در این مقاله به مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا میپردازیم و با موشکافی این گوشیها از جنبههای مختلف، ارزش خرید آنها را مشخص میکنیم.
سری زنفون ایسوس زمانی به عنوان تنها «پرچمدار کامپکت» در دنیای اندروید شناخته میشد. اما این روند با زنفون ۱۰ به پایان رسید. از زمان معرفی زنفون ۱۱، ایسوس نام «اولترا» را به این گوشیها اضافه کرد و اندازه آنها را به طرز چشمگیری افزایش داد؛ در حدی که اکنون هماندازه با مدلهای اولترا سامسونگ شدهاند.
حالا، زنفون ۱۲ اولترا نیز همین مسیر را دنبال کرده است. این گوشی به معنای واقعی کلمه، در همان بدنه زنفون ۱۱ اولترا جای گرفته؛ زیرا شکل، اندازه و کیفیت ساخت آن تغییر چندانی نکرده و تنها اصلاحات جزئی در طراحی و ارتقای سختافزار را تجربه کرده است. زنفون ۱۲ اولترا حالا هماندازه گلکسی اس ۲۵ اولترا است و قطعا بازار هدف یکسانی را نشانه گرفته است.
اما آیا زنفون ۱۲ اولترا میتواند در رقابت با پرچمدار بینقص سامسونگ و یکی از بهترین گوشی های ۲۰۲۵ موفق باشد؟ بیایید عمیقتر بررسی کنیم.
اگر به دنبال یک گوشی پرچمدار با دوربین قدرتمند، نمایشگر باکیفیت و عملکردی بینقص هستید، احتمالا نام گلکسی اس ۲۵ اولترا و زنفون ۱۲ اولترا به گوشتان خورده است. هر دو گوشی با سختافزار قدرتمند و ویژگیهای پیشرفته عرضه شدهاند.
سامسونگ گلکسی اس ۲۵ اولترا به عنوان یکی از بهترین گوشیهای این برند، قابلیتهایی مانند قلم S Pen، پردازنده قدرتمند و دوربینهای پیشرفته را ارائه میدهد. در مقابل، ایسوس زنفون ۱۲ اولترا با تمرکز بر نوآوری در سیستم دوربین، بهخصوص لرزشگیر گیمبال، و سختافزار قدرتمند، سعی دارد توجه کاربران را به خود جلب کند. اما کدام یک عملکرد بهتری دارد؟ آیا زنفون ۱۲ اولترا میتواند رقیبی جدی برای سامسونگ باشد؟ در ادامه، نگاهی دقیق به مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا خواهیم داشت تا ببینیم کدام گزینه برای شما مناسبتر است.
اما قبل از آن، پیشنهاد میکنیم جدول مشخصات این گوشیها را از دست ندهید.
مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا
مشخصات گلکسی S25 Ultra
مشخصات زنفون ۱۲ اولترا
طراحی و ساختار
۸٫۲×۷۷٫۶×۱۶۲٫۸ میلیمتر
۲۱۸ گرم
پنل جلو شیشهای (گوریلا گلس آرمور ۲)، پنل پشت شیشهای (گوریلا گلس آرمور ۲)، فریم تیتانیوم (گرید ۵)
نانوسیم و eSIM
استاندارد IP68 (مقاوم در برابر گردوغبار و آب به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری)
قلم استایلوس
رنگبندی آبی نقرهای تیتانیوم، مشکی تیتانیوم، سفید نقرهای تیتانیوم، خاکستری تیتانیوم، سبز تیتانیوم، جتبلک تیتانیوم، صورتی طلایی تیتانیوم
۸٫۹×۷۷×۱۶۳٫۸ میلیمتر
۲۲۰ گرم
پنل جلو شیشهای (گوریلا گلس ویکتوس ۲)، پنل پشت شیشهای، فریم آلومینیوم
نانوسیم و eSIM
استاندارد IP68 (مقاومت در برابر گردوغبار و آب به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری)
رنگبندی مشکی، سفید، سبز
نمایشگر
Dynamic LTPO AMOLED 2X، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از +HDR10، روشنایی ۲۶۰۰ نیت (peak)
۶٫۹ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه حدود ۹۲٫۵ درصد
رزولوشن ۳۱۲۰×۱۴۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹، تراکم پیکسل ۴۹۸ ppi
گوریلا گلس آرمور ۲
نمایشگر همیشه روشن
LTPO AMOLED، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، HDR10، روشنایی ۱۶۰۰ نیت (HBM)، روشنایی ۲۵۰۰ نیت (peak)
۶٫۷۸ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۸ درصد
رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم پیکسل ۳۸۸ ppi
گوریلا گلس ویکتوس ۲
نمایشگر همیشه روشن
نرمافزار
اندروید ۱۵
رابط کاربری One UI 7
۷ سال پشتیبانی اندروید
اندروید ۱۵
۲ سال پشتیبانی اندروید
پردازنده
کوالکام اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی (۳ نانومتر)
پردازنده هشت هستهای (دو هسته ۴٫۴۷ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و شش هسته ۳٫۵۳ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M)
پردازنده گرافیکی Adreno 830
اسنپدراگون ۸ الیت (۳ نانومتر)
پردازنده هشت هستهای (۲ هسته ۴٫۳۲ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و ۶ هسته ۳٫۵۳ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M)
پردازنده گرافیکی Adreno 830
رم و حافظه
رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت
رم ۱۲ با حافظه ۵۱۲ گیگابایت
رم ۱۲ با حافظه ۱ ترابایت
رم ۱۶ با حافظه ۱ ترابایت
نوع حافظه UFS 4.0
درگاه کارت حافظه ندارد
رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت
رم ۱۶ با حافظه ۵۱۲ گیگابایت
نوع حافظه UFS 4.0
دوربین اصلی
۲۰۰ مگاپیکسل اصلی (واید)، ۲۴ میلیمتر، دیافراگم f/1.7، سایز سنسور ۱/۱٫۳ اینچ، سایز پیکسل ۰٫۶ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز چند محوره، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)
۱۰ مگاپیکسل تلهفوتو، ۶۷ میلیمتر، دیافراگم f/2.4، سایز سنسور ۱/۳٫۵۲ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۱۲ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال ۳x
۵۰ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو، ۱۱۱ میلیمتر، دیافراگم f/3.4، سایز سنسور ۱/۲٫۵۲ اینچ، سایز پیکسل ۰٫۷ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال ۵x
۵۰ مگاپیکسل اولترا واید، پوشش ۱۲۰ درجه، دیافراگم f/1.9، سایز پیکسل ۰٫۷ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز پیکسل دوگانه، ویدیوی Super Steady
ویژگیهای دوربین: فوکوس خودکار لیزری، Best Face، فلش LED، اچدیآر خودکار، پانوراما
قابلیت ضبط ویدیوی ۸K با سرعت ۲۴ و ۳۰ فریمدرثانیه، ۴K با سرعت ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ فریمدرثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ فریمدرثانیه، اچدیآر ۱۰ بیت، پشتیبانی از +HDR10، ضبط صدای استریو، لرزشگیر الکترونیکی gyro EIS
۵۰ مگاپیکسل واید، ۲۴ میلیمتر، دیافراگم f/1.9، سایز سنسور ۱/۱٫۵۶ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۰ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر گیمبال
۳۲ مگاپیکسل تله فوتو، ۶۵ میلیمتر، دیافراگم f/2.4، سایز سنسور ۱/۳٫۲ اینچ، سایز پیکسل ۰٫۷ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال ۳x
۱۳ مگاپیکسل اولترا واید، ۱۳ میلیمتر، پوشش ۱۲۰ درجه، دیافراگم f/2.2، سایز سنسور ۱/۳٫۰ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۱۲ میکرومتر
ویژگیهای دوربین: فلش LED، اچدیآر، پانوراما
ضبط ویدیوی ۸K با سرعت ۲۴ فریمدرثانیه، ۴K با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریمدرثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ فریمدرثانیه، ۷۲۰ پیکسل با سرعت ۴۸۰ فریمدرثانیه، لرزشگیر الکترونیکی gyro-EIS، پشتیبانی از +HDR10
دوربین سلفی
۱۲ مگاپیکسل واید، ۲۶ میلیمتر، دیافراگم f/2.2، سایز سنسور ۱/۳٫۲ میلیمتر، سایز پیکسل ۱٫۱۲ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز پیکسل دوگانه
پشتیبانی از HDR و +HDR10
قابلیت ضبط ویدیوی ۴K با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریمدرثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریمدرثانیه
۳۲ مگاپیکسل واید، ۲۲ میلیمتر، دیافراگم f/2.5، سایز سنسور ۱/۳٫۲ اینچ، سایز پیکسل ۰٫۷ میکرومتر
پانوراما، اچدیآر
ضبط ویدیوی ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریمدرثانیه
باتری
۵۰۰۰ میلیآمپرساعت لیتیوم یون
توان شارژ سیمی ۴۵ وات، PD3.0
شارژ بیسیم ۱۵ وات (Qi2.1)
شارژ بیسیم معکوس ۴٫۵ وات
۵۵۰۰ میلیآمپرساعت
شارژ سیمی ۶۵ وات، PD3.0، QC5
شارژ بیسیم ۱۵ وات (Qi)
شارژ سیمی معکوس ۱۰ وات
اسپیکر
اسپیکرهای استریو
جک هدفون ندارد
۳۲ بیت/ ۳۸۴ کیلوهرتز
تنظیمات AKG
اسپیکرهای استریو
جک هدفون دارد
۳۲ بیت / ۳۸۴ هرتز
شبکه و قابلیتهای اتصال
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7، سه بانده، وایفای دایرکت
بلوتوث ۵٫۴، A2DP ،LE
GPS ،GLONASS ،BDS ،GALILEO ،QZSS
NFC
رادیو ندارد
USB Type-C 3.2 ،DisplayPort 1.2 ،OTG
اینترنت ۵G
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7، سه بانده، وای فای دایرکت
بلوتوث ۵٫۴، A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Lossless
GPS (L1+L5), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC, GLONASS
NFC
رادیو ندارد
USB Type-C
اینترنت ۵G
سنسورها
اثر انگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتابسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما، فشارسنج
Samsung DeX ،Samsung Wireless DeX (پشتیبانی از تجربه دسکتاپ)
پشتیبانی از باند فوق عریض (UWB)
قابلیت دایره کشیدن برای جستجو (Circle to Search)
اثر انگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتابسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما
شروع قیمت
۱۳۰۰ دلار – از ۱۰۳,۸۰۰,۰۰۰ تا ۱۳۴,۹۹۰,۰۰۰ تومان (در زمان نگارش این مقاله)
حدود ۱۰۰۰ یورو
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های سامسونگ ۲۰۲۴
زنفون ۱۲ اولترا از نظر طراحی کاملا مشابه زنفون ۱۱ اولترا است. برخی از جزئیات ظاهری حذف شدهاند و خطوط تزئینی مدل قبلی از بین رفتهاند، اما همچنان یک برجستگی قابلتوجه در ماژول دوربین دیده میشود. البته، جایگذاری ماژول دوربین کمی عجیب به نظر میرسد و باعث شده طراحی کلی گوشی کمی ساده یا حتی کسلکننده باشد. برخی ممکن است این طراحی را «تمیز و مینیمال» بدانند، اما کمی طول میکشد تا به محل قرارگیری دوربینها عادت کنید.
از سوی دیگر، ماژول دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا هم بحثبرانگیز است. لنزهای بزرگ و حلقههای شناور آن در قاب پشتی اعتمادبهنفس خاصی القا میکنند، اما نکته اینجاست که این حلقهها صرفا برای زیبایی اضافه شدهاند. در واقع، اندازه سنسورها تفاوتی با گلکسی اس ۲۴ اولترا ندارد؛ تنها تصمیم سامسونگ این بوده که این حلقههای بزرگ را در طراحی خود حفظ کند؛ که در نهایت تبدیل به محل تجمع گرد و غبار خواهند شد!
اما بهطور کلی، گلکسی اس ۲۵ اولترا جذابتر به نظر میرسد. با طراحی جدید لبههای تخت و فریم تیتانیومی، این گوشی تجربه بهتری را هنگام در دست گرفتن ارائه میدهد.
رنگندی زنفون ۱۲ اولترا شامل رنگهای مشکی، سفید و سبز میشود. گزینههای رنگی آبی نقرهای تیتانیوم، مشکی تیتانیوم، سفید نقرهای تیتانیوم و خاکستری تیتانیوم نیز رنگبندی گلکسی اس ۲۵ اولترا را تشکیل میدهند. سامسونگ همچنین رنگهای سبز، جت بلک و صورتی طلایی را فقط از طریق سایت رسمی خودش عرضه میکند. هیچیک از این رنگها چندان پررنگ یا برجسته نیستند، زیرا سامسونگ همچنان معتقد است که پرچمداران گرانقیمت باید ظاهری شیک و جدی داشته باشند.
از نظر ابعاد و وزن، دو گوشی تقریبا یکسان هستند. گلکسی اس ۲۵ اولترا با ابعاد ۱۶۲٫۸ در ۷۷٫۶ در ۸٫۲ میلیمتر و وزن ۲۱۸ گرم عرضه میشود، در حالی که زنفون ۱۲ اولترا با ابعاد ۱۶۳٫۸ در ۷۷ در ۸٫۹ میلیمتر و وزن ۲۲۰ گرم کمی ضخیمتر و سنگینتر است.
اما نکتهای که در این رقابت به نفع سامسونگ تمام میشود، اندازه نمایشگر است. گلکسی اس ۲۵ اولترا با حاشیههای باریکتر اکنون یک نمایشگر ۶٫۹ اینچی را ارائه میدهد، در حالی که زنفون ۱۲ اولترا دارای نمایشگر ۶٫۷۸ اینچی است. هر دو نمایشگر از فناوری AMOLED ساخته شدهاند و نکته جالب اینجاست که هر دو پنل توسط سامسونگ تولید شدهاند.
ویژگیهای نمایشگر:
پنل LTPO با نرخ نوسازی ۱ تا ۱۲۰ هرتز
حداکثر روشنایی: زنفون ۱۲ اولترا تا ۲۵۰۰ نیت، گلکسی اس ۲۵ اولترا تا ۲۶۰۰ نیت
محدوده روشنایی: گلکسی اس ۲۵ اولترا میتواند کمتر از ۱ نیت روشنایی داشته باشد (عالی برای استفاده شبانه)، در حالی که زنفون ۱۲ اولترا حداقل ۵٫۹ نیت دارد.
همچنین، گلکسی اس ۲۵ اولترا دارای یک پوشش ضد انعکاس فوقالعاده است که باعث میشود تصویر در محیطهای داخلی و فضای باز وضوح بیشتری داشته باشد. این یکی از برتریهای کلیدی سامسونگ در نمایشگر محسوب میشود.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۴
زنفون ۱۲ اولترا برای رقابت با پرچمداران ۲۰۲۵، از جدیدترین تراشه اسنپدراگون ۸ الیت که با فرآیند ۳ نانومتری ساخته شده، بهره میبرد. اما گلکسی اس ۲۵ اولترا نسخه اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی را در اختیار دارد که مختص سامسونگ طراحی شده است. تفاوت اصلی در این است که تراشه سامسونگ کمی اورکلاک شده و به فرکانس ۴٫۴۷ گیگاهرتز میرسد، در حالی که مدل معمولی حداکثر تا ۴٫۳۲ گیگاهرتز پیش میرود.
هر دو گوشی از جدیدترین و سریعترین حافظهها استفاده میکنند: LPDDR5X برای رم و UFS 4.0 برای حافظه داخلی.
مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا نشان میدهد که نماینده سامسونگ در این رقابت، در پردازش خام CPU کمی سریعتر عمل میکند، اما در تستهای گرافیکی ۳DMark تفاوتها جالبتر میشوند. در شروع تستها، زنفون ۱۲ اولترا امتیاز کمتری نسبت به گلکسی اس ۲۵ اولترا دارد، اما هنگام داغ شدن، عملکرد زنفون بهتر حفظ میشود. این نشان میدهد که ایسوس سیستم خنککنندگی بهتری را در زنفون ۱۲ اولترا پیادهسازی کرده است.
از نظر نرمافزاری، هر دو گوشی از اندروید ۱۵ استفاده میکنند. زنفون ۱۲ اولترا از رابط کاربری ZenUI بهره میبرد که شباهت زیادی به اندروید خام دارد، اما چند ویژگی اختصاصی را نیز ارائه میدهد. امسال تمرکز ویژهای روی هوش مصنوعی شده است و زنفون ۱۲ اولترا اکنون شامل قابلیتهایی مانند:
AI Summary: خلاصهسازی هوشمند متنها و مقالات
Live Translation: ترجمه زنده مکالمات تلفنی
Voice Transcription: تبدیل صوت به متن
Google Circle to Search: قابلیت دایره کشیدن برای جستجو
AI Magic Fill (مشابه Magic Eraser در گوگل فوتوز)
Photo Unblur: بهبود کیفیت عکسهای تار
بیشتر بخوانید: بهترین دوربین گوشی ۲۰۲۴
یکی از ویژگیهای اصلی که ایسوس برای تبلیغ دوربینهای خود روی آن تاکید دارد، لرزشگیر گیمبال است. این ویژگی امسال کمی ارتقا یافته و قرار است لرزشهای ویدیو و تاری تصاویر را حتی بیشتر کاهش دهد. اما نمیتوان از عملکرد تثبیتکننده (stabilization) سامسونگ شکایتی داشت. سامسونگ سرمایهگذاری زیادی روی دوربینهای خود انجام داده و گلکسی اس ۲۵ اولترا دارای چهار دوربین در پشت خود است (دو عدد از آنها مخصوص زوم هستند) و در کنار این سختافزار قدرتمند، مجموعهای از ویژگیهای نرمافزاری هم در اپلیکیشن دوربین آن وجود دارد. علاوهبراین، پردازش تصویر سامسونگ بهطور کلی بهتر است.
این موضوع در تستهای استاندارد phonearena هم بازتاب پیدا میکند. ما با استفاده از روشهای دقیق و استاندارد، میزان وضوح، نوردهی و عملکرد کلی دوربینها را بررسی کردیم. نتیجه نشان داد که زنفون ۱۲ اولترا از نظر کیفیت دوربین، به سطح گلکسی اس ۲۵ اولترا نمیرسد. اما بیایید نمونههای واقعی را بررسی کنیم:
دوربین اصلی زنفون ۱۲ اولترا همچنان در مدیریت دامنه دینامیکی مشکل دارد. در برخی موارد، سایهها را کاملا از بین میبرد و در برخی دیگر بیش از حد نوردهی میکند. رنگها معمولا به سمت طیف سرد متمایل هستند و جزئیات کمی بیش از حد شارپ شدهاند.
زنفون ۱۲ اولترا
گلکسی اس ۲۵ اولترا
در سمت مقابل، گلکسی اس ۲۵ اولترا امسال ما را با الگوریتمهای جدید شارپسازیاش شگفتزده کرد. یعنی دیگر تصاویر را بیش از حد شارپ نمیکند. سامسونگ این تکنیک را «جزئیات نرم» مینامد؛ به این معنی که جزئیات حفظ میشوند اما لبههای آنها تیز و مصنوعی به نظر نمیرسد. کنترل آن روی دامنه دینامیکی عالی است و رنگها واقعیتر به نظر میرسند.
زنفون ۱۲ اولترا
گلکسی اس ۲۵ اولترا
در نور کم، گلکسی اس ۲۵ اولترا همچنان کنترل خوبی روی دامنه دینامیکی دارد و تصاویری متعادل با کنتراست مناسب ارائه میدهد. رنگ پوست و نورپردازی طبیعیتر است. در مقابل، زنفون ۱۲ اولترا در این شرایط کمی ضعیف عمل میکند و بخشهای روشن را بیش از حد نمایان کرده و در نتیجه، تصویر صاف و کمعمق به نظر میرسد. همچنین رنگ پوست کمی بیروح و شستهشده ثبت میشود.
سامسونگ به عملکرد زوم خود افتخار میکند. در زومهای بالا، کمی شارپسازی نرمافزاری به کار گرفته میشود، زیرا دوربین این گوشی پس از بزرگنمایی ۵ برابری، دیگر به صورت دیجیتالی تصویر را بهبود میبخشد. در مقابل، تصویر زنفون کمی تیرهتر است و از شارپسازی نرمافزاری بیشتری استفاده شده است، اما تفاوت کیفیت چندان زیاد نیست.
زنفون ۱۲ اولترا
گلکسی اس ۲۵ اولترا
دوربین اولترا واید زنفون ۱۲ اولترا امسال رنگهای خود را بهتر با دوربین اصلی هماهنگ کرده است. نوردهی آن نیز در مقایسه با گلکسی اس ۲۵ اولترا بهتر است. اما دامنه دینامیکی آن چندان خوب نیست و در تصاویر HDR، نویز و اشکالاتی مانند «شبح پرندگان» که در هوا پرواز میکنند دیده میشود.
زنفون ۱۲ اولترا
گلکسی اس ۲۵ اولترا
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی زنفون ۱۲ اولترا روی کاغذ عالی به نظر میرسد، اما در عمل رنگها بیروح هستند و رنگ پوست نیز بسیار کمرنگ و فاقد طراوت است.
زنفون ۱۲ اولترا
گلکسی اس ۲۵ اولترا
لرزشگیر گیمبال زنفون ۱۲ اولترا باعث میشود حرکت ویدیوها بسیار روان باشد، اما گلکسی اس ۲۵ اولترا هم با کمک لرزشگیر اپتیکال و نرمافزارهای پردازشی خود، عملکرد قابل قبولی دارد. رنگهای ویدیوهای زنفون زندهتر هستند، اما جزئیات کمی بیش از حد شارپ شدهاند و هالههایی در اطراف سوژهها (مانند برگ درختان) دیده میشود که احتمالا ناشی از پردازش HDR است. در مقابل، ویدیوهای گلکسی اس ۲۵ اولترا متعادلتر به نظر میرسند، اگرچه در مقایسه مستقیم کمی سردتر هستند. با این حال، سامسونگ هایلایتها را بهتر کنترل میکند، در حالی که زنفون برخی از بخشهای روشن را بیش از حد نورانی نشان میدهد. رنگ سبز چمن نیز در تصویر گلکسی اس ۲۵ اولترا واقعیتر به نظر میرسد، چیزی که سامسونگ همیشه در آن بهترین نبوده است!
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ها از نظر باتری
زنفون ۱۲ اولترا یک باتری ۵,۵۰۰ میلیآمپرساعتی دارد، در حالی که سامسونگ هنوز ترجیح میدهد در این زمینه محتاطانه عمل کند و به ۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت پایبند مانده است. با توجه به سختافزار تقریبا مشابه و نمایشگرهای نزدیک به هم، عملکرد باتری کاملا به بهینهسازی نرمافزاری وابسته است. حالا ببینیم مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا در بخش تست باتری چطور بوده است:
گلکسی اس ۲۵ اولترا با وجود داشتن باتری کوچکتر، در برخی تستها تا ۴ ساعت بیشتر هنگام وبگردی و ۲ ساعت بیشتر هنگام بازی دوام آورد. تنها بخشی که زنفون ۱۲ اولترا برتری داشت، تست پخش ویدیوی یوتیوب بود که سامسونگ معمولا در این بخش عملکرد ضعیفتری دارد.
در زمینه شارژ، زنفون ۱۲ اولترا برتری دارد زیرا از شارژ سریع ۶۵ واتی پشتیبانی میکند، در حالی که گلکسی اس ۲۵ اولترا در شارژ سیمی به ۴۵ وات محدود شده است. با این حال، هر دو گوشی از شارژ بیسیم ۱۵ واتی پشتیبانی میکنند.
هر دو گوشی از بلندگوهای استریو برخوردارند و حجم صدای مناسبی را پخش میکنند. اما صدای زنفون ۱۲ اولترا کمی بمتر و فشردهتر به نظر میرسد، در حالی که گلکسی اس ۲۵ اولترا صدایی شفافتر دارد، اگرچه کمی در محدوده فرکانسهای میانی تیزتر است. در مجموع، سامسونگ صدای بهتری ارائه میدهد.
از نظر بازخورد لمسی (هپتیک)، هر دو گوشی عملکرد عالی دارند. موتورهای لرزشی آنها دقیق و قوی هستند و هنگام حرکت در رابط کاربری، تجربهای جذاب ارائه میدهند.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۵
گلکسی اس ۲۵ اولترا بدون شک برنده این رقابت است. سختافزار بهینهتر، دوربین بهتر، ویژگیهای اضافی مانند قلم S Pen و قابلیتهایی مانند Samsung DeX، به همراه ۷ سال آپدیت نرمافزاری در برابر تنها ۴ سال پشتیبانی امنیتی زنفون ۱۲ اولترا، آن را به گزینهای برتر تبدیل میکند.
زنفون ۱۲ اولترا در اروپا با قیمت ۱,۰۹۹ یورو (نسخه ۵۱۲ گیگابایت) عرضه میشود، در حالی که قیمت گلکسی اس ۲۵ اولترا از ۱,۴۷۰ یورو شروع میشود. اگرچه تفاوت قیمت زیاد است، اما پرچمدار سامسونگ گزینه بهتری است و عمر مفید بیشتری نسبت به زنفون ۱۲ اولترا خواهد داشت.
با وجود علاقهای که به محصولات ایسوس داریم، باید بگوییم که زنفون ۱۲ اولترا آن چیزی نیست که انتظار داشتیم.
گلکسی اس ۲۵ اولترا دوربینهای بهتری دارد. این گوشی از پردازش تصویر پیشرفتهتر، تثبیتکننده بهتر و تنظیمات نرمافزاری کاملتری بهره میبرد. زنفون ۱۲ اولترا دارای لرزشگیر گیمبال است، اما عملکرد آن در نور کم و پردازش رنگها بهاندازه سامسونگ دقیق نیست. همچنین، زوم سامسونگ به لطف الگوریتمهای نرمافزاری قویتر، نتایج بهتری ارائه میدهد.
با اینکه زنفون ۱۲ اولترا باتری ۵۵۰۰ میلیآمپری دارد و گلکسی اس ۲۵ اولترا از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری استفاده میکند، اما آزمایشها نشان دادهاند که گوشی سامسونگ شارژدهی بهتری دارد. در برخی تستها، اس ۲۵ اولترا چندین ساعت بیشتر از زنفون دوام آورده است. از طرفی، زنفون با پشتیبانی از شارژ ۶۵ واتی سریعتر شارژ میشود، اما در مصرف انرژی بهینه عمل نمیکند.
گلکسی اس ۲۵ اولترا گرانتر است، اما سختافزار بهتر، دوربینهای قویتر، قلم S Pen و ۷ سال آپدیت نرمافزاری را ارائه میدهد. در مقابل، زنفون ۱۲ اولترا که با قیمت کمتری نسبت به اولترای جدید سامسونگ عرضه میشود، تنها ۲ نسخه اندروید و ۴ سال پچ امنیتی دریافت میکند.
نظر شما درباره مقایسه گلکسی اس ۲۵ اولترا با زنفون ۱۲ اولترا چیست؟ از نظر شما کدام گوشی ارزش خرید بالاتری دارد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید