رفلاکس اسید و سوزش سر دل از شایع ترین مشکلات گوارشی گزارش شده در سراسر جهان هستند. اگرچه یک نگرانی جدی برای سلامتی نیست، اما هر دوی این مشکلات می توانند بسیار ناراحت کننده باشند، به خصوص اگر مزمن شوند. در این وبلاگ از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی میپردازیم به: غذاهای مضر برای رفلاکس اسیدی و موارد احتیاطی، تفاوت بین رفلاکس اسید و سوزش سر دل چیست؟ با ما تا انتهای این مطالب همراه باشید.
غذاهای مضر برای رفلاکس اسیدی و موارد احتیاطی، تفاوت بین رفلاکس اسید و سوزش سر دل چیست؟
در چنین مواردی، انتخاب های غذایی شما نقش مهمی در کنترل همه چیز ایفا می کند. رژیم غذایی نه تنها به غذاهایی که باید بخورید، بلکه مهمتر از آن به غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید مربوط می شود زیرا می توانند مشکل را تشدید کنند. برای دانستن بیشتر به ادامه مطلب بروید.
غذاهای زیر به عنوان محرک های رایج برای رفلاکس اسید شناخته می شوند، اما ممکن است روی همه افراد تأثیر نگذارند:
شکلات دارای محتوای چربی بالایی است و اگر محرکی برای فرد مبتلا به رفلاکس اسید باشد باید محدود شود.
غذاهایی که چربی بالایی دارند نه تنها باعث شل شدن LES می شوند، بلکه تمایل دارند برای مدت طولانی تری در معده باقی بمانند. هنگامی که غذا برای مدت طولانی در معده باقی می ماند، شرایط مساعدی برای رفلاکس اسید ایجاد می شود.
پوشش مری بسیار ظریف است. الکل به دلیل اثر خشک کنندگی این پوشش ظریف را تحریک می کند. الکل همچنین مخاط محافظ مری را مختل می کند.
آسیب مکرر به پوشش مری حتی می تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.
قهوه می تواند فشار معده را افزایش دهد و همچنین می تواند باعث شل شدن LES شود.
گازهای تولید شده در نوشابه های گازدار می توانند باعث افزایش فشار در معده شوند که باعث شل شدن LES می شود. نوشیدنی های گازدار که دارای کافئین هستند می توانند باعث آرامش LES نیز شوند.
غذاهای مضر برای رفلاکس اسیدی و موارد احتیاطی، تفاوت بین رفلاکس اسید و سوزش سر دل چیست؟
مرکباتی که pH پایینی دارند، مانند گوجه فرنگی، می توانند لایه محافظ مری را تحریک کرده و به آن آسیب برسانند. تحریک و آسیب به پوشش مری می تواند باعث احساس سوزش سوزش سر دل شود.
گوشت های پرچرب و پنیرها می توانند باعث تاخیر در روند هضم معده شوند. بنابراین، تاخیر در تخلیه معده می تواند باعث شل شدن LES شود. بنابراین، محتویات معده LES را دور می زند و به مری جریان می یابد.
نعناع فلفلی می تواند LES را که بین معده و مری قرار دارد شل کند. شل شدن LES می تواند باعث رفلاکس اسید شود.
سیر حاوی ماده مغذی است که می تواند باعث التهاب در پوشش مری شود و تولید اسید معده را افزایش دهد.
غذاهای سرخ شده به دلیل داشتن چربی می توانند رفلاکس اسید را تشدید کنند. به جای غذاهای سرخ کردنی، سرخ کردن تابه یا پختن مواد غذایی به جای آن برای مدیریت رفلاکس اسید مفیدتر است.
غذاهای مضر برای رفلاکس اسیدی و موارد احتیاطی، تفاوت بین رفلاکس اسید و سوزش سر دل چیست؟
فرآیند گوارش از دهان شروع می شود، جایی که غذا به تکه های کوچک جویده می شود و با بزاق مخلوط می شود تا بلع آن آسان شود. سپس غذا از مری یا لوله غذا به معده عبور می کند و در آنجا با اسیدهای گوارشی مانند صفرا مخلوط می شود که باعث تجزیه بیشتر آن می شود.
کف مری توسط یک عضله حلقهای شکل به نام اسفنکتر تحتانی مری (LES) احاطه شده است که آن را محکم بسته نگه میدارد و شل میشود تا اجازه عبور غذا و مایعات بلعیده شده به معده را بدهد.
همچنین بخوانید: ۱۲ درمان خانگی برای ترش کردن معده: علل و نکات پیشگیری
LES نقش بسیار مهمی در پایین نگه داشتن محتویات معده ایفا می کند. با این حال، اگر این عضله به دلایلی ضعیف یا ناکارآمد شود، محتویات اسیدی معده شما به راحتی به لوله غذا برگشته و باعث تحریک و آسیب بافتی می شود.
به این برگشت محتویات معده به مری، رفلاکس اسید گفته می شود. از سوی دیگر، سوزش سر دل به عنوان احساس سوزش در قفسه سینه یا گلو ناشی از برگشت اسیدهای معده به مری تعریف می شود. بنابراین، سوزش سر دل به جای یک بیماری، نشانه رفلاکس اسید است.
تحقیقات نشان داده است که ورزش می تواند به مدیریت رفلاکس اسید در افراد چاق کمک کند. رفلاکس اسید نیز می تواند باعث التهاب در پوشش مری شود.
خوردن وعده های غذایی متعادل مانند رژیم ضد التهابی یا رژیم مدیترانه ای می تواند برای کسانی که رفلاکس اسید معده دارند مفید باشد.
کسانی که رفلاکس اسید معده دارند باید در طول روز وعده های غذایی کوچک بخورند تا معده بیش از حد پر نشود. اگر معده بیش از حد پر شود، LES می تواند بیش از حد شل شود و می تواند باعث رفلاکس اسید شود.
تغذیه مناسب برای مدیریت رفلاکس اسید و جلوگیری از سوزش سر دل نقش اساسی دارد. به طور کلی، غذاهایی که باعث تاخیر در هضم می شوند، غذاهای اسیدی، غذاهایی که باعث شل شدن LES می شوند و غذاهایی که باعث می شوند بدن اسید معده بیش از حد تولید کند باید در رژیم غذایی محدود و/یا نظارت شود.
برنامه غذایی کم چرب و حاوی میوه ها و سبزیجات کم اسید برای مدیریت رفلاکس اسید مفید است. با این حال، غذاهایی که باعث رفلاکس اسید می شوند ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. نکته کلیدی این است که مطمئن شوید که یک گزارش برای نظارت بر علائم خود برای شناسایی غذاهایی که باعث رفلاکس اسید شما می شوند، نگه دارید.
تغییرات رژیم غذایی باید با یک سبک زندگی سالم و فعال ترکیب شود تا سیستم گوارش شما به خوبی کار کند. اگر شما اغلب دچار رفلاکس اسید یا سوزش سر دل می شوید، بهتر است برای ارزیابی و درمان مناسب با پزشک مشورت کنید. گاهی اوقات این علائم گوارشی از سایر بیماریهای زمینهای جدیتر مانند مشکلات قلبی ناشی میشوند.
منبع
آیا شکلات برای سوزش معده مفید است؟
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید