است به تفاوتهای پیکسل ۹ و گلکسی S25 بیشتر دقت کنید.
نمایشگر: ۶٫۷ اینچ Foldable Dynamic LTPO AMOLED 2X، رزولوشن ۲۶۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز / نمایشگر کاور: ۳٫۴ اینچ Super AMOLED، رزولوشن ۷۴۸×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (۴ نانومتر)
رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
باتری: ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۲۵ وات، ۱۵ وات وایرلس، ۴٫۵ وات وایرلس معکوس
گلکسی زد فلیپ ۶ طراحی منحصربهفرد و ویژگیهای جذاب زیادی را در قالب یک گوشی تاشو کوچک ارائه میدهد که یادآور مدلهای کلاسیک فیچرفونهای تاشو است.
به غیر از نمایشگر تاشو، گلکسی زد فلیپ ۶ شباهت زیادی به گوشیهای پرچمدار سری S سامسونگ دارد. این گوشی از یک نمایشگر ۶٫۷ اینچی AMOLED با وضوح بالا و روشنایی فوقالعاده بهره میبرد. همچنین دارای حداکثر ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی برای ذخیره تصاویر و ویدیوهای باکیفیت است. یک باتری ۴,۰۰۰ میلیآمپر ساعتی وظیفه تأمین انرژی دستگاه را بر عهده دارد که نسبت به مدل قبلی، گلکسی زد فلیپ ۵، ارتقا یافته است.
یکی از مهمترین تغییرات این مدل، استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و همچنین بهکارگیری محفظه بخار خنککننده است که برای اولین بار در یک گوشی سری Z Flip دیده میشود. این ویژگی باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش بهرهوری دستگاه خواهد شد. علاوهبراین، گوشی نسبت به مدلهای قبلی نازکتر و سبکتر شده است.
سیستم دوربین گلکسی زد فلیپ ۶ نیز ارتقا یافته و شامل یک سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی است. همچنین قابلیت جدیدی به نام Auto Zoom با کمک هوش مصنوعی اضافه شده است که بهطور خودکار افراد موجود در قاب و پسزمینه را شناسایی کرده و کادربندی را تنظیم میکند.
در بخش نمایشگر بیرونی (Flex Window) نیز قابلیتهای جالبی مانند والپیپرهای تعاملی، پاسخهای پیشنهادی به پیامها و حالت مترجم زنده اضافه شده که تعامل با گوشی را جذابتر میکند.
نمایشگر: ۷٫۶ اینچ Foldable Dynamic LTPO AMOLED 2X، رزولوشن ۲۱۶۰×۱۸۵۶ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز / نمایشگر کاور: ۶٫۳ اینچ Dynamic LTPO AMOLED 2X، رزولوشن ۲۳۷۶×۹۶۸ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (۴ نانومتر)
رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۱۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۴ مگاپیکسل، ۱۰ مگاپیکسل (دوربین سلفی کاور)
باتری: ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۲۵ وات، ۱۵ وات وایرلس، ۴٫۵ وات وایرلس معکوس
سامسونگ با معرفی گلکسی زد فولد ۶ بار دیگر گوشیهای تاشو را به سطح جدیدی برده است. این مدل جدید تمام ویژگیهایی را که سامسونگ به آنها شهرت دارد، از جمله طراحی مقاوم در برابر آب، امکانات پیشرفته برای بهرهوری و نمایشگرهای خیرهکننده، در خود جای داده است. گلکسی زد فولد ۶ از گرانترین گوشی های ۲۰۲۵ محسوب میشود، اما در واقع با خرید آن، انگار دو دستگاه قدرتمند را در اختیار دارید.
سامسونگ در این مدل مقاومت و دوام گوشی را افزایش داده، هرچند هنوز در برابر گرد و غبار مقاوم نیست. چینخوردگی نمایشگر داخلی نسبت به قبل کمتر دیده میشود و طراحی ممتاز و شیک دستگاه، مخصوصا در رنگهای روشنتر، به زیبایی آن افزوده است.
نمایشگرهای داخلی و خارجی فوقالعاده هستند. نمایشگر داخلی یک صفحهنمایش بزرگ را در اختیار شما میگذارد، در حالی که نمایشگر بیرونی نیز به اندازهی یک گوشی استاندارد، بزرگ و روشن است. یکی دیگر از مزایای بزرگ، پشتیبانی از قلم S Pen است؛ البته برای جلوگیری از آسیب به نمایشگر تاشو، باید از نسخه ویژه S Pen برای Fold استفاده کنید.
دوربینهای این مدل در حد گوشیهای میانرده هستند، نه پرچمداران سامسونگ. این موضوع ممکن است کمی ناامیدکننده باشد، اما همچنان کیفیت عکسها خوب است و مخصوصا برای گرفتن سلفیهای باکیفیت گزینهی بسیار مناسبی محسوب میشود. همچنین ابزارهای ویرایش مبتنی بر هوش مصنوعی از جمله قابلیت تبدیل نقاشی به تصویر واقعی در این گوشی وجود دارند.
از نظر عملکرد پردازشی، گلکسی زد فولد ۶ از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ نسخهی مخصوص سامسونگ بهره میبرد که یکی از سریعترین چیپستهای دنیای موبایل است. در برخی بنچمارکها، این گوشی حتی توانسته عملکردی بهتر از آیفون ۱۵ پرو مکس داشته باشد، که نشان از پیشرفت قابل توجه اندروید در برابر iOS دارد.
عمر باتری نسبت به اندازهی دستگاه کمی ناامیدکننده است. باتری این گوشی توانست یک روز کامل دوام بیاورد، اما اگر دنبال بیشترین طول عمر باتری هستید، گوشیهای معمولی (غیر تاشو) گزینههای بهتری خواهند بود. در مجموع، اگر بهدنبال یک گوشی تاشو برای قابلیتهای مولتی تسکینگ هستید، گلکسی زد فولد ۶ یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ برای شماست.
نمایشگر: ۷٫۸۲ اینچ Foldable LTPO3 Flexi-fluid AMOLED، رزولوشن ۲۴۴۰×۲۲۶۸ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز / نمایشگر کاور: ۶٫۳۱ اینچ LTPO3 Super Fluid OLED، رزولوشن ۲۴۸۴×۱۱۱۶ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ نسل ۲ (۴ نانومتر)
رم: ۱۶ گیگابایت
حافظه: ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۴۸ مگاپیکسل واید + ۶۴ مگاپیکسل تله فوتو + ۴۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل اولترا واید، دوربین سلفی کاور: ۳۲ مگاپیکسل اولترا واید
باتری: ۴۸۰۵ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۶۷ وات، پشتیبانی از شارژ معکوس باسیم
وانپلاس اوپن توانسته عنوان بهترین گوشی تاشو ۲۰۲۵ را از سری گلکسی Z Fold سامسونگ بگیرد؛ برندی که سالها در این بخش پیشرو بود.
صفحهنمایش بزرگ بدون چینخوردگی محسوس این گوشی واقعا جذاب است؛ این ویژگی، یکی از بزرگترین ضعفهای سری گلکسی فولد را برطرف کرده است. همچنین، نرمافزار سریع و بهینه وانپلاس تجربهای روان و لذتبخش را ارائه میدهد و قابلیت Open Canvas Multitasking استفاده از چندین اپلیکیشن همزمان را راحتتر از همیشه کرده است.
وانپلاس در این گوشی، هیچ مصالحهای در کیفیت دوربین انجام نداده و از سختافزارهای قدرتمند استفاده کرده است. میتوانید این را از برجستگی بزرگ ماژول دوربین متوجه شوید!
همچنین، شارژ فوقسریع وانپلاس و اسلایدر هشدار فیزیکی جزئیات جذابی هستند که این گوشی را خاصتر میکنند.
اگر ترجیح میدهید گوشی تاشویی از یک برند قدیمیتر و جاافتادهتر بخرید، گلکسی زد فولد ۶ سامسونگ همچنان یک جایگزین عالی محسوب میشود. این مدل، بزرگترین ارتقای سری فولد از زمان معرفی آن تاکنون را به همراه دارد و در بخشهایی مانند طراحی ظریفتر، نمایشگر جلویی عریضتر، بهترین لولای بازار گوشیهای تاشو و پوشش نمایشگر مقاومتر بهبودهای زیادی داشته است. علاوهبراین، از قلم S Pen نیز پشتیبانی میکند.
نمایشگر: ۶٫۷۸ اینچ LTPO 4.1 AMOLED، رزولوشن ۲۷۸۰×۱۲۶۴ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸ نسل ۳ (۴ نانومتر)
رم: ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۵۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
باتری: ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۸۰ وات
وانپلاس ۱۳R ثابت میکند که برای داشتن یک گوشی عالی نیازی به پرداخت قیمت پرچمدارها ندارید.
وانپلاس ۱۳ از سختافزار پیشرفتهتری برخوردار است، اما در مدل ۱۳ آر برخی مصالحهها رخ داده تا قیمت دستگاه بهطور قابلتوجهی کمتر شود. گوشی پرچمدار وانپلاس ۱۳ با قیمت ۸۹۹ دلار عرضه شده، در حالیکه ۱۳R گزینهای مقرونبهصرفهتر است و همچنان عملکردی قدرتمند، عمر باتری فوقالعاده و دوربینهایی رقابتی را ارائه میدهد.
این اسمارتفون برخلاف مدل پرچمدار، از همکاری با برند Hasselblad بهره نمیبرد، اما همچنان سیستم دوربین آن تحسینبرانگیز است.
وان پلاس ۱۳ آر مجهز به دوربین ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو است که در عکاسی پرتره عملکرد درخشانی دارد. این موبایل هوشمند عکسهای پرتره زیبایی ثبت میکند که با کیفیت پرترههای پیکسل ۸a برابری میکنند؛ مدلی که معمولا بهترین دوربین را در بین گوشیهای میانرده دارد.
رنگها در تصاویر وانپلاس ۱۳R روشن و پرطراوت هستند، که در اکثر مواقع باعث زیبایی تصاویر میشود. با این حال، در برخی عکسها، رنگها کمی غیرواقعی به نظر میرسند. عملکرد دوربین در نور کم بسیار قوی است و دوربین تلهفوتو جزئیاتی را ثبت میکند که بسیاری از دوربینهای دیگر قادر به نمایش آن نیستند. در مجموع، اگر دوربین برایتان مهم است، وانپلاس ۱۳R شما را ناامید نخواهد کرد.
عمر باتری نقطه قوت اصلی گوشیهای سری OnePlus R است. سال گذشته، وانپلاس ۱۲R در تست باتری بیش از ۱۸ ساعت دوام آورد و اکنون وانپلاس ۱۳R این رکورد را هم شکسته است. این عملکرد عالی مدیون چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و باتری بزرگ ۶,۰۰۰ میلیآمپرساعتی است که مصرف انرژی را بهینه کرده و دوام باتری را افزایش میدهد.
سرعت شارژ نیز بسیار سریع است؛ این گوشی از شارژ ۸۰ واتی پشتیبانی میکند (البته وانپلاس فقط یک شارژر ۵۵ واتی داخل جعبه قرار داده است). با این حال، از شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند که این موضوع به کاهش قیمت دستگاه کمک کرده است.
چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ که در وانپلاس ۱۳R استفاده شده، در اصل یک پردازنده پرچمدار در سال ۲۰۲۴ بود. این تراشه بهاندازه اسنپدراگون ۸ الیت که در جدیدترین پرچمداران ۲۰۲۵ استفاده شده، قدرتمند نیست، اما همچنان عملکرد قابلتوجهی دارد.
وانپلاس ۱۳R بدون مشکل بین برنامهها جابهجا میشود و حتی در اجرای بازیهای گرافیکی سنگین نیز عملکرد خوبی دارد. وانپلاس همچنین سیستم خنککنندگی گوشی را بزرگتر کرده است تا پس از چند ساعت بازی کردن، دستگاه بیش از حد داغ نشود.
وانپلاس ۱۳R یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ برای کسانی است که به دنبال یک گوشی پرقدرت، با عمر باتری طولانی و قیمت مناسب هستند.
