گوگل، ویژگیهای جدیدی را به فروشگاه اختصاصیاش، Google Play بهمنظور کمک به توسعهدهنگان اپلیکیشنهای اندروید، اضافه میکند تا آنها بتوانند برنامهها و خدماتشان را برای مصرفکنندگان، بهتر بازاریابی کنند. مهمترین این ویژگیها شامل موارد پیش رو هستند: ابزارهای جدید برای مدیریت اشتراکهای اپلیکیشنها، صفحه های موضوعی (Topic Pages) که اجازه میدهد تا کاربران یک موضوع مشخص را در فضای گوگل پلی جستوجو کنند، یک قابلیت جدید که به کاربران اجازه میدهد نمونههای صوتی از اپلیکیشنهای توسعهدهندگان را امتحان کنند و یک تجربهی پرداخت انعطافپذیرتر که فروش افزونهها را برای توسعهدهندگان آسانتر میکند و …
شرکت گوگل هفته گذشته چند مورد از موضوعات مربوط به اندروید را پیش از برگزاری کنفرانس سالیانهی توسعه دهندگان، I/O، اعلام کرد. ولی اخبار مربوط به بهبودهای گوگل پلی را برای این کنفرانس نگه داشت تا اهمیت این ویژگیهای جدید، برای این شرکت را نشان دهد.
امروزه با وجود قوانین جدید، مقررات ضدرقابتی و پیروزیهای اخیر در دادگاهها، غولهای تکنولوژی مانند اپل و گوگل مجبور به فراهم آوردن انتخابهای بیشتری برای توسعه دهندگان در زمینهی قیمتگذاری و نحوهی فروش برنامههایشان، شدهاند. بر این اساس گوگل قصد دارد تا فروشگاه اختصاصی اندروید این شرکت را برای توسعه دهنگان مقداری جذابتر کند. در حال حاضر توسعه دهنگان اپلیکشنهای اندروید، روی هم حدود ۲۵۰ میلیون اشتراک به فروش میرسانند.
برای شروع، شرکت اعلام کرد که به توسعهدهندگان این امکان مفید را میدهد که در صورت شناسایی مشکلِ نیازمند رسیدگیِ فوری، بتوانند انتشار کامل نسخه اپلیکیشن را متوقف کنند.
یک ویژگی دیگر که در حال حاضر تنها در ایلات متحده در دسترس است، صفحههای جستجو براساس موضوع را برای رسانهها و محصولات سرگرمی موجود در گوگل پلی، فراهم میکند؛ بهطوری که کاربران میتوانند به اپلیکشینهای مختلف با داشتن ۱۰۰ هزار نمایش و فیلم مختلف، دسترسی پیدا کنند. به عنوان مثال، کاربران میتوانند به جای جستجوی یک اپلیکشین، نام فیلم یا نمایش مورد نظر خود را جستجو کنند و فروشگاه گوگل پلی برنامهای که این محتوا را نمایش میدهد، برای کاربر نشان خواهد داد. این ویژگی (با نام کجا تماشا کنم یا Where to Watch) در اواخر سال، پس از ایلات متحده، برای کشورهای بریتانیا، کرهی جنوبی، اندونزی و مکزیک نیز منتشر خواهد شد. این صفحهها از نقاط مختلفی درون گوگل پلی قابل دسترسی خواهند بود، شامل صفحهی خانه اپلیکیشنها، صفحههای فهرست و بخش جستجو.
بهعلاوه توسعه دهندگان میتوانند در گوگل پلی، نمایش اسلایدشوی تصاویر یا ویدیوهای منتخب و پلیلیست منتخب یوتیوب را برای اپلیکشینهای خود اضافه کنند. برای اپلیکیشنهایی که محتوای صوتی دارند، قابلیت اضافه کردن نمونهی صدا، به زودی به این فروشگاه اضافه خواهد شد. این ویژگی در حال حاضر برای برنامههای سلامت در دسترس است و به گفته گوگل در آزمایشات اولیه، این ویژگی باعث افزایش میزان دانلودهای اپلیکیشن مورد نظر تا ۳ برابر شده است.
صفحات اختصاصی و شخصیسازیشده (Curated spaces) که سال گذشته برای کاربران گوگل پلی راهاندازی شد تا با علایق خود (مثل کتابهای مصور یا فوتبال) ارتباط برقرار کنند، امسال به مناطق و دستهبندیهای بیشتری گسترش خواهد یافت. گوگل اعلام کرد که صفحات شخصیسازیشده برای کتابهای مصور بسیار مورد توجه قرار گرفت و بیش از ۹۲۰ هزار کاربر در ژاپن از آن استفاده کردند.
در کنسول مدیریت اپلیکیشنهای گوگل پلی، یک کتابخانهی دارایی جدید به توسعهدهندگان کمک میکند تا فایلهای بصری خود را سازماندهی کنند، از جمله آپلود از گوگل درایو، برچسبزنی و برش تصاویر برای استفاده مجدد. معیارهای جدید دیگری نیز ارائه خواهند شد که اطلاعاتی از عملکرد فهرستهای اپلیکیشنها در اختیار توسعهدهندگان قرار خواهد داد.
صفحات اختصاصی جدید برای بررسی و انتشار نرمافزار در کنار صفحههای متمرکز بر نظارت و بهبود نحوهی انتشار نرمافزارها، به زودی راهاندازی خواهند شد. هر دوی این موضوعات شامل واحدهای اندازهگیری و توصیههای قابل انجام اضافی، برای توسعه دهندگان در قسمت Take Action خواهند بود.
ابزارهای مدیریت اشتراک هم یک ارتقا با اضافه شدن قابلیت پرداخت اشتراک برای چند محصول به صورت همزمان دریافت خواهند کرد که به توسعهدهنگان اجازه میدهد تا بتوانند اشتراک اپلیکیشنهای خود را در کنار افزونههای مختلف تحت عنوان یک پرداخت واحد، بهفروش برسانند.
این قابلیت برای خریداران نیز کار را راحتتر میکند؛ به این صورت که آنها میتوانند در زمان نیاز با اضافه کردن یا کاهش دادنِ افزونههای خریداری شده، کنترل اشتراک خود را راحتتر و سادهتر انجام دهند و تجربهی پرداخت مناسبتری داشته باشند.
فروشگاه گوگل مزیتهای اشتراکهای خریداری شده را در محلهای بیشتری به کاربران یادآوری میکندآوری ، در مرکز اشتراکها، در ایمیلهای ارسالی و در حین خرید و یا لغوِ خرید اشتراکها. گوگل ادعا میکند که این تغییرات که در حال حاضر هم در دسترس هستند، میزان انصرافهای داوطلبانه را تا ۳ درصد کاهش میدهند. توسعهدهندگان همچنین میتوانند دوره عفو ۳۰ روزه یا تعلیق حساب تا ۶۰ روز را هنگام ناموفق بودن روش پرداخت به مشتریان ارائه دهند تا به کاربران، زمان مورد نیاز برای حل مشکل، پیش از لغو شدن حسابشان را بدهد.
کیت توسعه نرمافزار Engage SDK که سال گذشته عرضه شد، به توسعهدهندگان این امکان را داده است تا پیشنهادهای محتوای شخصیسازی شده را به صفحه اصلی کاربران در دستگاههای اندرویدی ارسال کنند و حالا پشتیبانی خود را به بخشهای دیگری مانند سفر نیز، اضافه کرده است و در آینده به بازارهای جدیدی مانند برزیل، هند، اندونزی، ژاپن و مکزیک نیز راه خواهد یافت.
در این تابستان، محتوای ساخته شده توسط این کیت، به فضاهای موجود مانند کالکشنهای گوشیهای هوشمند اندرویدی کاربران یا فضای سرگرمی در برخی تبلتهای اندرویدی، در گوگل پلی اضافه خواهد شد.
گوگل اشاره میکند ابزار مربوط به اصالت و سلامت دستگاه برای توسعهدهندگان (Play Integrity API) که برای مقابله با تهدیدات نوظهور در فروشگاه پلی طراحی شده، با استفاده از قابلیت شناسایی سوءاستفادهی قویتر برای تمامی توسعهدهندگان بهبود یافته است و بروزرسانی امنیتی دستگاه، بررسیهایی برای محافظت از اقدامات حساسترِ اپلیکیشن، مانند انتقالها یا دسترسی به دادهها را انجام میدهد. همچنین این سیستم این قابلیت را دارد تا بتواند حتی پس از ریست کردن، دستگاه را از نظر وجود سوءاستفاده یا اقدامات تکراری استفاده مجدد، بررسی کند. اخرین ویژگی ذکر شده تنها در حالت بتا (Beta) ارائه خواهد شد.
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید