سریال فریبا یک درام اجتماعی-پلیسی به کارگردانی محمود معظمی است که نگاه تازهای به زندگی اینفلوئنسرها دارد. این سریال هرشب از شبکه سه سیما پخش میشود.
یکی از جدیدترین سریالهای تلویزیونی که مدت زمان زیادی از پخش آن نمیگذرد، سریال فریبا است. این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی محمود معظمی و تهیهکنندگی سید رامین موسوی ملکی، براساس فیلمنامهای از جواد صفوی ساخته شده است. ژانر سریال فریبا درام، اجتماعی و پلیسی است و داستان آن بر تاثیرات فضای مجازی بر زندگی افراد تمرکز دارد. این سریال در ابتدا عفیف نام داشت، ولی پس از مدتی نام آن به فریبا تغییر کرد و در این شبهای زمستان مهمان خانههای ما شده است. با پایان یافتن سریال مهیار عیار، سریال فریبا هرشب از شبکه سه سیما پخش میشود. در این مجموعه تلویزیونی بازیگران شناختهشدهای نظیر حمیدرضا پگاه، محمود پاکنیت و علیرضا خمسه بازی میکنند.
معرفی سریال فریبا شبکه سه موضوع این مقاله از پلازا است. در کنار هم زمان پخش و تکرار آن را میفهمیم، مروری بر داستان سریال داریم و با بازیگران آن آشنا میشویم. شما مخاطب گرامی که در حال مطالعه این مطلب هستید، احتمالا از خواندن مقاله بهترین سریالهای ایرانی نیز لذت خواهید برد.
فهرست مطالب
اخیرا شبکه سه سیما سریال تاریخی مهیار عیار را روی آنتن داشت که اتفاقا یکی از بهترین کارهای این شبکه در سالهای اخیر بود و در مقاله (معرفی سریال مهیار عیار) به جزئیات آن پرداختیم. با پایان یافتن پخش این مجموعه، یک عنوان جدید در کنداکتور پخش شبکه سه سیما قرار گرفت: سریال فریبا.
سریال فریبا، با نام قبلی عفیف، از ۲۲ دی ماه ۱۴۰۳ به روی آنتن شبکه سه رفته است. این مجموعه محصولی از سیمافیلم است و در ۴۰ قسمت ۴۵ دقیقهای ساخته شده است. زمان پخش سریال فریبا از شبکه سه هرشب ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه است. اگر بنا به هردلیلی این زمان را برای تماشای مجموعه از دست دادید، نگران نباشید. تکرار مجموعه تلویزیونی فریبا را میتوانید ساعت ۰۰:۴۵، ۹:۴۵ و ۱۴:۴۵ روز بعد ببینید.
داستان سریال فریبا درباره موضوعی است که این روزها اکثریت افراد جامعه با آن درگیر هستند: تاثیر فضای مجازی بر زندگی. قصه حول محور اینفلوئنسری به نام فریبا روایت میشود؛ دختر جوانی که به واسطه فراگیری و زرقوبرق دنیای مجازی به شهرت رسیده، و این روزها در تلاش است بین زندگی شخصی و حرفهای خود تعادل برقرار کند، ولی شهرت و محبوبیتی که به دست آورده باعث ایجاد مشکلات زیادی برای او، خانواده و دوستانش شده است.
همچنین بخوانید :
سریال اجتماعی-پلیسی فریبا از حضور بازیگران نامدار مانند علیرضا خمسه، در کنار بازیگران نسبتا تازهکاری چون ساناز سعیدی استفاده کرده تا جذابیت بیشتری را برای بیننده به ارمغان آورد. در این بخش با چند تن از این بازیگران آشنا میشویم.
ساناز سعیدی یکی از بازیگران سینما و تلویزیون ایرانی، متولد ۲۴ فروردین ۱۳۶۸ در شهر تهران است. او فارغالتحصیل رشته مهندسی معماری است، ولی علاقهاش به بازیگری سبب شد در دورههای آموزش بازیگری زیر نظر امین تارخ شرکت کند و مدتی را نیز به فراگیری این حرفه زیر نظر فرهاد تجویدی گذراند. خانم سعیدی بازیگری را با تئاتر، نمایش گمشده در سال ۱۳۹۳، آغاز کرد. او در سال ۱۳۹۵ با با سریال پریا قدم به قاب تلویزیون گذاشت و سپس با نقش ناهید در سریال نفس (۱۳۹۵) شناخته شد. ساناز سعیدی را در نقش مامان صدیقه در فصل اول سریال پربیننده بچه مهندس (۱۳۹۷) نیز دیدهایم. این نقش در کنار نقش فریبا سبب شهرت وی شدهاند.
ساناز سعیدی اخیرا در آثاری نظیر سریال از سرنوشت (۱۴۰۰) و سریال نیوکمپ (۱۴۰۱) بازی کرده است. تمرکز اصلی این بازیگر روی تلویزیون است و در سینما فقط در دو فیلم، فیلم سودابه (۱۳۹۷) و فیلم قدغن (۱۴۰۰)، بازی کرده است.
حمیدرضا پگاه بازیگری ایرانی است که در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۵۰ در شهر تهران متولد شد. وی بازیگری را از سال ۱۳۷۲ با مجموعه ضلع ششم آغاز کرد و بین سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ با سریال تفنگ سرپر شناخته شد، گرچه عمده شهرت وی در تلویزیون به نقش طاها در سریال آوای باران (۱۳۹۲) برمیگردد. آقای پگاه از سال ۱۳۸۱ قدم به عرصه سینما گذاشت و در این مدت در آثار معروفی نظیر فیلم صحنه جرم ورود ممنوع (۱۳۸۴)، فیلم قلادههای طلا (۱۳۹۰)، فیلم ۲۸۸۸ (۱۴۰۰) و فیلم پرویز خان (۱۴۰۲) بازی کرده است. این بازیگر ایرانی را در شبکه نمایش خانگی در سریال عاشقانه (۱۳۹۵) و سریال جزیره (۱۴۰۰) دیدهایم.
علیرضا خمسهنیا بازیگر، کارگردان، مجری و فیلمنامهنویس ایرانی متولد ۹ بهمن ۱۳۳۱ در تهران است. وی فارغالتحصیل رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است مدتی در فرانسه در دورههای مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری آموزش دید. فعالیت حرفهای وی از سال ۱۳۵۶ آغاز شد و در سال ۱۳۶۰ با فیلم مرگ یزدگرد قدم به سینما گذاشت. تسلط او بر حرکات صورت و توانایی خارقالعادهاش در خلق صحنههای طنز، توجه کارگردانان را به خود جلب کرد و امروزه آقای خمسه یکی از مشهورترین بازیگران ایرانی، به خصوص در ژانر طنز است.
علیرضا خمسه در کارنامه هنری خود یک سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دارد که به خاطر بازی در فیلم بیست (۱۳۸۷) به او تقدیم شده است. وی تاکنون بارها عضو هیئت داوری در جشنوارههای مختلف بوده و به عنوان استندآپ کمدین، در برنامه خنداننده برتر و برنامه بگو بخند، فعالیت داشته است. آقای خمسه در آثار تلویزیونی و سینمایی بسیاری حضور داشته ولی این روزها با نقش بابا پنجعلی در مجموعه پایتخت (۱۳۹۷-۱۳۸۹) و نقش غلام عدسی در سریال چرخ گردون (۱۴۰۲) شناخته میشود.
همچنین بخوانید :
نسیم ادبی، متولد سال ۱۳۵۵ در تهران، یکی از بازیگران ایرانی است و در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته نمایش با گرایش بازیگری تحصیل کرده است. فعالیت حرفهای وی در این عرصه از سال ۱۳۷۲ با نمایش تنبورنواز در تئاتر آغاز شد، در سال ۱۳۷۵ با سریال دوقلوها به تلویزیون آمد و سال بعد با فیلم زندگی قدم به عرصه سینما گذاشت. وی یک بازیگر فعال در عرصه تئاتر است و تاکنون ۴ بار برنده عنوان بهترین بازیگر تئاتر در جشنواره تئاتر فجر شده است. خانم ادبی ایفاگر نقش حمیرا در سریال شهرزاد (۱۳۹۶-۱۳۹۴) بوده و اخیرا در آثاری نظیر سریال رحیل (۱۴۰۲)، فیلم آسمان غرب و فیلم تابستان همان سال هر دو محصول سال ۱۴۰۲، و سریال آمستردام (۱۴۰۱) بازی کرده است.
در ادامه فهرستی از بقیه هنرپیشه های سریال فریبا را برای شما آماده کردهایم. لازم به ذکر است که این فهرست شامل نام همه بازیگران نمیشود.
محمود پاکنیت در نقش دکترنیلوفر هوشمند در نقش نسترنارسلان قاسمی در نقش ابراهیمفرزاد حسنیافسانه چهرهآزاد در نقش مدیر مدرسهپیام اینالویی در نقش بهروززهرا سعیدی در نقش آذرسوگل طهماسبی در نق نرگسثریا قاسمی منوچهر زندهدلمجید مشیریعاطفه حبیبی در نقش ترنم
مجموعه تلویزیونی فریبا یک درام اجتماعی-پلیسی است که یکی از مهمترین و فراگیرترین موضوعات این روزها را به عنوان محور اصلی قصه خود برگزیده است: تاثیرات دنیای مجازی. دنیای مجازی و رسانههای اجتماعی تاثیرات شگرفی بر زندگی ما داشتهاند؛ گاه موجب پیشرفت ما شدهاند و برخی اوقات نیز ما را از زندگی و جریانات واقعی و روزمره غافل کردهاند. این روزها به ندرت میتوان فردی را پیدا کرد که با شبکههای مجازی آشنا نباشد و یا حداقل کاری به آنها نداشته باشد. در این میان برخی افراد با هدف جلب توجه و البته درآمدزایی، زمان بسیار زیادی از زندگی خود را روی شبکههای اجتماعی میگذارند و به اصطلاح اینفلوئنسر میشوند. اینفلوئنسرها در حوزههای مختلفی فعالیت میکنند و تاثیر برخی از آنها بر افراد، حتی بیشتر از تاثیر رسانههای شناختهشدهای مانند تلویزیون و سینما است.
در عرصه هنر این امر کاملا طبیعی و حتی الزامی است که هنرمندان نظیر فیلمسازان و نویسندگان، پدیدهای همهگیر را موضوع اثر جدید خود قرار دهند. بدین ترتیب هم مخاطب جذب اثر آنان میشود و هم اینکه میتوانند پیامهای مربوط به آن موضوع مختلف، از جمله مزایا و مضرات آن را، به بیننده ارائه کنند.
سریال فریبا نیز که این روزها از شبکه سه سیما پخش میشود، نگاه تازهای به زندگی اینفلوئنسرها دارد. از زمانی که داستان سریال مشخص شد، این سوال برای همگان پیش آمد که این مجموعه از کدام دریچه این موضوع را بررسی میکند؟ آیا قصد دارد زندگی و فعالیتهای اینفلوئنسرها را زیر سوال ببرد؟ یا اینکه تلویزیون در پی رسمیت بخشیدن به فعالیتهای این حوزه است و این کار را از طریق سریال فریبا انجام داده است؟ باید صبر کنیم تا قسمتهای بیشتری از این مجموعه تلویزیونی پخش شود و ببینیم مسیر ما را به کجا میبرد. تا به امروز نمرات سریال فریبا قابل قبول بوده و فعلا به عنوان یک سریال جذاب و محبوب در حال پخش است.
در این مقاله از پلازا به بررسی سریال فریبا پرداختیم. داستان سریال را خواندیم، با بازیگران آن آشنا شدیم، زمان پخش و تعداد قسمتهای سریال را دانستیم و در نهایت نقد کوتاهی بر این مجموعه داشتیم. نظر شما مخاطب گرامی درباره مجموعه تلویزیونی فریبا چیست؟ آیا آن را تماشا میکنید؟ به نظر شما بازی کدام بازیگر درخشانتر از بقیه است؟ شما میتوانید نظرات خود را از طریق بخش “دیدگاه شما” در پایین صفحه با ما در میان بگذارید.
منتخب کاربران
Wikipedia
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید