اپیک گیمز و سامسونگ به توافق رسیدند تا پرونده شکایت ضد انحصار درباره محدودیت فروشگاههای برنامه به پایان برسد.
به گزارش تکراتو و به نقل از androidheadlines، اپیک گیمز بالاخره شکایت حقوقی خود را علیه سامسونگ بر سر مسئله ضد انحصار به پایان رساند. موضوع اصلی این پرونده قابلیت Auto Blocker در دستگاههای سامسونگ بود که به ادعای اپیک، مانع فعالیت آزاد فروشگاههای اپلیکیشن شخص ثالث میشد.
این توافق، فصل جدیدی در نبردهای حقوقی اپیک علیه سیاستهای انحصاری فروشگاههای اپلیکیشن در شرکتهای بزرگ فناوری است؛ نبردهایی که پیشتر علیه اپل و گوگل نیز جریان داشته است.
اپیک گیمز در سال گذشته این شکایت را ثبت کرده بود و حالا «تیم سویینی» مدیرعامل این شرکت، در پستی در شبکه اجتماعی X اعلام کرد که اپیک و سامسونگ پس از مذاکرات مشترک، توافق کردهاند پرونده را ببندند. او گفت:
پرونده ما علیه سامسونگ را پس از مذاکرات طرفین کنار گذاشتهایم. خوشحالیم که سامسونگ تصمیم گرفته به نگرانیهای اپیک پاسخ دهد.
ماجرا از آنجا آغاز شد که اپیک گیمز، پس از حذف بازی Fortnite از فروشگاههای رسمی، آن را از طریق فروشگاههای جایگزین (از جمله فروشگاه اختصاصی خودش) منتشر کرد تا از پرداخت کارمزدهای بالا به اپل و گوگل جلوگیری کند.
اما اپیک مدعی شد که ویژگی Auto Blocker سامسونگ مانع نصب برنامهها از منابعی غیر از Google Play Store میشود و در نتیجه، امکان رقابت برای سایر فروشگاهها را از بین میبرد.
در آن زمان، اپیک اعلام کرده بود:
Auto Blocker باعث میشود Google Play تنها مسیر ممکن برای دریافت اپها روی دستگاههای سامسونگ باشد و فروشگاههای دیگر هیچ شانسی برای رقابت نداشته باشند.
در پاسخ، سامسونگ تأکید کرد:
قابلیتهای امنیتی ما بر اساس اصول بنیادین سامسونگ در زمینه امنیت، حفظ حریم خصوصی و کنترل کاربران طراحی شدهاند. کاربران در هر زمانی میتوانند Auto Blocker را غیرفعال کنند. همچنین گفت که قصد دارد با جدیت از ادعاهای بیاساس اپیک دفاع کند.
این پرونده، تنها بخشی از نبردهای گستردهتر اپیک گیمز با شرکتهای بزرگ فناوری است. در مهمترین پرونده، اپیک با اپل درگیر شد. در اوج محبوبیت Fortnite، این بازی درآمد بسیار زیادی برای اپیک داشت اما اپل ۳۰ درصد از این درآمد را به عنوان کارمزد دریافت میکرد، موضوعی که برای اپیک قابل قبول نبود.
همین مسئله باعث شد اپیک اپل را به دادگاه بکشاند. هرچند نتیجه نهایی دادگاه به سود کامل اپیک نبود، اما این دعوا منجر به اصلاحات گستردهای در سیاستهای فروشگاه اپاستور اپل شد.
بهویژه در اتحادیه اروپا، اپل مجبور شد سیستم عامل iOS را به فروشگاههای ثالث باز کند و به توسعهدهندگان اجازه دهد از درگاههای پرداخت خارجی استفاده کنند.
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید