Malus domestica یک گیاه گلدار غول پیکر از خانواده Rosaceae است که میوه ای خوش رنگ (معمولا قرمز)، شیرین و خوشمزه به نام سیب تولید می کند. حدود ۷۵۰۰ گونه مختلف سیب در سراسر جهان کشت می شود. در این مقاله از فروشگاه آنلاین سلامتی و زیبایی میپردازیم به: فواید سیب و انواع آن، تداخلات دارویی با آب سیب و آلرژی، تفاوت سیب سبز و قرمز چیست؟ بهترین زمان مصرف آن، با ما همراه باشید.
در ایالات متحده، سیب بعد از موز رایج ترین میوه مصرفی است. تقریباً ۶۵ درصد از سیب های تولید شده در ایالات متحده به صورت خام مصرف می شود و بقیه به محصولات دیگر تبدیل می شوند.
فواید سیب و انواع آن، تداخلات دارویی با آب سیب و آلرژی، تفاوت سیب سبز و قرمز چیست؟ بهترین زمان مصرف آن
سیب دارای محتوای آب بالایی است که تقریباً ۸۵ درصد از ترکیب آن را تشکیل می دهد. آنها حاوی ۱۳ درصد کربوهیدرات هستند.
سیب همچنین مملو از مواد مغذی از جمله ویتامینها (C و B کمپلکس)، ترکیبات گیاهی، کلسیم، پتاسیم و فسفر است که هر کدام از آنها خواص سلامتی خاص خود را دارند. سیب حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی است. یک کیلوگرم (۲٫۲ پوند) سیب تازه ممکن است حدود ۵۰۰ کیلو کالری انرژی تامین کند.
هر ۱۰۰ گرم سیب خام با پوست حاوی موارد زیر است:
آب – ۸۵٫۵۶ گرمانرژی – ۵۲ کیلو کالریپروتئین – ۰٫۲۶ گرمکل چربی – ۰٫۱۷ گرمپتاسیم – ۱۰۷ گرمفیبر – ۲٫۴ گرمویتامین C – ۴٫۶ میلی گرم
در زیر انواع شناخته شده سیب وجود دارد که معمولاً برای پخت و پز استفاده می شود:
ترد عسلملروزبریبرنکریسپینگلدن دلیشز
اگر می خواهید از طعم شیرین و آبدار سیب خام لذت ببرید، انواع زیر را امتحان کنید:
رد دلیشزگالافوجیمک اینتاشجوناگلد
سیب دارای طعمی با طراوت و فواید بی شماری برای سلامتی است.
سیب منبع غنی فیبر است که از پرخوری و خوردن میان وعده های نابهنگام جلوگیری می کند. همچنین کالری کمی دارد، بنابراین برای کنترل وزن شما عالی هستند.
برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم نوشیدنی های حاوی فنل سیب ممکن است به کاهش ناحیه چربی احشایی (VFA) در افراد چاق کمک کند.
خلاصه:
اگر در تلاش برای رسیدن به وزن مناسب هستید، باید یک رژیم غذایی متعادل و سالم داشته باشید. گنجاندن سیب به طور منظم در رژیم غذایی ممکن است به شما کمک کند تا سریعتر به اهداف وزن خود برسید.
سیب سرشار از مواد مغذی گیاهی به نام کاتچین، فلوریدزین، کوئرستین و اسیدهای کلروژنیک است که به محافظت از سیستم قلبی عروقی در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند.
برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم سیب ممکن است به بهبود سلامت عروق کرونر و کاهش میزان مرگ و میر کلی بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
خلاصه:
خوردن دو سیب در روز یا نوشیدن ۱۲ اونس آب سیب ممکن است اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را در بدن شما کاهش دهد. این به نوبه خود به قوی و سالم نگه داشتن قلب شما کمک می کند.
پلی فنولهای موجود در سیب هضم کربوهیدراتها را کند میکند که باعث بهبود تنظیم قند خون میشود. علاوه بر این، مصرف منظم سیب ممکن است جذب گلوکز در دستگاه گوارش را کاهش دهد و ممکن است پانکراس را برای تولید انسولین بیشتر تحریک کند.
بنابراین، افرادی که سیب را در رژیم غذایی خود قرار می دهند، ممکن است کمتر مستعد ابتلا به دیابت نوع ۲ باشند، اما نوشیدن آب سیب شیرین می تواند سطح گلوکز خون شما را افزایش دهد.
خلاصه:
مصرف سیب ارتباط مثبتی با کاهش احتمال ابتلا به دیابت دارد .
فیبر محلول (پکتین) موجود در سیب ممکن است به کاهش سطح کلسترول پلاسما کمک کند، که یک عامل خطر مهم برای بیماری های قلبی عروقی است.
علاوه بر این، فیبر پکتین موجود در سیب ممکن است به کاهش غلظت کلسترول کل سرم در بدن کمک کند. سیب Annurca در این زمینه موثرترین است.
خلاصه:
سیب توانایی کاهش سطح کلسترول شما را دارد، اما تنها زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کامل و سالم مصرف شود.
برخی از اجزای تشکیل دهنده سیب، از جمله سوربیتول، فروکتوز، فیبر، و فیتوکمیکال ها ممکن است به تسهیل فرآیند هضم کمک کنند. فیبرها اثرات پروبیوتیکی را نشان می دهند که ممکن است به افزایش باکتری های مفید در روده ها و جلوگیری از مشکلات سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
آب سیب رقیق شده جایگزین موثری برای محلول استاندارد نگهداری الکترولیت برای درمان گاستروانتریت خفیف و کمآبی بدن است.
خلاصه:
سیب ها میوه های فوق فیبری هستند که ممکن است با حفظ میکروبیوتای سالم در دستگاه گوارش شما به بهبود سلامت کلی و عملکرد روده شما کمک کنند.
این میوه پر فیبر ممکن است علاوه بر مواردی که قبلا ذکر شد، دارای چند فواید سلامتی اضافی نیز باشد. با این حال، مزایای سلامتی زیر هنوز توسط تحقیقات بیشتر پشتیبانی نمی شود.
سیب و محصولات مشتق شده از سیب حاوی فلاونوئیدی به نام فلوریدزین هستند که ممکن است به حفظ یکپارچگی استخوان و کاهش خطر پوکی استخوان در زنان یائسه کمک کند.
بور یکی دیگر از مواد مغذی حیاتی موجود در سیب است که ممکن است به تقویت استخوان ها کمک کند.
سیب دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ترکیبی از آنها ممکن است به مهار آسیب اکسیداتیو به DNA و در نتیجه تکثیر و متاستاز سلول های سرطانی کمک کند. بنابراین مصرف سیب با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
مصرف سیب ممکن است از حفرههای دهانی و تجمع پلاک به دلیل محتوای فیبری بالای میوه و بافت ترد آن جلوگیری کند که در هنگام جویدن یک اثر پاک کنندگی ایجاد میکند. سیب همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که ممکن است سلامت لثه ها را حفظ کرده و بهبود بخشد.
بهبود هضم حاصل از خوردن سیب به کاهش جذب کلسترول غذایی کمک می کند، سم زدایی کبد را تحریک می کند و فشار روی کبد را کاهش می دهد.
مطالعات نشان داده است افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کنند ممکن است کمتر در معرض اختلالات روانی مانند زوال عقل و اختلالات شناختی باشند. میوه های تازه مانند سیب و کلمانتین ممکن است با کاهش خطر افسردگی و اضطراب، بهزیستی عاطفی را بهبود بخشند.
سیب ممکن است به صورت خام یا پخته مصرف شود. چند تهیه معمولی این میوه خوشمزه شامل سالاد میوه، ژله سیب، مربای سیب، آب سیب، سیب خشک، سرکه سیب، سیب پخته شده، چیپس سیب ترد، سس سیب و به عنوان یک ماده در محصولات نانوایی مانند کلوچه، پای است. ، و کیک.
فواید سیب و انواع آن، تداخلات دارویی با آب سیب و آلرژی، تفاوت سیب سبز و قرمز چیست؟ بهترین زمان مصرف آن
پس از اینکه سیب ها از درختان چیده شدند، به رسیدن آن ها ادامه می دهند. در عرض ۱ تا ۲ هفته، اگر سیب ها را در دمای اتاق نگهداری کنید، ممکن است بافت آن دانه دانه و خشک شود.
بنابراین، اگر می خواهید ترد و آبدار بودن سیب ها را برای مدت طولانی تری (حدود ۱ تا ۲ ماه) حفظ کنید، بهتر است آن ها را در کشوی ترد یخچال خود نگهداری کنید.
مانند سایر اعضای خانواده گیاهان گل سرخ یا گل سرخ، سیب حاوی پروتئین های خاصی است که شبیه گرده درخت توس است که یک آلرژن رایج است.
آلرژن های سیب باعث ایجاد یک پاسخ ایمنی نامطلوب به نام “سندرم آلرژی دهان” می شوند. علائم و نشانه ها شامل خارش دهان و گلو، تورم صورت و قرمزی در نواحی آسیب دیده است.
شما باید از مصرف آب سیب با داروهای زیر خودداری کنید:
آتنولول دارویی است که عموما برای درمان فشار خون بالا تجویز می شود. آب سیب ممکن است جذب خوراکی آتنولول را کاهش دهد و ممکن است کارایی آن را مختل کند.
این آنتی هیستامین برای درمان علائم واکنش های آلرژیک استفاده می شود. آب سیب ممکن است از میزان جذب فکسوفنادین در خون جلوگیری کند.
سایر داروهای ضد حساسیت که در صورت مصرف با آب سیب ممکن است اثربخشی آنها کاهش یابد عبارتند از ستیریزین و لوراتادین.
همچنین بخوانید: ۵ فواید زعفران برای سلامتی مردان
قبل از خوردن مستقیم سیبی که به تازگی خریداری کرده اید، باید آن را بشویید تا از شر میکروب ها، کثیفی ها و آفت کش های سطح آن خلاص شوید. شستن سیب توصیه می شود حتی اگر قبل از مصرف پوست آن را بکنید.
به دلیل داشتن مقادیر فراوان فیبر رژیمی، خوردن یک عدد سیب در اول صبح توصیه می شود. افرادی که مستعد رفلاکس اسید هستند باید در بین وعده های غذایی بزرگتر یک سیب بخورند تا اسیدی نشوند.
فرآوری سیب مشخصات مواد مغذی آن را تغییر می دهد. به عنوان مثال، خشک کردن سیب باعث از بین رفتن ویتامین C در گوشت آن می شود.
گاهی اوقات سیب های خشک را با شکر شیرین می کنند که به ارزش کالری آن می افزاید و باعث کاهش سلامتی آن ها می شود. به طور مشابه، آبمیوه گیری مواد مغذی و الیاف حیاتی را در طی فیلتر کردن و عملیات حرارتی (پاستوریزه کردن) حذف می کند.
فواید سیب و انواع آن، تداخلات دارویی با آب سیب و آلرژی، تفاوت سیب سبز و قرمز چیست؟ بهترین زمان مصرف آن
سیب سبز به طور کلی ترش است، در حالی که سیب قرمز یکی از شیرین ترین انتخاب های سیب است. هر دو گونه تقریباً دارای مقادیر مساوی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فیبر هستند.
با این حال، سیب سبز ۱۰ درصد کالری کمتری نسبت به انواع قرمز دارد. از سوی دیگر، سیب قرمز ممکن است تا ۵۰ درصد محتوای بتاکاروتن بیشتری نسبت به سیب های سبز داشته باشد.
سیب یک مکمل عالی برای رژیم غذایی جامد کودک شما است . فیبرهای محلول و نامحلول موجود در سیب ممکن است به تنظیم حرکات روده کودک شما کمک کند.
سایر مواد مغذی تغذیه ضروری برای رشد کودک شما هستند. می توانید به سادگی میوه را پوره کنید و اجازه دهید کودکتان آن را بخورد.
دانههای سیب حاوی آمیگدالین هستند که تنها زمانی که آنها را میجوید در بدن شما ترشح میشود، اما اگر آنها را کامل ببلعید نه. آمیگدالین در نهایت به هیدروژن سیانید تبدیل می شود که باعث ایجاد سمیت در بدن می شود.
با این حال، اگر مقدار زیادی دانه سیب نجوید، احتمال جذب هیدروژن سیانید کافی برای ایجاد آسیب قابل توجه در بدن شما بسیار کم است.
آیا خوردن هر روز سیب توصیه می شود؟
خوردن هر روز یک سیب اشکالی ندارد. صدها نوع سیب وجود دارد. همیشه بهتر است از میوه ها و سبزیجاتی که در فصل هستند استفاده کنید.
آیا سیب را باید با پوست خورده خورد؟
نه. پوست سیب منبع خوبی از آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
ترکیب سطوح بالای ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدان ها در پوست سیب ایمنی را تقویت می کند ، از سیستم پاسخ التهابی حمایت می کند، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد، خواص ضد سرطانی را نشان می دهد و مزایای سلامتی قابل توجه دیگری را ارائه می دهد.
آیا مصرف سیب در دوران بارداری بی خطر است؟
هیچ نشانه ای مبنی بر مضر بودن مصرف سیب در دوران بارداری وجود ندارد. اما همانطور که در بالا ذکر شد، مصرف زیاد دانه سیب مضر است.
چگونه می توان سیب را در برنامه غذایی روزانه قرار داد؟
روش های مختلفی برای مصرف سیب وجود دارد:
• از سیب هایی که روی آن کره آجیل قرار داده شده است برای میان وعده لذت ببرید و ماست و سیب را به عنوان راهی برای شروع روز یا میان وعده بین وعده های غذایی مصرف کنید.
• سیب های خرد شده یا خرد شده را به سالاد اضافه کنید. سیب ها را با دارچین بپزید تا یک گزینه دسر سالم داشته باشید.
سیب ها میوه های خوش طعمی هستند که به این ضرب المثل قدیمی ولزی عدالت می گویند: «یک سیب در روز پزشک را پر انرژی نگه می دارد». این میوه ای با مواد مغذی متراکم است که به راحتی در سراسر جهان در دسترس است.
توصیه می شود اگر می خواهید از حداکثر فواید سیب بهره مند شوید، هم از گوشت و هم پوست میوه بخورید.
منبع
بهترین زمان مصرف سیب
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید