حفظ و نگهداری بازیهای آنلاین اخیراً به یکی از دغدغههای اصلی در صنعت بازیهای ویدیویی تبدیل شده و هر سال اوضاع بدتر میشود. با اینکه بسیاری هنوز نسخههای فیزیکی را ترجیح میدهند، ناشران همچنان به سمت دیجیتالی شدن، حرکت میکنند.
دیجیتالی شدن یعنی شرکتها میتوانند هر زمانی که بخواهند بازیها را از فروشگاهها حذف کنند. این موضوع مشکل ساز است، زیرا باعث میشود گیمرها دسترسی به خدماتی که برایش پول پرداخت کردند، را از دست بدهند. در واقع، یک نظرسنجی نشان میدهد که ۷۰٪ از بازیهایی که به اتصال اینترنت نیاز دارند، در نهایت غیرقابل استفاده خواهند شد. بازی The Crew مثالی برای این روند است. پس از اینکه یوبیسافت به پشتیبانی از این بازی پایان داد، با یک دادخواست حقوقی روبهرو شد. این شرکت توضیح داد بازیکنان صرفاً مجوز استفاده از بازیها را خریداری میکنند و این به معنای مالکیت آنها نیست.
این نظرسنجی توسط جنبشی به نام Stop Killing Games انجام شده است. این گروه برای حفظ بازیها تلاش میکند. Stop Killing Games حدود ۷۰۰ بازی را بررسی و آنها را به دستههای مختلفی تقسیم کرده است:
بازیهای غیر قابل اجراعناوین در معرض خطربازیهای آنلاینی که توسط ناشران حفظ شدندپروژههایی که توسط هواداران حفظ شدند
دسته عناوین در معرض خطر شامل بیشتر بازیهایی است که هنوز برای اجرا شدن نیاز به اینترنت دارند. بنابراین، Stop Killing Games نموداری بدون این دسته ارائه داده تا وضعیت حفظ بازیها را بهتر نشان دهد.
نتایج نشان میدهد، ۷۰٪ از بازیها در دسته غیر قابل اجرا قرار گرفتند. یعنی از بین ۴۲۵ عنوان بررسی شده، ۲۹۹ بازی دیگر قابل اجرا نیستند. شایان ذکر است که این فهرست شامل بازیهایی مانند Battlefield Bad Company 2 و Crysis 3 نیز میشود که بخش چندنفره آنلاینشان غیر فعال شده، اما هنوز بخش آفلاین آنها قابل اجراست.
با این حال، حتی اگر چنین مثالهایی کنار گذاشته شوند، درصد بازیهای غیر قابل اجرا همچنان ۶۸.۷۷٪ باقی میماند. بازیای مثل Concord در این دسته قرار میگیرد. همچنین، عنوان Suicide Squad: Kill the Justice League جزو معدود بازیهایی است که با وجود عملکرد نه چندان خوب توسط توسعهدهندگان حفظ شدند.
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید