تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

پنکیک با جو دو سر؛ میان وعده ایده آل برای انرژی و قدرت ورزشکاران

پنکیک رژیمی نوعی از پنکیک است که با استفاده از مواد اولیه سالم‌تر و کم‌کالری‌تر تهیه می‌شود. این نوع پنکیک‌ها معمولاً از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل یا پوره برخی میوه‌ها برای شیرین‌سازی استفاده می‌کنند و شکر در مواد اولیه آن‌ها وجود ندارد. این پنکیک‌ها به سرعت آماده می‌شوند و تنوع زیادی در مواد و نحوه پخت آن‌ها وجود دارد که باعث شده است که در سراسر جهان محبوب باشند.

برای تهیه پنکیک رژیمی، مواد اولیه مانند جو دو سر پرک، عسل، موز، شیر، پودر دارچین، بیکینگ پودر، وانیل و نمک به کار گرفته می‌شود. با توجه به مراحل دقیق تهیه این پنکیک، می‌توانید به راحتی این شیرینی را در منزل خود تهیه کرده و لذت ببرید. از نکاتی مانند استفاده از تابه نچسب و شیر رقیق کردن مایه پنکیک در صورت لخت بودن برای بهبود طعم و بافت پنکیک می‌توانید استفاده کنید.

با دنبال کردن این روش ساده و خوشمزه، می‌توانید از پنکیک رژیمی لذت ببرید و بدون افزایش وزن، از مزه‌ی شیرینی لذت برده و رژیم خود را حفظ کنید.

پنکیک رژیمی گونه‌ای از پنکیک است که با مواد اولیه سالم‌تر و کم‌کالری‌تری تهیه می‌شود. در پنکیک‌های رژیمی معمولاً از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل یا پوره برخی میوه‌ها استفاده می‌کنند و در مواد اولیه آن‌ها خبری از شکر نیست.سریع آماده‌ شدن و تنوع زیادی که در مواد اولیه و نحوه پخت پنکیک‌ها وجود دارد موجب محبوبیت آن‌ها در سراسر جهان شده است. پس اگر علاقه‌مند به خوردن شیرینی هستید و از رژیم غذایی خاصی استفاده می‌کنید باید این نوید را به شما دهیم که آموزش امروز مخصوص شماست.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه پنکیک رژیمی را به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این پنکیک باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه پنکیک رژیمیمدت‌ زمان آماده‌ سازی تهیه این پنکیک ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است. درجه سختی تهیه این پنکیک در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه پنکیک رژیمی:جو دو سر پرک۲ پیمانهعسل۱-۲ قاشق غذاخوریموز۱ عددشیر ۱ و ۱/۲ پیمانهپودر دارچینبه مقدار دلخواهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسمرحله اول: آماده‌ سازی جو دو سر پرکدر اولین مرحله به سراغ جو دو سر پرک روید. آن را درون آسیاب یا میکسر بریزید و به‌ خوبی پودر کنید.اگر هیچ‌کدام از وسایل بالا را در دسترس ندارید می‌توانید با کمک هاون جو را بکوبید و له کنید.مرحله دوم: افزودن بیکینگ‌ پودر و نمکدر دومین مرحله پودر جو دوسر پرک را درون ظرف مناسبی بریزید و بیکینگ‌ پودر و نمک را به آن اضافه کنید.همه مواد را به‌ خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.مرحله سوم: ترکیب تخم‌ مرغ و وانیلدر مرحله سوم تخم‌ مرغ را درون ظرفی بشکنید و به آن وانیل اضافه کنید.با کمک ویسک یا همزن برقی به‌ قدری به هم زنید تا تخم‌ مرغ از حالت لختگی خارج و کرمی رنگ شود.ترکیب تخم‌ مرغ زده شده را به مواد خشک مرحله قبل اضافه کنید و مواد را به هم زنید.مرحله چهارم: آماده‌ سازی موزدر چهارمین مرحله موز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چنگال یا گوش کوب له و پوره کنید. پوره موز را به ترکیب مایه پنکیک اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک اتریشی به سبک کلاسیکمرحله پنجم: ترکیب شیر، عسل و پودر دارچیندر مرحله پنجم شیر، عسل و پودر دارچین را به‌ خوبی با هم ترکیب کنید.ترکیب حاصل شده را به مایه اصلی پنکیک اضافه کنید و به‌ خوبی مواد را به هم زنید تا کاملاً یک‌دست و یکنواخت شوند.در نهایت مایه پنکیک شما بافتی شل همانند فرنی باید داشته باشد.مرحله ششم: آماده‌ سازی تابهدر مرحله ششم تابه نچسب (تفلون) مناسبی را روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا تابه به‌ خوبی گرم شود.حال از مایه پنکیک با کمک ملاقه برداشته و در مرکز تابه بریزید.کمی زمان دهید تا یک سمت پنکیک شما بپزد و طلایی شود. سپس پنکیک‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز بپزد.پنکیک‌های پخته شده را درون ظرف نهایی سرو بچینید و با مقداری عسل یا برش‌های میوه آن را تزیین کنید.پنکیک رژیمی بسیار خوشمزه شما آماده سرو و نوش‌جان‌کردن است.نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک رژیمیدر تهیه این پنکیک رژیمی به ۸ نکته زیر توجه داشته باشید:شما می‌توانید مقدار عسل را متناسب با ذائقه خودتان کمتر یا بیشتر کنید.حتما از تابه نچسب یا تفلون استفاده کنید تا پنکیک‌های شما به تابه نچسبد. (در صورت استفاده کردن از تابه نچسب نیاز به استفاده از کره یا روغن نیست)بهتر است از موز کاملا رسیده و نرم استفاده کنید.اگر مایه پنکیک شما غلیظ بود با کمی شیر آن را رقیق کنید.پودر دارچین قابل حذف است.برای با کیفیت‌تر شدن بافت پنکیک بهتر است مواد اولیه آن را ۳۰-۶۰ دقیقه قبل از شروع پخت در دمای محیط قرار دهید.در تمام مراحل پخت حرارت باید متوسط باشد، از زیاد کردن حرارت بپرهیزید.برای یک‌دست‌تر شدن بافت پنکیک می‌توانید ترکیب مواد خشک در مرحله دوم را از الک رد کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک دارچینی با شیراگر شما نیز در تهیه پنکیک رژیمی از ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن آن استفاده می‌کنید خوشحال می‌شویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore