طرز تهیه کوکی لیمویی برای افطار؛ لذت بخش و خوشبو
کوکی یکی از شیرینیهای محبوبی است که در طعمهای مختلفی موجود است. کوکی لیمو نیز یکی از شیرینیهای معطر و خوشمزه است که در مدت زمان کوتاه آماده میشود. در آموزش تهیه کوکی لیمویی، ابتدا کره و شکر با هم ترکیب شده و سپس تخم مرغ و وانیل اضافه شده و همه مواد ترکیب میشوند. سپس آب لیمو ترش و زست لیمو به خمیر اضافه میشود و مخلوط میشوند. در مرحله بعد، مواد خشک مانند آرد و بیکینگ پودر با هم ترکیب شده و به خمیر اضافه میشوند. خمیر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت میدهد و سپس به شکل کوکیهای کوچک در سینی فر قرار میگیرد و در فر پخته میشوند. پس از پختن، کوکیها از فر خارج شده و در ظرف نگهداری میشوند. این کوکیهای لیمویی بسیار خوشمزه و جذاب هستند و میتوانند در هر زمان به عنوان یک خوراک مورد استفاده قرار گیرند.
کوکی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین شیرینیهایی است که به راحتی در طعمهای مختلفی میتوان آن را در خانه تهیه کنید. کوکی لیمو نیز یکی از معطرترین کوکیهای بین المللی است که طعم منحصر به فردی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کوکی لیمویی را به صورت مرحله به مرحله به شما ما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکی لیمویی برای ماه رمضانمدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این کوکی ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۸-۱۰ عدد کوکی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این کوکی در دستهبندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه کوکی لیمویی:آرد سفید۱/۵ پیمانهتخم مرغ۱ عددکره۵۰ گرمشکر۸۰ گرمآب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوریزست لیمو۱ عددوانیل۱ قاشق چایخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریپودر قندبه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب کره و شکرکره به دمای محیط رسیده را درون کاسه مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۵ تا ۸ دقیقه کره و شکر را به هم زنید تا دانههای شکر در کره حل شود و کره رنگی روشن و کرمی به خود گیرد.در تهیه انواع کوکی بهتر است از کره حیوانی پاستوریزه استفاده کنید.مرحله دوم: افزودن تخممرغ و وانیلتخممرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را به ترکیب فوق اضافه کنید و مجدد چند دقیقهای با همزن به هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شود.مرحله سوم: افزودن آب لیمو و زست لیموزست لیمو (رنده پوست لیمو) و آب لیمو ترش را به محتوای کوکی اضافه کنید و فقط مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.مرحله چهارم: آماده سازی مواد خشکآرد سفید قنادی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲ تا ۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد و در نتیجه ترد و لطیف شدن کوکی شما میشود.در این مرحله همزن برقی را کنار بگذارید و مواد خشک را کمکم به مواد کوکی اضافه کنید و با لیسک مواد را به هم زنید.توجه داشته باشید که خمیر کوکی نیاز به ورز دادن ندارد همین که خمیر شما جمع شود کافی است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی خرما به روش خانگیمرحله پنجم: استراحت دادن خمیرخمیر کوکی را درون کیسه فریزر گذارید و درب کیسه را ببندید.خمیر کوکی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.مرحله ششم: آمادهسازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از پخت کوکی یکی از مهمترین نکاتی است که باید رعایت کنید.مرحله هفتم: پخت کوکیخمیر کوکی را از یخچال خارج کنید. از خمیر به اندازههای یکسانی بردارید و در دست آن را گرد کنید.ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید. کوکیها را با کمی فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.توجه داشته باشید که کوکی پس از پخت تغییر سایز و حجم میدهد، پس کوکیها را به هم چسبیده روی سینی فر قرار ندهید.سینی حاوی کوکی را در فر پیش از گرم شده قرار دهید. سینی باید در طبقه وسط باشد.حالت پخت را روی حالت چرخشی تنظیم کنید. مدت زمان پخت در فر برقی ۸ تا ۱۰ دقیقه است.پس از پخت کوکی را از فر خارج کنید و کمی در دمای محیط به آن استراحت دهید تا کوکیهای شما خنک شوند.حال آنها را از سینی فر جدا کنید و در ظرف دربداری نگهداری کنید.کوکیهای لیمویی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن هستند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی عسلی؛ مناسب ماه رمضانامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این کوکی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.