تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

پختن مرغ لبنانی: وقت خداحافظی با دستورهای قبلی!

مرغ لبنانی یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد است که با استفاده از مرغ ، پیاز ، رب انار ترش ، رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر پاپریکا ، ادویه مخصوص مرغ ، سماق و آب لیموترش تهیه می‌شود. برای آماده سازی مرغ لبنانی ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و در کف ظرف قرار می‌دهیم و مرغ‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. سپس سس تهیه شده از روغن مایع ، رب انار ترش ، رب گوجه فرنگی ، آب لیموترش و ادویه‌ها را روی مرغ‌ها بریزیم و ظرف را در فر قرار دهیم. بعد از 2 ساعت پخت در دمای 180 درجه ، مرغ لبنانی آماده می‌شود. این غذا بهترین انتخاب برای مهمانی‌هاست و با چلو زعفرانی همراه شده با آن ، لذت غذا خوردن را دوچندان می‌کند. اما برای جلوگیری از افتادن آب داخل ظرف، باید به یاد داشت که آب اضافی به آن اضافه نشود.

تک فان- «همه مرغا یه طعم دارن دیگه! مگه فرقی هم می‌کنه؟!»اگر این مرغ لبنانی را درست کنید با تمام مرغ‌های قبل از آن خداحافظی خواهید کرد!به گزارش تک فان، برای شما دستور یک مرغ درجه یک آورده‌ایم! یک غذای ساده که اصلا زحمت زیادی برای شما ندارد ولی طعمش آنقدر خوب و جذاب و متفاوت است که به نظر می‌رسد ساعت‌ها پای گاز بالای سرش ایستاده‌اید! بهترین انتخاب برای مهمانی‌ها! دست به کار شوید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارمرغسه تکه درشتپیاز بزرگ2 عددروغن مایعنصف لیوانرب انار ترشیک قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوریلیموترشیک عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا، ادویه مخصوص مرغ از هر کدام یک قاشق چایخوریسماقیک قاشق غذاخوریطرز تهیه:پیازها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک برش بزنید. پیازهای شما نقش اصلی را در پخت این مرغ بازی خواهند کرد پس حتما آنها را جدی گرفته و به صورت خلالی هم خرد کنید!یک ظرف که برای داخل فر و همچنین سرو کردن غذا مناسب باشد انتخاب کنید. کف آن را با پیازها بپوشانید. مرغ‌ها را روی این پیازها قرار بدهید.ظرف را کنار گذاشته و مشغول درست کردن سس مخصوص این غذای جذاب بشوید!در یک کاسه روغن مایع را به همراه رب انار ترش و رب گوجه فرنگی، آب لیمو و تمام ادویه‌هایی که در مواد لازم به آنها اشاره شد بریزید. خوب آنها را هم بزنید تا یکدست شده و به صورت یکسان روی مرغ‌ها بریزید. سس را جوری تقسیم کنید که تمام ظرف از آن پر شود و جای خالی نماند.روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای خارج شدن بخار در حین پخت چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف را داخل آن بگذارید. 2 ساعت زمان بدهید تا مرغ خوشمزه و فوق العاده شما آرام آرام بپزد و طعم بی نظیرش را به شما هدیه کند.یک وقت این اشتباه را مرتکب نشوید که داخل ظرف آب بریزید. این غذا در پایان به اندازه کافی آب و سس خواهد داشت و علت آن وجود پیازهای زیاد است که آب می‌اندازند و پخت بهتر مرغ شما را رقم می‌زند.در این فاصله دو ساعت شما یک کته یا چلوی زعفرانی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از مزه خوب آن لذت ببرید. نوش جان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!