سرکهای که تهیهی پنکیک مراکشی با طعمی بینظیر به روش اشرافیون دیگه ساده نیست!
پنکیک یک نان شیرین و خوشمزه است که در سراسر دنیا مورد توجه و علاقه قرار دارد. اما پنکیک مراکشی یا همان “بغریر”، یک نوع خاص از پنکیک است که اصالتا از کشور مراکش برگرفته شده است. این پنکیک با استفاده از آرد ایرمیک، آرد قنادی، شکر، خمیر مایه، بیکینگ پودر و آب تهیه میشود. مرحله اول تهیه خمیر مایه، مرحله دوم مخلوط کردن مواد خشک، مرحله سوم اضافه کردن آب و خمیر مایه، مرحله چهارم استراحت دادن به مایه و مرحله پنجم پختن پنکیک مراکشی میباشد. پس از پختن، پنکیکها را در ظرف مورد نظر قرار داده و آماده سرو شدن هستند. میتوان این پنکیکها را با چای یا نوشیدنی دلچسب دیگر سرو کرد و از لذت مزهی آن لذت برد. حتما امتحان کنید تا این خوراک خوشمزه را امتحان کنید و تجربهی جدیدی داشته باشید.
پنکیک، نان شیرین و خوشمزهای است که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. یکی از انواع پنکیک که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید، پنکیک مراکشی است. این پنکیک که به نام “بغریر” نیز شناخته میشود، اصالتا متعلق به کشور مراکش است و بافتی متفاوت از پنکیکهای معمولی دارد.برای آشنایی با طرز تهیه این پنکیک خوشمزه، این قسمت از تک فانبلاگ را دنبال کنید.مواد لازم جهت تهیه پنکیک مراکشی:آرد ایرمیک (سمولینا)۲ پیمانهآرد قنادی۱ لیوانشکر۱ قاشق مرباخورینمک۱ قاشق چایخوریخمیر مایه۱ قاشق مرباخوریبیکینگ پودر۷ گرمآب۴ لیوانآب ولرم۲ قاشق غذاخوریمراحل تهیه پنکیک مراکشیدر ادامه، مراحل تهیه پنکیک مراکشی را توضیح میدهیم.مرحله اول: به عمل آوردن خمیر مایهاولین مرحله از تهیه پنکیک مراکشی، به عمل آوردن خمیر مایه است. برای این کار، ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم را به همراه خمیر مایه درون لیوان ریخته و مخلوط کنید. سپس، با یک درپوش یا نعلبکی روی لیوان را پوشانده و به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه به عمل بیاید.مرحله دوم: مخلوط کردن مواد خشک پنکیکدر این مرحله، ابتدا آرد ایرمیک یا سمولینا را درون یک کاسه بریزید. سپس، آرد قنادی را الک کرده و به آرد سمولینا اضافه کنید. در ادامه، نمک، شکر و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند. مرحله سوم: اضافه کردن آب و خمیر مایه۴ لیوان آب را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کرده و با سرعت زیاد هم بزنید. سپس، خمیر مایه به عمل آمده را به ظرف اضافه کرده و مجددا هم بزنید.مرحله چهارم: استراحت دادن به مایه پنکیک مراکشیپس از آماده شدن مایه پنکیک مراکشی، به مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، مایه پنکیک را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با استفاده از بلندر مخلوط کنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک اتریشی به سبک کلاسیکمرحله پنجم: پختن پنکیک مراکشیدر این مرحله، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا داغ شود. سپس، یک ملاقه از مایه پنکیک را درون تابه ریخته و منتظر بمانید تا روی سطح پنکیک حباب ایجاد شود. این کار را تکرار کنید تا مایه پنکیک مراکشی تمام شود.توجه: نیازی به برگرداندن و پختن طرف دیگر پنکیک نیست.مرحله آخر: سرو کردن پنکیک مراکشیپس از اینکه روی پنکیکها حباب تشکیل شد و حالت خمیری و شل نداشتند، آنها را از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرتان قرار داده و سرو کنید.پنکیک مراکشی آماده میل کردن است. نوش جان!فوت و فن کوزهگری در تهیه پنکیک مراکشیدر ادامه به ۲ نکته مهم برای تهیه پنکیک مراکشی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.پنکیکهای مراکشی را زمانی که داغ هستند روی هم قرار ندهید، زیرا ممکن است به هم بچسبند.در حین پخت پنکیک، ممکن است خمیر کمی سفت شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بعد از پخت هر ۳ یا ۴ پنکیک، مایه را کمی هم بزنید تا نرم شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک سیب و دارچینپنکیک مراکشی در کنار یک نوشیدنی داغ میتواند یک عصرانه خوشمزه را برای شما به ارمغان آورد. پیشنهاد میکنیم از طرز تهیه آموزش داده شده در این بخش از مجله آشپزی تک فاناستفاده کنید و فرصت خوردن این پنکیک لذیذ را از دست ندهید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!