تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

غذای خوشمزه و منحصر به فرد مراکشی که حتما باید در برنامه‌ی شما حضور داشته باشد: نان نونی مراکشی!

غذاها سرشار از مواد مغذی و پر انرژی معمولاً با انواع نان‌ها میل می‌شوند. غذاهای نانی توانایی افزایش حجم شکم را دارند ولی هزینه کمتری نسبت به غذاهای دیگر دارند، از این رو پرطرفدارند.

تک فان یک پیشنهاد را برای شما دارد، این غذایی که از مواد ساده و خوراکی تهیه می‌شود، یک نوع غذای مراکشی است که اکثر افراد دوست دارند. در این غذا بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل سبز شیرین، پنیر موزارلا، تخم مرغ، جعفری، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، سیر و اورگانو یا آویشن به کار رفته است.

برای تهیه این غذا، ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده، پس از آن پیاز، فلفل سبز و گوجه‌فرنگی را تفت دهید و نهایتاً مواد دیگر اضافه کنید تا غذا آماده شود. این غذا را به همراه نان سرو کنید و از آن لذت ببرید.

این غذا باعث پر شدن شکم و احساس سیری می‌شود و همچنین طعم بسیار خوبی دارد. اگر از غذاهای نانی و پر انرژی دوست دارید، این غذا یک گزینه عالی برای شماست.

تک فان- «وقت غذاهای نونیه دیگه! قبول داری؟»غذاهایی که با نان خورده می‌شوند هم ساده‌تر هستند هم هزینه مقبول‌تری دارند و هم اینکه رژیمی تر هستند! البته رژیمی به معنای کامل نه، ولی از آنجا که پلو حجم زیادی به شکم اضافه می‌کند غذاهای نانی مورد استقبال بیشتری قرار می‌گیرند!به گزارش تک فان، این غذایی که تک فان برای شما درنظر گرفته است یک نوع غذای مراکشی است که تمام مواد موردنیازش را اکثر افراد دوست دارند. یعنی نمی‌شود حتی فکرش را هم کرد که کسی از گوجه فرنگی و بادمجان بدش بیاید! البته افرادی هم هستند که دور و بر بادمجان آفتابی نمی‌شوند ولی به امید خدا کم هستند!حالا شما این غذا را درست کنید متوجه این همه تعریف خواهید شد!مواد لازم:ماده غذاییمقداربادمجان بزرگ2 عدد (دلمه‌ای باشد بهتر است!)گوجه فرنگی بزرگ3 عددفلفل سبز شیرین2 عددپیاز متوسطیک عددپنیر موزارلانصف پیمانهتخم مرغ بزرگ3 عددجعفری تازه ساطوری شدهبه مقدار دلخواهرب گوجه فرنگییک قاشق غذا خوریپودر پاپریکایک قاشق چای خوریزردچوبهیک قاشق چای خوریسیر2 حبه (از پودر سیر هم می‌توانید استفاده کنید)اورگانو یا آویشنیک قاشق چای خوریطرز تهیه:بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. یک تابه انتخاب کنید و بگذارید روی گاز تا کمی گرم شود. بادمجان‌های مکعبی را در آن بریزید. در ابتدا روغن اضافه نکنید و اجازه بدهید کمی آب بادمجان‌ها کشیده شود و بعد روغن را داخل تابه بریزید. کمی که گذشت نمک و فلفل سیاه را هم داخل آن ریخته و بگذارید که آرام آرام بپزند و سرخ شوند. وقتی بادمجان‌ها نگینی خرد می‌شوند زیاد روغن به خود جذب نمی‌کنند.بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها آنها را از داخل تابه خارج کنید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و در تابه حاوی روغن آن را سرخ کرده تا طلایی شود. فلفل سبز شیرین را هم ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت بدهید. بعد از اینکه فلفل‌ها هم کمی سبک شدند و گوجه‌ فرنگی‌های شسته شده را که رنده یا پوره کرده‌اید به آنها اضافه کنید. این مرحله را تا جایی که مقدار کمی از آب گوجه‌ها کشیده شد ادامه بدهید ولی در نظر داشته باشید که نباید خشک بشود و بگذارید تا درصدی از آب گوجه‌ها باقی بماند!حالا نوبت به رب گوجه فرنگی می‌رسد. آن را با مقدار کمی آب مخلوط کنید و در تابه بریزید. تمام مواد را به خوبی ترکیب کنید و زردچوبه را به همراه سیر له شده (یا پودر سیر) و پودر پاپریکا به مواد اضافه کنید. در نهایت بادمجان‌های سرخ شده را هم به میدان بیاورید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم تمام مواد در کنار همدیگر به خوبی بپزند و جا بیفتند! وقتی این اتفاق افتاد تخم مرغ‌ها را در سه قسمت از تابه بریزید و روی آن را پنیر موزارلا بریزید و حالا نوبت به عطرآگین کردن غذایتان می‌رسد! جعفری‌های ساطوری شده و اورگانو (یا آویشن) را هم روی تمام مواد بپاشید و در تابه را بگذارید. وقتی تخم مرغ‌ها بسته شد و پنیر ذوب شد یعنی غذای شما حاضر است.با نان دلخواهتان سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!