تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه نان سیر هندی؛ شیوه لذت بخش و قدیمی

نان سیر یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این نان در هندوستان از طرق مختلفی تهیه می‌شود و یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی به شمار می‌رود. بر خلاف نان‌های سیر دیگر، در تهیه این نان نیازی به پنیر پیتزا و فر نیست و می‌توانید به راحتی در خانه خود این نان را تهیه کنید.

در تهیه نان سیر هندی، ابتدا خمیر مایه را آماده می‌کنیم و سپس سیر‌ها را به همراه کره و ترکیبی از نمک و فلفل سیاه تفت داده و طعم‌دهی می‌کنیم. سپس خمیر را با آرد سفید و ماست ترکیب می‌کنیم و۱ قاشق از ترکیب کره و سیر به آن اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را در حالت گرد کنید و به صورت نان‌های کوچک در تابه بپزید و پس از پخت، روی آن‌ها ترکیبی از کره و سیر را بپاشید.

نان سیر هندی را می‌توانید به همراه انواع سس‌ها و خورش‌ها سرو کنید و لذت ببرید. این غذا با طراوت و خوشمزه بودن خاص خود، همه را شگفت زده خواهد کرد. با دنبال کردن این روش‌های ساده و خوشمزه، می‌توانید نان سیر هندی خود را در خانه تهیه کرده و به عزیزانتان ارائه دهید.

نان سیر جز یکی از پیش‌غذاهای بین‌المللی ساده و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. نان سیر هندی نیز جز یکی از پرطرف‌دارترین غذاهای هندی است. این نان در هندوستان نیز در طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. جالب است بدانید که در این نان سیر بر خلاف نان سیر های که تا به حال میل کردید خبری از پنیر پیتزا نیست و بدون نیاز به فر می‌توانید این نان را تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و‌ خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه نان سیر هندی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این نان باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه نان سیر هندیمدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه، تهیه خمیر و پخت این نان ۲-۳ ساعت زمان می‌برد.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این نان را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نان در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه نان سیر هندی:آرد سفید ۲ پیمانهماست ۱ پیمانهکره ۱ قاشق غذاخوریسیر۸ حبهفلفل سیاه به مقدار دلخواهجعفری ساطوری شده به مقدار دلخواهنمک ۱/۵ قاشق چای‌خوریشکر۱ قاشق غذاخوریخمیر مایه ۱ قاشق غذاخوریآب ولرم ۱ پیمانهمرحله اول: آماده سازی خمیر مایهخمیر مایه،۱ قاشق چای‌خوری نمک و شکر را درون ظرف مناسبی بریزید.آب ولرم را به آن اضافه کنید و روی کاسه را بپوشانید.۱۵ دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه عمل کند. مرحله دوم: آماده سازی سیرسیر‌ها را بشویید و پوست بگیرید.درون تابه مناسبی کره را بریزید و‌ تابه را روی حرارت قرار دهید.منتظر بمانید تا کره ذوب شود سپس سیرها را با کمک سیر له کن یا رنده پوره کنید و به تابه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا بوی خامی‌ سیر گرفته شود.مقداری نمک و فلفل سیاه به سیرها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید تا کمی خنک شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر رستورانیمرحله سوم: افزودن آرد سفید و ماستپس از عمل کردن خمیر مایه و‌ حجیم شدن آن را درون کاسه بزرگ‌تری بریزید.طی چند مرحله آرد سفید و ماست را به آن اضافه کنید و کم‌کم به هم زنید تا خمیر شکل گیرد و جمع شود.مرحله چهارم: افزودن ترکیب سیر و کرهپس از جمع شدن خمیر ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب کره و سیر به خمیر اضافه کنید.خمیر را به سطح میز کار انتقال دهید و ۱۰-۱۵ دقیقه‌ای خمیر را ورز دهید تا خمیر بافت نرم و لطیفی به خود گیرد.ته ظرف مناسبی کمی روغن بزنید و‌ خمیر را درون ظرف گذارید.سطح ظرف را بپوشانید و آن را در دمای محیط ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.مرحله پنجم: چانه کردن خمیرپس از حجیم شدن خمیر، آن را از ظرف خارج کنید و پف خمیر را بگیرید.خمیر را به ۶-۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.هر قسمت از خمیر را چانه بگیرید و گرد کنید.ته سینی مناسبی کمی آرد بپاشید و چانه‌های خمیر را با کمی فاصله کنار هم بچینید.روی خمیرها را بپوشانید و ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر به آن‌ها در دمای محیط استراحت دهید تا کمی حجیم شوند.مرحله ششم: پخت نان سیرتابه مناسبی را روی حرارت گذارید.منتظر بمانید تا تابه به خوبی گرم شود.خمیرها را یکی‌یکی با کمک وردنه کمی باز کنید و در تابه گذارید.هر سمت خمیر را ۲-۳ دقیقه‌ای روی تابه قرار دهید تا به خوبی بپزد.به همین ترتیب همه نان‌ها را بپزید.مرحله هفتم: افزودن کره و سیرزمانی که نان‌ها هنوز گرم هستند کمی از ترکیب کره و سیر روی آن‌ها زنید.با کمک براش ترکیب فوق را روی نان پهن کنید به شکلی که تمام قسمت‌های نان به ترکیب فوق آغشته شود.حال برای جذاب تر شدن نان سیرها مقداری جعفری ساطوری شده روی سطح نان‌ها بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آلوتیکای هندیاین نان اغلب به صورت گرم سرو می‌شود.نان سیر هندی خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن است.شما این نان‌ها را با انواع سس می‌توانید نوش جان کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و خوشمزه قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بالا این نان سیر های جذاب را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!