تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

10 روش اشتباه برای پخت ماکارونی که باعث فاجعه در آشپزخانه می‌شود!

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا حاوی فولیک اسید است که برای رشد مو و انرژی بدن بسیار مفید است. همچنین برای سلامت استخوان‌ها و عضلات نیز ارزشمند است. اما در زمان پخت ماکارونی ممکن است با چالش‌هایی روبرو شوید که باعث بد طعم یا نرم شدن غذا می‌شوند. برخی از اشتباهات شایع در زمان پخت ماکارونی اضافه کردن روغن به آب ماکارونی، انتخاب قابلمه نامناسب، ریختن ماکارونی به آب جوشیده نشده و استفاده از مقدار نامناسب سس و نمک است. برای داشتن یک ماکارونی خوشمزه و با کیفیت باید این موارد را رعایت کرد و به دقت به نکات مهمی مانند افزودن سس به ماکارونی یا استفاده از ماکارونی مرغوب توجه کرد. امیدوارم با پیروی از این نکات، بتوانید ماکارونی‌های خوشمزه و خوشرنگی را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

ماکارونی، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهایی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و سرشار از فولیک اسید است. علاوه بر طعم و مزه جذابی که دارد برای رشد مو مفید است و به بدن انرژی می‌دهد.این ماده غذایی ارزشمند برای سلامت استخوان‌ها و عضلات نیز بسیار مفید است. شاید شما نیز در تهیه این غذا دچار چالش‌های شده باشید که موجب نرم شدن یا بد طعم شدن ماکارونی‌تان شده باشد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ ۱۰ مورد از رایج‌ترین مشکلاتی که در زمان پخت ماکارونی ممکن است مرتکب شوید که موجب بد طعم شدن یا شفته شدن غذایتان شود را در این مقاله جمع آوری کرده‌ایم. پس با ما همراه باشید.۱- استفاده از روغن در زمان پختیکی از رایج‌ترین اشتباهات در زمان پخت ماکارونی که ممکن است مرتکب شوید، افزودن روغن به آب ماکارونی در حال جوش است.افزودن روغن در آب جوش ماکارونی موجب لیز شدن سطح ماکارونی شما می‌شود.در نهایت سس یا مایه گوشتی به خوبی به ماکارونی نمی‌چسبد و‌ به آن جذب نمی‌شود.۲- نامتناسب بودن حجم قابلمهانتخاب قابلمه با سایز مناسب یکی از مهم‌ترین عواملی است که در پخت یک ماکارونی مرغوب به شما کمک می‌کند همانطور که می‌دانید ماکارونی پس از پخته شدن تغییر حجم و اندازه می‌دهد، پس باید قابلمه‌ای که انتخاب می‌کنید با مقدار ماکارونی که استفاده می‌کنید متناسب باشد.فضای قابلمه شما باید به گونه‌ای باشد که رشته‌های ماکارانى بتوانند در آب به خوبی غوطه ور باشد.برای انتخاب صحیح اندازه قابلمه می‌توانید از توضیحات پشت بسته‌بندی ماکارونی کمک بگیرید.۳- ریختن ماکارونی در آب جوشیده نشدهبه این نکته توجه زیادی داشته باشید. صبوری کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید، سپس ماکارونی های خشک را در آب در حال جوش بریزید.اگر آب به نقطه جوش نرسیده باشد مدت زمان بیشتری ماکارونی در آب می‌ماند که احتمال وارفتگی و له شدن ماکارونی بیشتر می‌شود.مقدار آب جوش نیز بسیار مهم است. آب جوش باید به اندازه‌ای باشد که ۲-۳ بند انگشت روی ماکارونی ها قرار بگیرد.۴- بهم زدن زیاد ماکارونی در زمان جوشیده شدنبرای به هم زدن ماکارونی در آب ۱-۲ دقیقه اول که نشاسته ماکارونی هنوز در آب حل نشده است بهترین زمان است.از به هم زدن بیش از اندازه ماکارونی در زمان جوش بپرهیزید؛ زیرا موجب شکسته شدن رشته‌های ماکارونی می‌شود.بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزه و خوشرنگ شدن مایه ماکارونی۵- مناسب نبودن مقدار سس و حجم ماکارونیشاید یکی از سخت ترین اندازه گیری‌ها در تهیه ماکارانی تناسب حجم سس با مقدار ماکارانی است.اگر سس کم باشد ماکارانی شما بی‌مزه می‌شود و اگر سس بیش از اندازه باشد موجب خمیری شدن ماکارونی می‌شود.سس باید به قدری به ماکارونی اضافه شود که ماکارانی شما رنگ بگیرد.۶- افزودن آب و نمک زیاد در زمان پختنمک زیاد در آب ماکارونی موجب سفت شدن سطح ماکارونی شما می‌شود.توجه داشته باشید که برای هر ۵۰۰ میلی لیتر آب باید ۲ قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید.بهتر است نمک را ابتدا به آب اضافه کنید و بعد منتظر جوش آمدن آب بمانید تا نمک به خوبی در آب حل شود.۷- شستن ماکارونی حین آبکشیآبکشی ماکارونی موجب شسته شدن نشاسته روی آن می‌شود که در نهایت رشته‌های ماکارونی را لیز می‌کند و سس به خوبی به ماکارونی نمی چسبد.بهتر است پس از جوشیدن ماکارونی آن را در صافی بریزید و به جای شستن ماکارونی سس را به آن بیفزایید.۸- استفاده از ماکارونی نامرغوببرای تهیه ماکارونی از ماکارونی های شناخته شده و مرغوب استفاده کنید. قطعا ماکارونی های ارزان قیمت کیفیت و طعم اصلی ماکارونی را ندارند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی۹- سرعت عمل داشتنپس از آبکشی کردن ماکارونی ها باید سرعت عمل داشته باشید و پیش از سرد شدن رشته‌های ماکارونی سس را به آن اضافه کنید.زمانی که رشته‌های ماکارونی گرم هستند به خوبی سس به آن‌ها می‌چسبد و در نهایت ماکارونی شما طعم و مزه بهتری به خود می گیرد.۱۰- ریختن سس روی ماکارونی و بلافاصله سرو کردن آنبرخی ماکارونی را فقط آب‌پز می‌کنند و سس را پس از تهیه روی ماکارونی سرو می‌کنند.در این روش سس به خوبی به خورد رشته‌های ماکارونی نمی‌رود و غذایی شما طعم واقعی یک ماکارونی را نخواهد داشت.برای داشتن یک ماکارونی با کیفیت و خوشمزه باید ماکارانی شما با سس ۳۰-۴۰ دقیقه با حرارت کم بپزد و اصطلاحا دم بکشد.امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت ۱۰ نکته مهم بالا بتوانید بهترین ماکارونی‌ها را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore