تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرآشپزی لواشک گوجه سبز خانگی: دستور پخت سریع و خوشمزه

لواشک یکی از تنقلات محبوب و خوشمزه است که در بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب است. این تنقلات در تنوع بسیار زیادی از طعم‌ها و مزه‌ها تهیه می‌شود و ممکن است با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید تهیه شود.

یکی از محبوب‌ترین انواع لواشک، لواشک گوجه سبز است که در دسته‌بندی لواشک‌های ترش قرار دارد. برای تهیه لواشک گوجه سبز، مواد اولیه که نیاز دارید عبارتند از: گوجه سبز، نمک و شکر به میزان دلخواه و آب.

مراحل تهیه لواشک گوجه سبز شامل شستن و پختن گوجه سبز، تنظیم چاشنی، صاف کردن محتوا و آماده سازی سینی‌ها برای خشک شدن لواشک می‌شود. در این مراحل می‌توانید از سایر میوه‌ها مانند زرشک، سیب، هلو و… استفاده کنید تا طعم لواشک‌هایتان را تنوع ببخشید.

به نکاتی همچون استفاده از میوه‌های رسیده و مرغوب، توجه به ضخامت لواشک و زمان خشک شدن آن توجه کنید. سپس از لذت مصرف لواشک خانگی، بدون استفاده از مواد افزودنی و نگهدارنده، لذت ببرید.

لواشک، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین تنقلات محبوب خصوصا در بین کودکان و نوجوانان است که تنوع بسیار زیادی در طعم و مزه‌های آن وجود دارد.تقریبا می‌توان گفت شما با هر نوع میوه‌ای که مورد علاقه و‌ ذائقه‌تان است می‌توانید لواشک تهیه کنید. لواشک گوجه سبز جز یکی از خوشمزه‌ترین لواشک‌ها در دسته‌بندی لواشک‌های ترش قرار دارد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه لواشک گوجه‌ سبز را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه لواشک گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این لواشک ۱-۲ روز است.با هر مقدار موادی که در دسترس دارید می‌توانید لواشک گوجه سبز تهیه کنید. درجه سختی تهیه این لواشک در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه لواشک گوجه سبز:گوجه سبز۱ کیلوگرمنمک و شکربه مقدار دلخواهآب۱/۲ پیمانه (در صورت نیاز)مرحله اول: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبز‌ها را بشویید و شاخه‌های کوچک آن‌ها را جدا سازید.گوجه سبزهای شسته شده را درون صافی یا آبکش قرار دهید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.اگر گوجه سبزی مشاهده کردید که لکه‌های قهوه‌ای دارد آن را از سایر گوجه سبزها جدا سازید تا در نهایت لواشک گوجه سبز خوش‌ طعمی داشته باشید.مرحله دوم: پخت لواشکگوجه سبزهای شسته شده را درون قابلمه‌ی مناسبی بریزید.مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.منتظر بمانید تا آب میوه کم‌کم خارج شود و گوجه‌ سبزهایتان به آرامی بپزند.۱-۲ ساعتی باید زمان دهید با حرارت کم گوجه سبزها پخته شوند تا کاملا له شوند و بافت خود را از دست دهند.اگر در زمان پخت متوجه شدید که آب درون قابلمه تبخیر شده برای جلوگیری از ته گرفتن محتویات لواشک مقدار کمی آب به قابلمه اضافه کنید.مرحله سوم: تنظیم چاشنی لواشکدر این مرحله مقداری از محتوای لواشک را بچشید.مطابق ذائقتان به آن نمک و در صورت دلخواه شکر اضافه کنید.محتوای لواشک را به هم زنید تا دانه‌های نمک و شکر در آن حل شود.مرحله چهارم: صاف کردن محتوای لواشکپس از پخته شدن حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا محتوای لواشک شما خنک شود.حال باید گوجه سبزهای له و‌ پخته شده را از صافی رد کنید تا هسته و پوست میوه از محتوای گوشتی میوه جدا شود.برای این کار بهتر است از صافی با دانه‌های نسبتا درشت استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبزمرحله پنجم: آماده سازی سینیسینی‌هایی با ابعاد مناسب تهیه کنید. ته سینی را با سلفون بپوشانید، از مایه لواشک روی سلفون بریزید و با پشت قاشق سطح لواشک را صاف کنید.توجه داشته باشید که برای سریع‌تر خشک شدن لواشک بهتر است لواشک را ضخیم پهن نکنید.تمام محتوای لواشکتان را به همین ترتیب روی سینی پهن کنید.سینی‌های حاوی لواشک را پشت پنجره زیر نور آفتاب گذارید.ممکن است ۱-۲ روزی زمان ببرد تا لواشک‌های شما کاملا خشک شوند.دقت کنید که مدت زمان خشک شدن لواشک‌ها با توجه به میزان ضخامت لواشک و قدرت نور آفتاب ممکن است کمتر یا بیشتر از زمان اعلام شده باشد.پس مدیریت این مرحله با شماست توجه داشته باشد که حتما لواشک‌ها خشک شده باشند.در صورتی که لواشک شما کمی مرطوب باشد طی چند روز‌ کپک می‌زند و بوی ترشیدگی به خود می‌گیرد.نکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک گوجه سبزدر تهیه لواشک گوجه سبز به سه نکته مهم زیر توجه کنید:در تهیه این لواشک از سایر میوه‌های دلخواهتان مانند زرشک، سیب، هلو، آلو زرد، آلو سیاه یا شلیل می‌توانید استفاده کنید. قطعا استفاده از هر میوه یا میزان آن در طعم لواشک شما تاثیرگذار است.می‌توانید پس از جدا کردن هسته‌های گوجه سبز محتوای لواشک را در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا کاملا یک‌دست و یک‌نواخت شود.در تهیه این لواشک بهتر است از میوه‌های مرغوب، رسیده و سالم استفاده کنید؛ زیرا در طعم نهایی لواشک شما بسیار تاثیرگذار است.تهیه انواع لواشک به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست، بی‌شک مصرف این چنین لواشک‌های خانگی که بدون اضافه کردن هیچ گونه مواد افزودنی یا مواد نگهدارنده، در بهداشتی‌ترین حالت ممکن و با مرغوب‌ترین میوه‌ها تهیه می‌شود نه تنها ضرر و زیانی برای شما و کودکانتان ندارد؛ بلکه از خواص میوه شما را بهرمند می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک آلوامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی و تهیه محصولات ارگانیک به صورت خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش فوق این لواشک بسیار خوشمزه را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!