نکات خوشمزه برای همراهی با باقالی: چه چیزهایی میتواند با باقالی ترکیب شود و چه چیزهایی باید اجتناب شود؟
باقالی یکی از مواد غذایی سرشار از انواع ویتامینهای مفید برای بدن است که میتوان آن را به شکلهای مختلفی تهیه و استفاده کرد. اما باید در مصرف باقالی دقت کرد و با مواد غذایی مناسب آن را مصرف کرد. برای مثال، به دلیل طبع سرد باقالی باید همراه با غذاهایی که طبع گرمی دارند مصرف شود، مانند شوید با ماهیچه یا نعناع. از طرف دیگر، زیادهروی در مصرف باقالی ممکن است به بدن آسیب برساند، بنابراین باید از زیادهروی در خوردن آن پرهیز کرد. همچنین برخی افراد با حساسیت به باقالی ممکن است دچار عوارض از جمله تاولهای دهانی یا بیخوابی شوند. تا حد امکان باید با مواد غذایی مناسب و با دقت باقالی را مصرف کنیم تا از این مواد غذایی با ارزش بهره ببریم.
باقالی از جمله مواد غذایی سرشار از انواع ویتامینهای مفید برای بدن است که میتوان آن را به شکلهای مختلفی تهیه و استفاده کرد. در این مقاله از تک فانبلاگ به این موضوع میپردازیم که باقالی را با چی بخوریم یا با چی نخوریم؟باقالی را با چی نخوریم؟باقالی به دلیل طبع سرد آن بهتر است که همراه با لبنیات و ماست که طبع سردی دارند مصرف نشود. همچنین از خوردن باقالی با ماست و دوغ نیز پرهیز کنید. به دلیل اینکه هر دوی این مواد غذایی طبع سردی دارند و مصرف همزمان آنها موجب دل پیچه و سردی معده میشود.بنابراین در مصرف باقالی نیز باید دقت کنید و چنانچه دچار مشکلات معده میشوید حتما پوست باقالی را گرفته و آن را بجوشانید، سپس آب آن را دور بریزید تا نفخ باقالی گرفته شود و کمتر دچار مشکلات معده شوید.از طرفی باقالی از جمله مواد غذایی است که نباید در خوردن آن زیادهروی شود. زیاده روی در خوردن باقالی در برخی افراد ممکن است خطرناک باشد و به بدن این افراد آسیبهایی وارد کند. به طور مثال برخی افراد پس از خوردن باقالی به دلیل حساسیت به آن دچار تاولهای دهانی میشوند.یکی دیگر از عوارض باقالی نیز ایجاد بیخوابی و به هم ریختن خواب در برخی افراد است. همچنین افراد مبتلا به صرع، دارای فشار خون بالا، مشکلات گوارشی و معده، خارش پوستی و آلرژی نیز باید از زیادهروی در مصرف باقالی پرهیز کنند. باقالی از جمله موادغذایی حساسیتزا است و حتی مطالعات نشان داده که مصرف بیش از حد آن در برخی موارد موجب افسردگی میشود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین شوید باقالی با مرغباقالی را با چی بخوریم خوبه؟به دلیل طبع سرد باقالی بهتر است این ماده غذایی با غذاهایی که طبع گرمی دارند خورده شود. به طور مثال از گذشته افراد عادت به خوردن شوید با باقالی پلو دارند چون شوید طبع گرمی دارد و اثر سردی باقالی را خنثی میکند.از طرفی پیشنهاد میشود که باقالی را با شوید، نعناع، گلپر، فلفل و سماق بخورید تا هم طعم خوبی داشته باشد و هم طبع سرد آن موجب آسیب به بدن یا سردی معده نشود.به طور کلی باقالی همراه با غذاهایی مانند شوید پلو با ماهیچه، به صورت کوکو، خورشت باقالی و حلیم باقالی در بسیاری از مناطق ایران طبخ میشود. همچنین در خوردن باقالی از چاشنیهای مختلف و روغن زیتون نیز استفاده میشود.از طرفی باقالی را میتوان برای درست کردن انواع سالاد، پلو، پاستا و ماکارونی، سوپ و پیتزا استفاده کرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی آبپز با گلپردر این مطلب از مجله آشپزی تک فانبه موارد منع مصرف باقالی و مواد غذایی مناسب برای مصرف همزمان با باقالی پرداختیم که با مطالعه آن میتوانید نسبت به عوارض و مشکلات ناشی از این ماده غذایی آگاه شوید و باقالی را با دقت و پرهیز بیشتری مصرف کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!