نمایشگر: ۶٫۷ اینچ Dynamic AMOLED 2X، رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: اگزینوس ۲۴۰۰e (4 نانومتر)
رم: ۸ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۸ مگاپیکسل تله فوتو + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
باتری: ۴۷۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۲۵ وات، ۱۵ وات وایرلس، پشتیبانی از شارژ وایرلس معکوس
گلکسی S24 FE نزدیکترین تجربه به یک گوشی پرچمدار را در یک مدل میانرده ارائه میدهد و یکی از بهترین گوشیهای خوشقیمت سامسونگ محسوب میشود. شاید این گوشی بهترین مدل برای خرید در سال ۲۰۲۵ نباشد، اما با توجه به قیمت، یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ است.
گلکسی اس ۲۴ اف ای با پردازندهای قدرتمند از سامسونگ عرضه شده که باعث شده عملکرد آن تقریبا همسطح با گلکسی S24 پلاس باشد، اما با قیمت بسیار پایینتر.
مشخصات گلکسی S24 FE شامل یک نمایشگر ۶٫۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، سه دوربین در پشت از جمله یک لنز زوم ۳ برابری و باتری ۴,۷۰۰ میلیآمپر ساعتی است که ظرفیت بسیار خوبی دارد.
در مقایسه با گلکسی S24 پلاس، تفاوتهای این مدل جزئی هستند. از جمله این تفاوتها میتوان به رم کمتر (۸ گیگابایت)، حسگر اثر انگشت اپتیکال به جای اولتراسونیک، روشنایی کمتر نمایشگر، سرعت شارژ پایینتر و رزولوشن کمتر دوربین زوم اشاره کرد. اما این تفاوتها جزئی هستند و همچنان گلکسی S24 FE یکی از بهترین گوشی های سال ۲۰۲۵ برای کسانی است که میخواهند هزینهی کمتری برای گوشی خود بپردازند.
نمایشگر: ۶٫۱ اینچ OLED، رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: گوگل تنسور G3 (4 نانومتر)
رم: ۸ گیگابایت
حافظه: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
دوربین: ۶۴ مگاپیکسل واید + ۱۳ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل اولترا واید
باتری: ۴۴۹۲ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۱۸ وات، شارژ وایرلس ۷٫۵ وات
سری Pixel A همواره بهترین گوشیهای میانرده اندرویدی بودهاند، و پیکسل ۸a نیز این سنت را ادامه داده است.
در مقایسه با پیکسل ۷a، تغییرات چندانی در این مدل دیده نمیشود، اما همچنان یک گوشی پایدار و باکیفیت محسوب میشود. پیکسل ۸a به تراشهی Tensor G3 مجهز شده که همچنان یکی از سریعترین تراشههای این بازهی قیمتی است.
دوربین پیکسل ۸a مانند همیشه از نقاط قوت این گوشی محسوب میشود و در بخش عکاسی و فیلمبرداری عملکرد بسیار خوبی دارد. رابط کاربری خالص و تمیز اندروید و ۷ سال آپدیت نرمافزاری از دیگر مزایای این گوشی هستند.
البته حاشیههای بزرگ نمایشگر همچنان یکی از نقاط ضعف این گوشی است. علاوهبراین، عدم وجود دوربین تلهفوتو نیز از مواردی است که ممکن است برای برخی کاربران ناامیدکننده باشد.
نمایشگر: ۶٫۶۷ اینچ AMOLED، رزولوشن ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز
تراشه: مدیاتک دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس (۴ نانومتر)
رم: ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۵۰ مگاپیکسل تله فوتو + ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۱۲۰ وات، ۵۰ وات وایرلس
اگر نمیخواهید برای خرید یکی از پرچمداران ۲۰۲۵ هزینه زیادی پرداخت کنید، اما همچنان به دنبال یک گوشی بزرگ و قدرتمند از شیائومی هستید، مدل شیائومی ۱۴ تی پرو با صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی، یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ برای شما خواهد بود.
این گوشی از نظر طراحی نیز پیشرفت کرده و نمایشگری بسیار چشمگیر دارد. عملکرد آن به لطف چیپست مدیاتک دایمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس فوقالعاده سریع است و در تستهای بنچمارک، تنها کمی پایینتر از سامسونگ گلکسی S24 اولترا (مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۳) قرار گرفته است. وقتی این پردازنده را با ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5X ترکیب کنیم، نتیجه یک گوشی بسیار قدرتمند خواهد بود.
دوربینهای ۱۴T Pro عملکرد خوبی دارند، اما کاملا بینقص نیستند. نتایجی که از این دوربین میگیرید، اغلب از بهترین تصاویر در بین گوشیهای میانرده هستند.
این گوشی گاهی داغ میشود و بدنه آن اثر انگشت را جذب میکند، اما اگر با این موارد مشکلی ندارید، شیائومی ۱۴T پرو ارزش خرید بسیار بالایی دارد. اگر حاضر باشید از برخی قابلیتهای پریمیوم این گوشی چشمپوشی کنید، میتوانید نسخه استاندارد شیائومی ۱۴T را با قیمت کمتر خریداری کنید.
نمایشگر: ۶٫۶۷ اینچ AMOLED، رزولوشن ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
تراشه: مدیاتک دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا (۴ نانومتر)
رم: ۸ و ۱۲ گیگابایت
حافظه: ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۸ مگاپیکسل اولترا واید / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
باتری: ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت، توان شارژ ۹۰ وات، پشتیبانی از شارژ معکوس سیمی
اگر میخواهید یک گوشی میان رده داشته باشید، پوکو ایکس ۷ پرو میتواند از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ برای شما باشد. پوکو X7 پرو در برابر گوشیهای میانرده گرانتر، مانند مدلهای وانپلاس و گوگل، عملکرد قابل قبولی دارد و به طور مداوم با ویژگیهای جدید بهروزرسانی میشود.
بزرگترین نقطه قوت این گوشی، عمر باتری آن است. این گوشی با باتری عظیم ۶۰۰۰ میلیآمپری توانست دو روز استفاده عادی بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد. این میزان مشابه عملکرد گوشیهایی مانند آیفون ۱۶ پلاس و آنر مجیک ۷ پرو است.
علاوه بر عمر باتری، عملکرد پردازشی آن نیز در حد گوشیهای پرچمدار است، چراکه از مدیاتک دایمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا بهره میبرد و همراه با رم ۸ و ۱۲ گیگابایت عرضه میشود.
دوربین ۵۰ مگاپیکسل واید و ۸ مگاپیکسل اولترا واید نیز عملکرد تحسینبرانگیزی دارند. همچنین، شیائومی وعده داده که عملکرد دوربین این گوشی را با آپدیتهای نرمافزاری و ویزگیهای هوش مصنوعی بهینه خواهد کرد.
نمایشگر: ۶٫۵ اینچ Super AMOLED، رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
پردازنده: اگزینوس ۱۲۸۰ (۵ نانومتر)
رم: ۶ و ۸ گیگابایت
حافظه داخلی: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)
دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۸ مگاپیکسل اولترا واید + ۲ مگاپیکسل ماکرو / دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل
باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت، توان شارژ ۲۵ وات
اگر به دنبال یک گوشی ارزانقیمت هستید، گلکسی A25 5G یکی از بهترین گزینههاست. این گوشی اعتبار برند سامسونگ را به همراه دارد و کیفیت دوربین آن از بسیاری از رقبا بهتر است.
البته در این بازه قیمتی باید با چند مصالحه کنار بیایید. بهعنوان مثال، کیفیت ساخت پلاستیکی و حاشیههای ضخیم اطراف نمایشگر چندان جالب نیستند. اما از طرف دیگر، عملکرد پردازشی آن خوب است.
گلکسی A25 5G دارای یک نمایشگر AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰p و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است؛ چیزی که در این بازه قیمتی چندان رایج نیست.
البته، باید در نظر داشته باشید که مدلهای اقتصادی جدید قرار است در فوریه و مارس ۲۰۲۵ معرفی شوند، بنابراین اگر عجله ندارید، شاید بهتر باشد منتظر این گوشیهای جدید بمانید.
سامسونگ، اپل و شیائومی بهترتیب در رتبه اول تا سوم برترین برندهای گوشی جهان قرار گرفتهاند.
سری گلکسی اس ۲۵، وان پلاس ۱۳، وان پلاس ۱۳ آر و پوکو ایکس ۷ پرو از این فهرست، جزء جدیدترین گوشیهای سال ۲۰۲۵ هستند.
نظر شما درباره برترین گوشی های ۲۰۲۵ چیست؟ از نظر شما جای کدام گوشی در این فهرست خالی است؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.
راهنمای خرید گوشی
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید