تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: پنج شنبه , ۱۸ بهمن , ۱۴۰۳
X
دیگر نیازی به حساب کاربری نیست؛ جستجوی ChatGPT به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفت

دیگر نیازی به حساب کاربری نیست؛ جستجوی ChatGPT به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفت

مهرماه سال گذشته، شرکت OpenAI، موتور جستجوی ChatGPT خود را معرفی کرد. در ابتدا، این قابلیت فقط برای کاربران پولی در دسترس بود، اما در آذرماه برای همه کاربران فعال شد. حالا این ویژگی به‌طور کامل در دسترس قرار گرفته و هیچ محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد.

OpenAI تمامی محدودیت‌ها را از قابلیت جستجوی ChatGPT حذف کرده و حالا هر کسی می‌تواند بدون نیاز به ورود یا ایجاد حساب کاربری از آن استفاده کند. به بیان ساده، اکنون می‌توانید درست مثل جستجو در گوگل، از این قابلیت بهره ببرید.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

جستجوی ChatGPT برای همه آزاد شد

به‌گزارش تکراتو به نقل از phonearena، طبق اعلام رسمی OpenAI در شبکه اجتماعی ایکس: «جستجوی ChatGPT برای همه در دسترس است، بدون نیاز به ثبت‌نام.»

این تصمیم OpenAI منطقی به نظر می‌رسد، زیرا با حذف نیاز به ثبت‌نام، این شرکت ChatGPT را به‌عنوان یک رقیب جدی برای موتورهای جستجوی سنتی، به‌ویژه گوگل، مطرح می‌کند. گوگل سال‌هاست که بر بازار جستجو تسلط دارد و حدود ۸۰ درصد کاربران جهانی از آن استفاده می‌کنند.

یکی از مزیت‌های جستجوی ChatGPT نبود تبلیغات است، در حالی که نتایج جستجوی گوگل اغلب مملو از تبلیغات است و ممکن است تجربه کاربری را تحت تأثیر قرار دهد. بااین‌حال، مدل هوش مصنوعی جمینی (Gemini) گوگل نیز تبلیغ ندارد و در حال تبدیل‌شدن به یک موتور جستجو است، بنابراین OpenAI رقابت سختی در پیش دارد. از سوی دیگر، شایعاتی وجود دارد که گوگل قصد دارد تا سال ۲۰۲۵، جستجوی خود را بیشتر به یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی تبدیل کند.

دیگر نیازی به حساب کاربری نیست؛ جستجوی ChatGPT به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفتدیگر نیازی به حساب کاربری نیست؛ جستجوی ChatGPT به‌صورت رایگان در دسترس قرار گرفت

با در نظر گرفتن این تغییرات، اقدام OpenAI برای ارائه رایگان قابلیت جستجو به همه کاربران، یک حرکت هوشمندانه است که به ChatGPT شانس بیشتری برای رقابت در بازاری که روزبه‌روز رقابتی‌تر می‌شود، می‌دهد.

اما جستجوی ChatGPT چگونه کار می‌کند؟ عملکرد آن مشابه سایر موتورهای جستجو است؛ شما یک پرسش وارد می‌کنید و سیستم یک پاسخ تولید می‌کند. اما به‌جای نمایش لینک‌های مختلف، پاسخ به‌صورت خلاصه‌ای تولیدشده توسط هوش مصنوعی همراه با ارجاع به منابع ارائه می‌شود.

کاربران می‌توانند روی منابع ارائه‌شده کلیک کنند تا اطلاعات بیشتری کسب کنند یا صحت پاسخ را بررسی کنند. این ویژگی مهمی است، چون خلاصه‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی همیشه بی‌نقص نیستند؛ به مشکلاتی که گوگل هنگام معرفی قابلیت “AI Overviews” خود داشت، فکر کنید. درست مانند گوگل و بینگ که از خلاصه‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، ChatGPT نیز هنوز جای پیشرفت دارد تا دقت و صحت پاسخ‌های خود را بهبود ببخشد.

منبع

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است