طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی: راز لذت بی نظیر آن با شیر
برای ساخت بستنی خانگی و سالم، بهتر است از شیر به جای خامه استفاده کنید. می توانید از شیر تغلیظ شده یا شیر نارگیل استفاده کنید تا بستنی خود را برای سلامتی خود هر چه بهتر کنید. مخلوط شیر، شکر و وانیل را هم زنید و سپس در بستنی ساز یا در ظرف فریزر قرار دهید. هر 2 تا 4 ساعت مخلوط را هم زنید تا قوام بستنی بهتر شود. بعد از حدود 8 ساعت، بستنی شما آماده سرو است. می توانید با تاپینگ های مختلف، مثل شکلات، خامه، آجیل یا میوه، بستنی خود را تزیین کنید و لذت ببرید. این روش ساده و لذیذ به شما کمک می کند تا برای خانواده و دوستانتان بستنی خانگی و صحیح تهیه کنید و لذت ببرید.
تک فان- اکثر بستنی ها با مقدار زیادی خامه غلیظ و تخم مرغ درست می شوند، خوشمزه است اما چندان برای سلامتی شما مفید نیست. استفاده از شیر می تواند جایگزین خوشمزه و سالم تری برای خامه سنتی باشد. برای داشتن یک خوراکی غنی تر اما با طعمی بی نظیر، بستنی تهیه شده با شیر تغلیظ شده را امتحان کنید. اگر گزینه های گیاهی را ترجیح می دهید، حتی می توانید بستنی را با شیر نارگیل درست کنید. با همراه شوید تا به شما طرز تهیه یک بستنی خانگی ساده و سالم با شیر را در کمترین زمان ممکن آموزش دهیم.شیر، شکر و وانیل را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنیدبه گزارش تک فان، هر یک از مواد را اندازه بگیرید و به یک کاسه متوسط اضافه کنید. از یک قاشق بزرگ برای هم زدن مواد استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا تمام موادها حل شوند.برای شیر، هر سطح چربی مفید است، چه بدون چربی، چه کم چرب یا پر چرب.شما همچنین می توانید با شیر شکلات هم این بستنی را تهیه کنید تا در کمترین زمان ممکن، یک بستنی شکلاتی درست کنید.مخلوط را به بستنی ساز اضافه کنیداگر دستگاه بستنی سازی دارید، مخلوط را داخل آن بریزید. آن را روشن کنید و مخلوط را حدود 20 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط به میزان قابل توجهی غلیظ شود. مخلوط را در ظرف تاپرور در بسته بریزید و در فریزر خود قرار دهید.اگر بستنی ساز ندارید آن را در یک ظرف کم عمق بریزید. بستنی سازها خوب هستند، اما استفاده از آنها برای این دستور ضروری نیست. مخلوط شیر، شکر و وانیل را در یک ظرف کم عمق که برای گذاشتن در فریزر مناسب است بریزید. این ظرف را در فریزر خود قرار دهید.مخلوط را هر 2 تا 4 ساعت یکبار هم بزنیدقوام بستنی را می توان با بیرون آوردن هر 2 تا 4 ساعت هم زدن آن بهبود بخشید. سپس آن را دوباره در فریزر خود قرار دهید.اگر از بستنی ساز استفاده می کنید، هر 4 ساعت یکبار هم بزنید.اگر از بستنی ساز استفاده نکردید، هر 2 تا 4 ساعت بعد از تشکیل کریستال های یخ اولیه، آن را هم بزنید.مخلوط را به مدت 8 ساعت یا یک شب در فریز کنیدبعد از حدود 8 ساعت (و هم زدن دوره ای) بستنی باید کاملا منجمد شود. اگر مخلوط تان قوام بستنی مانند داشته باشد، یعنی آماده سرو است.تاپینگ های مورد علاقه خود را روی آن بریزید و سرو کنیدبرای انتقال بستنی به کاسه های سرو از یک قاشق بستنی استفاده کنید. بستنی خود را با شکلات آب شده، خامه فرم گرفته، آجیل، میوه های خشک یا کنسرو شده، و هر چیز دیگری که از خوردن آن با بستنی خود لذت می برید، تزیین کنید.