در بحث آینده گوشیهای هوشمند، کارل پای مدیرعامل Nothing نظرات جالبی دارد. او نه تنها بنیانگذار و توسعهدهنده برندی موفق مانند وانپلاس در زمینه موبایل است، بلکه پس از ترک آن شرکت برند ناتینگ را با هدف تکرار موفقیتهای پیشین تأسیس کرد. پای در مصاحبهای با مجله WIRED دیدگاه خود را درباره آینده تلفنهای هوشمند بیان کرده و معتقد است که برخی از شرکتهای بزرگ در این حوزه، از جمله اپل، به قدری رشد کردهاند که به دلیل ساختار بیش از حد شرکتی، خلاقیت اولیه خود را از دست دادهاند. این وضعیت، فرصتی را برای شرکتی کوچکتر و چابکتر مثل ناتینگ فراهم میکند تا اقدامات مهمی در صنعت انجام دهد.
پای تأکید میکند که ناتینگ هنوز خلاقیت خود را حفظ کرده است. با در نظر گرفتن این خلاقیت و همچنین سخنان محرمانه پای که اوایل سال جاری برای کارکنان ناتینگ بیان کرده بود، میتوان به درکی از مسیر آتی تلفنهای هوشمند این شرکت دست یافت. در آن سخنان، مدیرعامل گفته بود که « در سال ۲۰۲۵ نوآوریهای چشمگیری در رابط کاربری معرفی خواهد شد و اولین گام ما به سمت یک پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی بود.» پای حالا در گفتگوی خود با WIRED، از ساخت آیپاد هوش مصنوعی سخن میگوید و اشاره کرده که آیپاد برای ارائه تجربه کاربری بهتر به شنوندگان موسیقی طراحی شده بود.
پای درباره هوش مصنوعی گفت: «استراتژی ما این نیست که ادعاهای بزرگی مبنی بر تغییر جهان و انقلاب در تلفنهای هوشمند توسط هوش مصنوعی مطرح کنیم. برای ما، مسئله استفاده از آن برای حل یک مشکل مصرفکننده است، نه بیان یک داستان بزرگ. ما میخواهیم محصول، خود داستان باشد.» او در حال حاضر گوشی هوشمند را مهمترین ابزار برای هوش مصنوعی میداند، حتی فراتر از دستگاههای پوشیدنی مانند عینکهای هوشمند.
کارل پای آینده تلفن هوشمند را به گونهای تصور میکند که تنها یک اپلیکیشن خواهد داشت و آن اپلیکیشن همان سیستم عامل (OS) خواهد بود. این سیستم عامل برای هر کاربر بهینهسازی شده و تمام جزئیات مربوط به او را خواهد دانست. پای میگوید که در آینده، شما گوشی خود را روشن میکنید و آن به شما پیشنهاد میدهد که چه کاری میخواهید انجام دهید و سپس آن را به صورت خودکار انجام میدهد.
مدیرعامل ناتینگ در ادامه گفت: «در حال حاضر، شما باید فرآیند گام به گام کشف اینکه چه کاری میخواهید انجام دهید را طی کنید، سپس گوشی هوشمند خود را قفلگشایی کرده و مرحله به مرحله پیش بروید. در آینده، تلفن شما کاری را که میخواهید انجام دهید، پیشنهاد کرده و سپس به طور خودکار برای شما انجام خواهد داد. بنابراین، این سیستمی عامل، خودکار و پیشدستانه خواهد بود.»
با این حال، پای اعتقاد ندارد که آینده «سیستم عامل به عنوان تنها اپلیکیشن تلفن هوشمند» به این زودی محقق خواهد شد. او بر این باور است که از آنجایی که مردم اپلیکیشنها را دوست دارند، احتمالا ۷ تا ۱۰ سال طول بکشد تا صنعت به چنین تغییر بزرگی دست یابد. بخشی از این مشکل به این نکته بازمیگردد که اپل و گوگل همچنان از فروش اپلیکیشنهای پولی، اشتراکها و لوازم جانبی درونبرنامهای درآمد کسب میکنند، حتی با وجود اینکه سیستمهای حقوقی در اتحادیه اروپا و ایالات متحده در تلاشند تا تغییراتی در پلتفرمهای پردازش پرداخت شرکتهای فناوری ایجاد کنند.
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید