تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه دست و پای شناسایی تهیه شیرینی های لذیذ و شگفت انگیز برای هر مناسبت

راه دست و پای شناسایی تهیه شیرینی های لذیذ و شگفت انگیز برای هر مناسبت

شیرینی حلوایی یکی از انواع شیرینی‌های محبوبی است که به ما از کشور ترکیه راه یافته است. این شیرینی با مواد اصلی از جمله آرد قنادی، پودر قند، تخم مرغ، کره، وانیل و … تهیه می‌شود. طعم و روکش نرم و لطیف آن باعث شده است که محبوبیت زیادی در بین مردم داشته باشد. برای تهیه شیرینی حلوایی، ابتدا از تمام مواد استفاده می‌شود و سپس با ترکیب و هم زدن آن‌ها خمیر شیرینی حاصل می‌شود. سپس خمیر به شکل‌های مختلفی توسط شما شکل داده می‌شود و درون فر بخرید. پس از پخت، از فر خارج کرده و به سرد شدن بگذارید. در نهایت می‌توانید شیرینی حلوایی را با تزیین‌های مختلف مانند شکلات بن ماری یا بادام ترش سرو کنید و از آن لذت ببرید. این شیرینی با طعم و بافت لذت بخش خود می‌تواند هر موقع مورد نیاز شما و دوستانتان باشد.

شیرینی حلوایی یکی از شیرینی‌های بسیار محبوب و خوشمزه است که اصالت آن به کشور ترکیه برمی‌گردد. این شیرینی با طعم‌ها و روش‌های بسیار مختلفی تهیه می‌شود و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.  ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین روش‌ تهیه شیرینی حلوایی را به همراه تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی حلواییآرد سفید قنادی ۲ پیمانهبیکینگ‌پودر۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱ قاشق چای‌خوریپودر قند ۱/۳ پیمانهروغن‌مایع۱/۳ پیمانهتخم‌مرغ ۱ عددکره۱۲۵ گرمپودر هل به مقدار کافیطرز تهیه شیرینی حلواییمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد. مرحله اول: آماده سازی آرد سفیدآرد سفید را یک بار از الک رد کنید.تابه مناسبی را روی حرارت متوسط گذارید. آرد را در تابه بریزید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.آرد تفت داده شده را یک بار دیگر از الک رد کنید تا تمام گلوله‌های آن باز شود.آرد را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده سازی پودر قندپودر قند را یک بار الک کنید تا اگر ناخالصی در آن وجود دارد توسط الک گرفته شود.این کار موجب نرم و لطیف شدن بافت شیرینی می‌شود.مرحله سوم: ترکیب پودر قند و کرهباید ۲۰-۳۰ دقیقه قبل از تهیه شیرینی کره را در دمای محیط قرار دهید تا کره نرم شود.کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را درون کاسه مناسبی بریزید.مواد را با دور تند همزن مدت ۵-۸ دقیقه به هم زنید تا کره کاملاً روشن و حجیم شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی به روش خانگیمرحله چهارم: افزودن تخم‌مرغ، پودر هل و وانیلتخم‌مرغ به دمای محیط رسیده، پودر هل و وانیل را به ترکیب مواد شیرینی اضافه کنید.مواد را ۳-۴ دقیقه با دور تند همزن به هم زنید تا کاملاً یکدست و یکنواخت شود.مرحله پنجم: افزودن روغن‌مایع و بیکینگ‌پودرروغن‌مایع و بیکینگ‌پودر را به مایه شیرینی‌تان بیفزایید.۱-۲ دقیقه دیگر مواد را با دور تند همزن برقی به هم زنید تا کاملاً با هم ترکیب شود.مرحله ششم: افزودن آردآرد تفت داده شده را کم‌کم به مواد شیرینی اضافه کنید.با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا خمیر درون کاسه جمع شود. توجه داشته باشید که از ورز دادن زیاد این خمیر اجتناب کنید؛ زیرا خمیر به روغن می‌افتد و در نهایت شیرینی شما خشک می‌شود.بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوای لبو مرحله به مرحلهمرحله هفتم: آماده‌سازی فرفر برقی یا گازی‌تان را در این مرحله روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از پخت شیرینی یکی از اصول مهمی است که باید رعایت کنید.مرحله هشتم: شکل دادن خمیر شیرینیته سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید.از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کمی در دست آن را گرد کنید.اگر مهرهای شیرینی‌پزی یا قالب شیرینی دارید می‌توانید با آن روی شیرینی طرح بیندازید.تمام خمیر را به همین روش شکل دهید و شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید.مرحله نهم: پخت شیرینیسینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر برقی قرار دهید.دمای پخت برای این شیرینی ۱۷۵-۱۸۰ درجه است.شیرینی‌ها را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه درون فر بپزید.پس از پخت آنها را از فر خارج کنید و زمان دهید تا در دمای محیط کاملاً خنک شود سپس آنها را در ظرف سرو بچینید.در صورت تمایل می‌توانید پس از پخت شیرینی‌ها را با مقداری شکلات بن ماری شده تزیین کنید.شیرینی حلوایی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این شیرینی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!