تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: یکشنبه , ۵ اسفند , ۱۴۰۳
X
علل سردی پا

علل سردی پا

سردی پاها ممکن است پاسخ طبیعی بدن شما به دما باشد، اما گاهی اوقات می تواند به یک بیماری پزشکی مرتبط باشد که نیاز به درمان دارد. بیماری هایی از دیابت گرفته تا کم خونی می توانند بر دمای پاهای شما تأثیر بگذارند. این مقاله از فروشگاه سلامتی و زیبایی به بررسی موضوع علل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پا می پردازد. در ادامه با ما همراه باشید.

علل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پا

در بیشتر موارد، سرد بودن پا کاملا طبیعی است و با پوشیدن جوراب یا بالا بردن دمای محیط برطرف می‌شود. اما اگر این راهکارها موثر نبودند یا این مشکل به‌طور مکرر رخ داد، باید به پزشک مراجعه کنید تا علت سرد بودن پا را پیدا کند.

پزشک برای تعیین علت سرد شدن پا، معاینه‎‌ی بدنی انجام می‌دهد و سابقه‌ی پزشکی شخصی و خانوادگی شما را بررسی می‌کند. به‌علاوه، ممکن است برای تشخیص بعضی از بیماری‌های زمینه‌ای مثل کم‌خونی از آزمایش خون استفاده کند.

درمان سردی پا به علت بروز آن بستگی دارد. گاهی اوقات از بین بردن محرک‌ها کمک‌کننده است، اما در بعضی موارد برای کنترل بیماری‌ زمینه‌ای به تغییر سبک زندگی و دارودرمانی نیاز است.

علائم سردی پا

علل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پاعلل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پا

علائمی که ممکن است همراه با سردی پا باشد و نشانه یک وضعیت پزشکی باشد عبارتند از:

ضعف و درد در دست و پاحساسیت به سرماوقتی سرد است یا استرس دارید رنگ پوست شما تغییر می کنداحساس بی حسی هنگام گرم شدن یا کاهش استرس

کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا روشی طبیعی و بدون عوارض برای بزرگ کردن سینه

کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا

درمان قطعی کوچکی، شلی و افتادگی، عدم تقارن حتی عامل ارثی با کرم حجم دهنده سینه میبلین آمریکا

علل سردی پا

عوارض دیابت

اگر دیابت دارید، در خطر ابتلا به انواع مشکلاتی هستید که می تواند پاهای شما را تحت تاثیر قرار دهد:

نوروپاتی محیطی

این عارضه دیابت به اعصاب پاهای شما آسیب می رساند. آنها ممکن است برای شما احساس سردی کنند اما وقتی آنها را لمس می کنید طبیعی است. افراد بدون دیابت نیز ممکن است به نوروپاتی محیطی مبتلا شوند. برخی از مواردی که می توانند باعث آن شوند عبارتند از آسیب، بیماری های خود ایمنی ، اعتیاد به الکل ، کمبود ویتامین ها ، اختلالات مغز استخوان، کم کاری تیروئید و داروها.

بیماری شریان محیطی

این وضعیت جریان خون در پاهای شما را کند یا مسدود می کند . گردش خون ضعیف می تواند پاهای شما را سرد کند. (ممکن است بدون ابتلا به دیابت به بیماری شریان محیطی مبتلا شوید. سیگار کشیدن ، فشار خون بالا ، کلسترول بالا و سن همگی شانس ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند.)

کم کاری تیروئید (تیروئید کم کار)

تیروئید شما ، یک غده پروانه ای شکل در گردن شما، ممکن است مقصر سردی پاهای شما باشد. هورمون هایی تولید می کند که تقریباً بر تمام اندام های شما تأثیر می گذارد. هورمون ها همچنین به تبدیل غذا و اکسیژن به انرژی کمک می کنند. اگر تیروئید کم کار دارید ، تیروئید شما به اندازه کافی هورمون ترشح نمی کند. ممکن است باعث شود در همه جای بدنتان احساس سرما کنید، از جمله پاهایتان.

بیماری یا پدیده رینود 

رینود باعث می شود بدن شما نسبت به سرما بیش از حد واکنش نشان دهد. هنگامی که دما کاهش می یابد، انگشتان دست و پا ممکن است احساس بی حسی و یخ زدگی کنند. حتی گاهی اوقات رنگ آنها تغییر می کند، ابتدا رنگ پریده و سپس آبی. با گرم شدن ممکن است نیش بزنند و قرمز شوند. هوای سرد، تهویه مطبوع و استرس یا اضطراب می تواند این حملات را ایجاد کند.

اگر رینود دارید، در برخی از شریان‌های خود مشکل دارید رگ‌های خونی که خون را از قلب به بقیه بدن می‌رسانند. شریان های دست و پا دچار اسپاسم و باریک شدن می شوند. این کار باعث می شود خون به خوبی به انگشتان دست و پا و گاهی اوقات بینی، لب ها، گوش ها و نوک سینه ها حرکت نکند. رینود در آب و هوای سرد شایع تر است و زنان را بیشتر از مردان مبتلا می کند.

دو نوع رینود وجود دارد:

رینود اولیه (که بیماری رینود نیز نامیده می شود). این شایع ترین نوع از این دو نوع است و علائم خفیف تری نیز دارد.رینود ثانویه (که پدیده رینود یا سندرم رینود نیز نامیده می شود). ممکن است جدی تر باشد و در سنین بالا بروز کند. تعدادی از موارد مختلف مانند لوپوس ، آرتریت روماتوئید ، صدمات، یا سندرم تونل کارپال می توانند باعث آن شوند. داروها مانند بتا بلوکرهای فشار خون بالا و برخی داروهای میگرن نیز می توانند باعث آن شوند.

اگر رینود دارید، اگر در انگشتان دست، انگشتان پا یا نواحی دیگر زخم دارید، با پزشک خود تماس بگیرید. درمان سریع می تواند به جلوگیری از آسیب کمک کند.

کم خونی

سردی پاهای شما می تواند نشانه کم خونی شما باشد. این بدان معناست که بدن شما گلبول های قرمز کافی ندارد، یا به اندازه کافی سالم نیستند که بتوانند وظیفه خود را برای رساندن اکسیژن از ریه ها به بقیه بدن انجام دهند.

در صورت بروز علائم کم خونی به پزشک مراجعه کنید ، زیرا می تواند نشانه بیماری دیگری باشد. درمان بستگی به نوع کم خونی شما دارد.

علل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پا

بیماری بورگر

بیماری بورگر نادر است، اما اگر سیگار می‌کشید یا تنباکو و پاهایتان سرد است، ممکن است دلیل این بیماری باشد. این بیماری که با مصرف تنباکو مرتبط است، باعث تورم رگ های خونی در دست ها و پاها می شود. که جریان خون را کند می کند و می تواند لخته ایجاد کند و باعث عفونت شود.

در صورت داشتن علائم بیماری بورگر به پزشک مراجعه کنید. این بیماری در مردان بیشتر از زنان و در افراد زیر ۴۵ سال شایع است. تنها راه درمان بورگر، قطع کامل مصرف دخانیات است.

کلسترول بالا

اگر کلسترول بالا دارید، ممکن است در معرض خطر بیشتر مشکلات گردش خون باشید که منجر به سردی پاها می شود. اختلال در گردش خون (که بیماری شریانی نیز نامیده می شود) نتیجه تجمع کلسترول و التهاب در رگ های خونی شماست.

مقاله پیشنهادی: دلایل گرفتگی پا در شب و کمبود کدام ویتامین ها باعث آن میشود؟ علت گرفتگی انگشتان پا

استرس

وقتی استرس دارید، بدن شما خون را به سمت مغز شما می راند و از دست ها و پاهایتان دور می کند.

تشخیص سردی پا

علل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پاعلل سردی پا چیست؟ علائم و درمان سردی پا

از آنجایی که طیف وسیعی از علل سردی پا وجود دارد، مراجعه به پزشک ضروری است. آنها به تشخیص هر گونه شرایط پزشکی زمینه ای احتمالی و پیشنهاد درمان کمک می کنند. پزشک در مورد علائم و سابقه پزشکی شما می پرسد و شما را معاینه می کند. آنها همچنین ممکن است آزمایشاتی را برای تأیید یا رد کردن مشکلات پزشکی که باعث سردی پاهای شما می شوند انجام دهند.

درمان سرماخوردگی پا

چه یک مشکل پزشکی باعث سردی پاهای شما شده باشد یا نه، چند راه برای گرم کردن وجود دارد:

جوراب یا دمپایی بپوشیدپاهای خود را دراز کنید یا حرکت دهیدسیگار را ترک کنید (نیکوتین رسیدن خون به دست و پا را سخت تر می کند)کلسترول خود را با رژیم غذایی و دارو کاهش دهیداسترس خود را کاهش دهیدبرای بهبود گردش خون، آهن، ویتامین B12 و فولات بیشتری دریافت کنید.

برنزه کننده فلورسان دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی و محافظ پوست می باشد.

برنزه کننده فلورسانکرم برنزه کننده فلورسان با ماندگاری ۴ ماهبرنزر فلورسان مخصوص صورت و بدنبرنزه کردن بدون رنگ دهی به لباسبرنزه شدن بدون تغییر رنگبرنزر فلورسان بر گرفته از عصاره میوه ها و گیاهانسولاریوم بدون خشک شدن پوستلوسیون سولاریوم فلورسان مخصوص دستگاه سولاریوم و آفتاببه خاطر داشته باشید برای برنزه کردن بدن خود از بهترین دستگاه سولاریوم و عینک سولاریوم استفاده نمایید.اولتراسان تولید کننده مجهزترین دستگاه سولاریم و لامپ سولاریوم استاندارد مطابق با آخرین استانداردهای جهانی می باشد.شرکت ساسانیان پارسیان کهن تنها نماینده انحصاری برند فلورسان روسیه در ایران، امارات متحده عربی و خاورمیانه می باشد.

کدام درمان‌های خانگی برای رفع سردی پا موثر هستند؟

همکاری با پزشک برای تشخیص هر گونه علت زمینه‌ای سردی پا بهترین کاری است که باید برای پیشگیری از بروز این مشکل انجام دهید. با این حال، بعضی از درمان‌های خانگی می‌توانند به گرم کردن پاها و کاهش مشکلات شما کمک ‌کنند. این راهکارها عبارتند از:

حرکت کردن: حرکت کردن منظم، برای مثال ایستادن در فواصل زمانی مشخص، ممکن است به درمان سردی پا کمک کند. چرا که خون را در پاها به جریان درمی‌آورد و باعث گرم شدن بدن می‌شود. افرادی که به‌دلیل شغل خود سبک زندگی کم‌تحرکی دارند احتمالا از این راهکار سود می‌برند.پوشیدن جوراب و دمپایی: استفاده از جوراب‌های گرم یا دمپایی روفرشی برای افرادی که از سردی پا رنج می‌برند مهم است، به‌خصوص اگر کف خانه به اندازه‌ی کافی گرم نباشد.شستن پاها: یکی از سریع‌ترین راه‌ی حل‌ها این است که پاهای خود را در آب گرم قرار دهید. وان یا لگن را با آب گرم پر کنید و پاهایتان را به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل آن بگذارید. افراد مبتلا به آسیب عصبی ناشی از دیابت نباید از آب داغ برای گرم کردن پاهای خود استفاده کنند، چرا که ممکن است قادر به تشخیص دمای آب نباشد و به همین دلیل به‌طور تصادفی دچار سوختگی شوند.پد حرارتی یا بطری آب گرم: کسانی که به دلیل سرد شدن کف پا برای خوابیدن دچار مشکل می‌شوند، می‌توانند هنگام خواب یک پد حرارتی یا بطری آب گرم را اطراف پاهای خود قرار دهند. پدهای حرارتی همچنین برای تسکین درد عضلانی ناشی از ایستادن طولانی‌مدت گزینه‌ی مناسبی هستند.

منبع

منبع

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است