تجربهای جدید از کوکی عسلی: طعمی کاملا متفاوت و منحصر به فرد
کوکیها نوعی شیرینی هستند که ممکن است در اوقات مختلف و در موقعیتهای مختلف مختلف مصارف داشته باشند. این شیرینیها میتوانند به عنوان خوراکی جذاب و خوشمزه برای چای، مهمانی، پذیرایی از مهمان، پیکنیک، سفر و حتی تغذیه بچهها مفید باشند.
اگر در تهیه این کوکیها از موادی مانند ارده و عسل و مغز آجیل به جای آرد و شکر استفاده شود، طعم و خواص آنها همچنان برتری خواهد داشت. این کوکیها با عشق و اشتیاق تهیه میشوند و همچنین با عشق و اشتیاق مصرف میشوند.
تهیه این کوکیها بسیار ساده است. مواد لازم برای تهیه آنها عبارتند از بادام خام، گردو، عسل، ارده، شکر، کنجد و به. بعد از تهیه مواد، کوکیها را به شکل گرد در آورده و در کنجد غلت میدهیم و سپس آنها را در فر میپزیم.
اگر از این کوکیها تهیه کنید، میتوانید لذت بردن از یکی از خوشمزهترین شیرینیهای زندگیتان را تجربه کنید. بعد از تلاش و زحمتی که صرف میکنید، از طعم و لذت این کوکیها لذت ببرید.
تک فان- «کوکی رو آماده میخری؟! خب این مدلیش که نیست!»کوکیها برای کنار چای، برای مهمانی بردن، برای پذیرایی از مهمان، برای پیک نیک رفتن و سفر، برای تغذیه بچهها، کلا از هر سمتی که نگاه کنید خوب هستند! مفید هستند و به کار میآیند! حالا اگر در این کوکی به جای آرد و شکر از ارده و عسل و مغز آجیل استفاده شده باشد دیگر جای بحثی نمیماند! باید چشم بسته آن را درست کنید و با عشق و اشتیاق نوش جان بفرمایید!به گزارش تک فان، شاید در ابتدا گمان کنید طعم این کوکیها برایتان عجیب و بدون تصور است اما وقتی در عرض یک ربع آن را آماده کنید متوجه میشوید که یکی از خوشمزهترین شیرینیهای زندگیتان را پیش رو دارید!مواد لازم:ماده غذاییمقداربادام خامیک پیمانهگردویک پیمانهعسلنصف پیمانهاردهیک سوم پیمانهکنجدبه میزان دلخواهطرز تهیه:مواد لازم را دیدید؟! با کدام کیک و شیرینی و کوکی یکی بود!؟ واقعا منحصر به فرد و دوست داشتنی است!در ابتدا فر را گرم کنید. دمای 170 درجه سانتیگراد را روشن کنید تا خوب داغ بشود. حالا به سراغ تهیه کردن مواد اولیه کوکیها بروید.گردو و بادام را داخل خردکن بریزید و آنها را کاملا تبدیل به پودر کنید.در یک کاسه گردو و بادام پودر شده را به همراه ارده و سعل بریزید و خوب مخلوط کنید. باید یک بافت یکدست داشته باشید.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. دستهایتان را چرب کنید و از مواد کوکی به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست آن را گرد حالت بدهید و در کنجد بغلتانید تا تمام قسمتهای آنها کنجدی بشود. حالا تمام کوکیها را به همین شکل بر روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بچینید. با کف لیوان کمی روی کوکیهای گرد فشار بیاورید تا حالت تخت پیدا کنند. سینی کوکیها را داخل فر بگذارید و فقط به مدت 10 دقیقه اجازه بدهید بپزند. بیشتر از این زمان باعث خشک شدن آنها خواهد شد. همین که اطراف کوکیها طلایی و قهوهای شد یعنی حاضر شدهاند. بعد از اینکه سینی را از فر بیرون آوردید زمان بدهید تا خنک شده و بعد آنها را از ظرف خارج کنید.از طعم آن هیچی نمیشود گفت تا وقتی که خودتان تهیه کنید و آن را نوش جان کرده و از مزه عالی آن لذت ببرید! با این میزان مواد 20 عدد کوکی برای شما آماده خواهد شد. نوش جان