CURL ERROR

CURL ERROR

۱۰ راز برای طعم لذت‌بخش قورمه سبزی - تک فان
تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۱۰ راز برای طعم لذت‌بخش قورمه سبزی

سرخ کردن سبزی در قورمه سبزی نیاز به توجه و دقت دارد تا عطر و طعم خاصی به غذا دهد. برای سرخ کردن سبزی قرمه سبزی باید از روغن مایع استفاده کرد و حرارت را پایین نگه داشت. بعد از حرارت دادن روغن، سبزی‌ها را ریز کرده و به آرامی داخل روغن سرخ کنید. حرارت باید به اندازه کافی باشد تا سبزی‌ها تیره شوند اما نسوزند.

مهمترین بخش از سرخ کردن سبزی قرمه سبزی این است که سبزی‌ها سرد شود تا بسته بندی شوند. آبکش کاملا خشک کردن سبزی‌ها را تا حد امکان دقیق انجام دهید. همچنین می‌توانید از انواع سبزی‌های معروف در مناطق مختلف استفاده کنید، اما حتما باید ترکیبات را به درستی تنظیم کنید.

روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در مناطق مختلف کشور نیز متفاوت است. در هر منطقه از سبزی‌های خاص استفاده می‌شود که به غذا طعم و مزه مخصوصی می‌دهد. از مهمترین نکات برای بهبود طعم و عطر قرمه سبزی این است که از تنوع سبزی‌ها استفاده کنید و به دقت و هنر به کار برید. امیدواریم با این مطالب، روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را بهتر فهمیده باشید.


روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی کار بسیار آسانی است. برای توضیح این امر باید بدانید که یکی از غذا‌های سنتی و اصیل ایرانی و از جمله محبوب‌ترین غذاها، خورشت قورمه سبزی است. خوب است بدانید که شما عزیزان می‌توانید در پایان این آموزش از بخش جامع و دوست‌داشتنی طرز تهیه انواع خورشت نیز بازدید داشته باشید.
قدمت این خورشت به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال قبل برمی‌گردد. خاستگاه اصلی خورشت قورمه سبزی به مناطق شمالی کشور بخصوص گیلان بر می‌گردد و به دلیل محبوبیت این غذا اولین روز شنبه از آذرماه را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند. خورش‌ها و غذا‌های گیلانی از زمان‌های قدیم طعم و مزه‌ای دلنشین داشته اند شما نیز در صورت تمایل و برای آشنایی بیشتر با انواع خورشت‌های گیلانی، طرز تهیه کولی غورابیج شمالی گیلانی را مطالعه کنید.
اما طبخ این غذا مهارت خاصی می‌خواهد. از جمله مهمترین بخش در تهیه این خورشت لذیذ عطر سبزی است که نسبت صحیح و سرخ کردن درست سبزی طعم و عطری خاصی به آن می‌دهد. در عین حال معیار حرفه‌ای بودن سرآشپز نیز با طبخ صحیح و خوشمزه شدن و جا افتادن این خورشت مشخص می‌شود. برای ریز کردن سبزی بایستی از چاقوی خاصی استفاده کنید.
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی بسیار تخصصی است و در عین تخصصی بودن بسیار آسان و ساده است. شما بایستی این مقاله را کامل مطالعه کرده و با بهترین روش‌های سرخ کردن سبزی قرمه سبزی آشنا شوید. حتما این روش‌ها را امتحان کرده و در سرخ کردن سبزی قرمه خود استفاده نمایید.
لیست ترکیبات سبزی قرمه سبزی
قبل از اینکه روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را بدانید باید با لیست ترکیبات سبزی‌های قرمه سبزی آشنا شوید. ترکیبات سبزی خورشت قورمه سبزی بسته به هر منطقه متفاوت است. معمولا در تهران و برخی شهر‌های ایران سبزی قورمه شامل: تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج می‌باشد.
این سبزیجات از فواید عالی و بی نظیری برخوردار بوده و هرکدام از آن‌ها دنیایی از خواص هستند.
تره
جعفری
گشنیز
شنبلیله
اسفناج
تره ۴۰ درصد از سبزی، جعفری ۳۵ درصد، گشنیز ۲۰ درصد و شنبلیله فقط ۵ الی ۷ درصد می‌باشد. شنبلیله بوی تند و تیزی دارد و در صورت استفاده بیشتر طعم قورمه سبزی تلخ خواهد شد. برای خوشمزه شدن قورمه سبزی بسته به فصل حتما چغندر یا اسفناج نیز به ترکیبات اضافه کنید. این یک ترفند اساسی در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می‌باشد.
در شمال کشور در منطقه گیلان از یک نوع سبزی به نام خالواش یا خالیواش نیز استفاده می‌کنند که بسیار خوش عطر و خوشمزه است. خالواش در حالت له شده بویی مشابه نعناع دارد و در برخی نقاط به آن پونه محلی نیز می‌گویند. گاهی در کنار خالواش مقداری چوچاق نیز در ترکیبات سبزی قورمه در این منطقه استفاده می‌کنند. همانطور که مشاهده می‌کنید در استان گیلان روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در ترکیبات سبزی قرمه است.
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در منزل
در آذربایجان شرقی در منطقه تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتری استفاده می‌شود، اما شنبلیله از ترکیبات سبزی قورمه کاملاٌ حذف می‌شود و در برخی مناطق نیز چند برگ ترخون اضافه می‌شود. در بخش جنوبی کشور در منطقه بوشهر سبزی قورمه شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شوید و مقدار کمی شنبلیله می‌باشد. این نیز یکی دیگر از روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در ایران زمین می‌باشد.
در استان خراسان رضوی در منطقه سبزوار ترکیبات شبزی قورمه شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است. در شیراز نیز سبزی قورمه متشکل از تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج یا برگ چغندر، شنبلیله و سیر سبز می‌باشد. روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در این استان‌ها مانند بقیه است.
با این حال نسبت استفاده سبزی‌های مختلف نیز بستگی به سلیقه و ذائقه افراد خانواده دارد، اما اضافه یا کم کردن هر سبزی تغییرات محسوسی در عطر و مزه خورشت خواهد داشت. مثلاً اگر تره سبزیجات زیاد باشد طعم خورشت تند می‌شود، اگر اسفناج سبزیجات زیاد باشد مزه آلو اسفناج و اگر شنبلیله سبزیجات زیاد باشد خورشت قورمه سبزی تلخ خواهد شد و اگر گشنیز سبزیجات زیاد باید خورشت عطر و طعم خوبی نخواهد داشت. این نیز یکی دیگر از ترفند‌های روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می‌باشد.
این‌ها نکاتی هستند که بایستی در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی آن را بیاموزید. راز آشپزی خوب داشتن سواد و تجربه در آشپزی است.
آموزش طرز سرخ کردن سبزی قورمه
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی نیاز به تخصص خاصی ندارد. تازه بودن سبزی‌ها از جمله عوامل مهم در خوشمزه و خوش عطر شدن قورمه سبزی است سبزی‌ها را شسته و در آبکش ریخته تا کاملا آب آن خشک شود سپس سبزی‌ها را ریز و یک دست خرد کنید.

روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی
در ماهیتابه روغن ریخته بگذارید تا داغ شود آب سبزی را گرفته و سبزی را سرخ کنید این کار باعث می‌شود سبزی آب نیندازد و دقت کنید که آب سبزی نیز خشک نشود. دقت کنید که روغنی که برای سرخ کردن سبزیحات استفاده می‌کنید حتما روغن مایع باشد و به هیچ عنوان از روغن جامد استفاده نکنید. این یک نکته مهم در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می‌باشد.

روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی مخصوص
سرخ کردن سبزی را تا زمانی ادامه دهید تا رنگ سبزی تیره شود حرارت باید بسیار پایین باشید و سبزی را زیاد هم نزنید، اما دقت کنید که سبزی نسوزد و روغن آن به رنگ سبزی تیره شود مدت زمان سرخ کردن سبزی‌ها حدود یک ربع می‌باشد. این نکته‌ای مهم در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می‌باشد که مهم است به آن توجه داشته باشید.
وقتی که سبزی‌ها سرخ شد اجازه دهید تا کاملا سرد شود و برای بسته بندی به مقدار نیاز برای هر وعده مصرف در کیسه فریزر ریخته و برای مدت دو ماه در فریزر نگهداری کنید. برای سرخ کردن سبزی‌ها خیلی باید دقت کنید که سبزی سیاه نشود. البته در شهر‌های جنوبی دیده شده است که سبزی‌های مورد استفاده برای خورشت سبزی و قلیه ماهی تیره‌تر از قرمه سبزی می‌شود که این امر بخاطر هم سرخ کردن بیشتر است و هم تمبری که داخل خورشت ریخته می‌شود.
روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی
بعد از سرخ شدن همانطور که بیان کردیم اجازه دهید تا سبزی‌ها سرد شده و خنک شوند. بعد از سرخ شدن خیلی مناسب و بسته به مقدار وعده‌هایی که استفاده می‌کنید آن‌ها را داخل کیسه فریزر بریزید. روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی واقعا کار سختی نیست فقط کمی هنر می‌خواهد که مطمئنا شما دارید.
۱۰ روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی
از شنبلیله کمتر استفاده کنید. این امر بخاطر تندی و بوی تیزی است که به غذا می‌دهد. پس اگر شنبلیله سبزی قرمه سبزی زیاد باشد سبزی به تلخی می‌زند.
همانطور که در بالا ذکر شد تنوع سبزی‌های قرمه سبزی بسته به منطقه و استان مورد نظر مشخص می‌گردد.
حتما سبزی‌های له شده و زرد شده را از سبزی‌های دیگر جدا کنید. پس یکدست سبزی‌های سالم را خرد کنید.
سبزی‌ها را بشکلی ریز کنید که از سبزی‌های آش و کوکو و پلویی ریز‌تر شوند.
برای تفت دادن و یا سرخ کردن سبزی‌های قرمه سبزی جوری اینکار را انجام دهید که به تیره شدن نرود. سبز باشد. از نام این غذا هم مشخص است. البته باز در خوزستان چنین نیست.
بهترین روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی سبز تیره نگه داشتن آن است.
بعد از اینکه سبزی‌های قرمه سبزی را سرخ کردید اجازه دهید تا سرد شوند بعد آن‌ها را به کیسه فریزر منتقل نمایید.
برای ریختن در کیسه فریزر حتما دقت کنید جوری کیسه کنید که ضخامت کیسه کمتر شود تا راحت‌تر یخ آن آب شود.
برای اینکه سبزی خاصیت خود را از دست ندهد کمتر سرخ کنید. این یکی از اصول آشپزی است.
برای اینکه سبزی قرمه سبزی خوش عطر‌تر شود کمی برگ کرفس را در آن ریز شده بریزید.
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را در اینجا بصورت کامل با یکدیگر فرا گرفتیم. امیدواریم تا این روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی برایتان مفید بوده باشد و از آن استفاده کنید.
منبع:آشپزی آنلاین

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!