سومین گردهمایی فعالان هوش مصنوعی کشور با برگزاری اختتامیه پنجمین دوره رویداد فیسکاپ، در تاریخ اول اسفند ۱۴۰۳ در سالن همایش هتل قلب تهران به کار خود پایان داد.
این رویداد شامل سخنرانیهای تخصصی، ارائههای علمی، ریورس پیچ شرکتهای داتا و رایتل، پنل گفتوگوی تخصصی پیرامون زیرساختهای هوش مصنوعی و نمایشگاه شرکتهای فعال این حوزه بود که با حضور ۲۵ شرکت دانشبنیان برگزار شد.
در بخش ابتدایی مراسم، دکتر فیروزآبادی، مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم، به ایراد سخنرانی پرداخت. وی بر اهمیت نقش نیروی انسانی متخصص در ایران تأکید کرد و نقش نوآوری و دانش استارتاپها را در حل چالشهای موجود با ارائه راهکارهای خلاقانه برجسته دانست.
در ادامه، دکتر حسین بیانی، مدیرعامل مرکز نوآوری نکسترا، گزارشی از عملکرد فیسکاپ در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد. او اشاره کرد که این مسیر از سال ۱۳۹۹ آغاز شده و اکنون به نقطهای رسیده است که دانشآموزان مدرسه تابستانه هوش مصنوعی نکسترا در رقابت با متخصصان باتجربه قرار گرفته و توانستهاند راهکارهای خود را در میان تیمهای برتر ارائه دهند.
دکتر محمد صبری، دبیر این رویداد، در بخش پرسش و پاسخی که در استیج فیسکاپ برگزار شد، اعلام کرد که این رقابت دیگر صرفاً یک مسابقه تخصصی نیست، بلکه به یک رویداد مرجع در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شده است که پلی میان صنعت و متخصصان این حوزه به شمار میآید.
یکی از بخشهای جذاب این برنامه، پنل تخصصی زیرساختهای هوش مصنوعی بود که با حضور دکتر افشارچی، عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان، دکتر کریمی، عضو هیئتمدیره رایتل، دکتر الیاسی از کمیته راهبردی مرکز نوآوری نکسترا و مهندس مظفری، معاون فنی هلدینگ گرین وب، برگزار شد. در این نشست، کارشناسان حاضر به بررسی فرصتها و چالشهای پیشروی توسعه زیرساختهای هوش مصنوعی در ایران پرداختند و دیدگاههای روشنی را در این حوزه ارائه دادند.
در فاصله بین دو بخش رویداد، شرکتکنندگان فرصتی برای شبکهسازی، تعامل و بازدید از نمایشگاه شرکتهای فعال در این حوزه داشتند. این بخش از برنامه مورد استقبال گسترده حضار قرار گرفت، زیرا فضایی مناسب برای تبادل ایدهها و ایجاد ارتباطات کاری فراهم کرد.
در ادامه و در قسمت دوم، بخش ریورس پیچ برگزار شد که در آن مهندس طاهریپور از رایتل و مهندس صبوری از داتا چالشهای نوآورانه و فناورانه خود را به متخصصان ارائه کردند. آنها اعلام کردند که رایتل و داتا همواره از ایدهها و راهکارهای نوآورانه در حوزه صنعت مخابرات و اعتبارسنجی بانکی استقبال میکنند.
همچنین، چندین ارائه تخصصی از سوی مدیران شرکتهای مختلف برگزار شد. از جمله این افراد میتوان به دکتر حلاجیان، مدیر ایریسا پرایم، دکتر قاسمی، مدیرعامل امضانو، دکتر بنکدارپور، مدیر مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، و دکتر باقرپور، مدیر تیم هوش مصنوعی داتا اشاره کرد.
موضوعاتی همچون جایگاه کنونی هوش مصنوعی در ایران و جهان، تأثیر هوش مصنوعی مولد در کسبوکارها، کاربرد هوش مصنوعی در صنعت فولاد و بانکداری دیجیتال، از جمله مباحث مطرحشده در این بخش بودند.
در بخش پایانی این رویداد، تیمهای برتر مسابقه فیسکاپ معرفی شدند. چالش اصلی این دوره، تشخیص هوشمند مکانهای گردشگری بود که پس از رقابتی ششماهه، تیم «سریر» موفق به کسب رتبه اول شد، تیم «اوزون» در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم «میراکل» رتبه سوم را به خود اختصاص داد. به این تیمها جوایز نقدی ۵۰، ۳۰ و ۲۰ میلیون تومانی اهدا شد.
در انتها، هدایایی از سوی حامیان رویداد به شرکتکنندگان اهدا شد. این هدایا شامل چهار اکانت ششماهه رایگان ابزارهای هوش مصنوعی از AVALAI، بن خرید ۷ میلیون تومانی از نوین چرم توسط مرکز نوآوری نکسترا، و سه مودم جیبی به همراه یک سال اینترنت رایگان از سوی تکنت بود.
با پایان یافتن پنجمین دوره رویداد فیسکاپ، اکنون نگاهها به ششمین دوره این رویداد در شهریور ۱۴۰۴ معطوف شده است. انتظار میرود که در سال آینده نیز این رویداد با برنامههای نوین و تحولات جدید، مسیر خود را ادامه دهد.
اخبار فناوری ایران
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید