دو روش خاص و شیرین برای تهیه ترشی توت فرنگی
ترشی توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین انواع ترشی است که معمولاً در فصل تابستان تهیه میشود. طعم تلخ و شیرین و همچنین بازی رنگهای مختلف آن، این ترشی را به یکی از خاصترین ترشیها تبدیل کرده است.
برای تهیه ترشی توت فرنگی، ابتدا باید توت فرنگیها را خرد کرده و سپس در شیشههای تمیز بریزید. سپس مخلوطی از سرکه، شکر، آب جوشیده و نمک را برای تهیه محلول سرکه آماده کنید و آن را به شیشهها اضافه کنید. سپس شیشهها را محکم ببندید و برای یک روز در خارج از یخچال قرار دهید تا طعم ترشی بهتر توسعه پیدا کند.
همچنین میتوانید برای تهیه ترشی توت فرنگی تند، از مواد افزودنی مختلفی مانند سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و ادویههای دیگر استفاده کنید تا طعم تند و اسپایسی به ترشی خود ببخشید.
در نهایت، حفظ رنگ ترشی و استفاده از مقادیر مناسب از مواد تازه و خوب کلید موفقیت در تهیه ترشی توت فرنگی است. این ترشی را میتوانید به عنوان یک افزودنی خوشمزه به انواع غذاها مانند سالاد یا ساندویچ استفاده کنید و لذت ببرید.
ترشی توت فرنگی یکی از خاصترین انواع ترشی است که میتوانید از آن در کنار انواع غذاها استفاده کنید. این ترشی طعم لذیذ و متفاوتی دارد و به روشهای مختلفی آماده میشود. در این مقاله از تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه ترشی توت فرنگی به طور کامل آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه ترشی توت فرنگی خانگیمواد لازم برای تهیه ترشی توت فرنگی خانگی به شرح زیر است:توت فرنگی۱ کیلوگرمسرکه سفید۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدارشکر۱ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوریآب جوشیده۱ لیوان فرانسوی دستهدارمراحل تهیه ترشی توت فرنگی (روش اول)درست کردن ترشی توت فرنگی کمتری از نیم ساعت طول میکشد. شما میتوانید بعد از ۲۴ ساعت این ترشی خوشمزه را مصرف کنید و تا ۱ ماه از آن در یخچال نگهداری کنید. در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن ترشی توت فرنگی خوشرنگ خانگی آشنا شوید.مرحله اول: توت فرنگیها را بشویید و خرد کنیدبرای شروع توت فرنگیها را چند دور آبکشی کنید و بعد در یک ظرف آب بریزید. مقداری نمک و سرکه به آن اضافه کنید و اجازه دهید توتها برای ۲۰ دقیقه در این ترکیب بمانند و تمیز شوند.سپس قسمت برگ و ته توت فرنگیها را با یک چاقوی تیز جدا کنید و آنها را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کنید.مرحله دوم: توت فرنگیها را در شیشه بریزیدبرای تهیه این ترشی باید از چند شیشه تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. بعد از خرد کردن توت فرنگیها بهتر است آنها را روی دستمال پهن کنید تا کاملا خشک شوند. سپس میتوانید توت فرنگیها را داخل شیشههای مورد نظرتان بچینید.مرحله سوم: آب و سرکه را بجوشانیددر یک قابلمه کوچک مقداری سرکه، نمک و شکر بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا شکر و نمک کاملا در سرکه حل شوند.در ادامه ۱ لیوان آب به این ترکیب اضافه کنید. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترکیب آب و سرکه کاملا خنک شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کرفسمرحله چهارم: ترشی را آماده کنیدحالا باید ترکیب سرکه و آب را داخل شیشههای ترشی بریزید و شیشهها را به طور کامل پر کنید. به خاطر داشته باشید که برای تهیه این ترشی حتما از چند شیشه کوچک استفاده کنید و ترشی را در ظرف بزرگ درست نکنید تا ماندگاری آن بیشتر شود.درب شیشهها را محکم ببندید و آنها را برای ۱ روز بیرون یخچال قرار دهید و از روز بعد میتوانید این ترشی خوشمزه را مصرف کنید.مواد لازم جهت تهیه ترشی توت فرنگی تندمواد لازم برای تهیه ترشی توت فرنگی تند به شرح زیر است:توت فرنگی۲۰ عددسیر۶ حبهادویه کاریبه مقدار لازمزنجبیل خرد شده۱ قاشق غذاخوریپودر فلفل قرمز۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوریپودر زردچوبه۱/۲ قاشق غذاخوریسرکه۲ قاشق غذاخوریدانه خردل۱ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمروغن۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی توت فرنگی تند (روش دوم)برای تهیه این ترشی باید از انواع طعم دهندهها و چاشنیهای مختلف استفاده کنید. آماده کردن این ترشی توت فرنگی حدود نیم ساعت طول میکشد.جهت درست کردن این ترشی ابتدا باید توت فرنگیها را بشویید و به هر اندازهای که دوست دارید خرد کنید.مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد دانههای خردل را برای چند دقیقه تفت دهید.در ادامه سیر و زنجبیل را خرد کنید و همراه با پودر کاری به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی آنها بلند شود. شعله گاز را تا حد امکان کم کنید و بعد پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و نمک را اضافه کنید.مواد را به خوبی هم بزنید و ۲ قاشق آب به مواد اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. در ادامه سرکه را اضافه کنید.زمانی که سرکه شروع به جوشیدن کرد میتوانید توت فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد شعله گاز را خاموش و صبر کنید تا این ترکیب کاملا خنک شود.سپس میتوانید این ترشی خوشمزه را در شیشهای تمیز و خشک بریزید و از آن در کنار انواع غذاها استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی ریواسنکات و فوت و فنهای تهیه ترشی توت فرنگیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ترشی توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.میتوانید از ترشی توت فرنگی برای تزیین و دورچین انواع غذا و همچنین مزه دار کردن سالاد استفاده کنید.مدت زمان نگهداری ترشی توت فرنگی محدود است، از همین رو باید آن را به مقدار کم تهیه و زود مصرف کنید.مقدار سرکهای که در این ترشی استفاده میشود به سلیقه شما بستگی دارد. در صورت تمایل میتوانید مقداری سرکه و آب این ترشی را بنا به ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.برای حفظ رنگ این ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنید.برای خوشمزهتر شدن این ترشی معمولا از شکر استفاده میشود، اما در صورت تمایل میتوانید این ترشی را بدون شکر نیز درست کنید.در صورت تمایل میتوانید برای مزه دار کردن این ترشی از مقداری برگ تازه یا خشک شده رزماری نیز استفاده کنید.برای درست کردن ترشی توت فرنگی به صورت درسته میتوانید توت فرنگیها را بدون این که خرد کنید در شیشه بریزید و بعد ترکیب سرکه و آب را اضافه کنید.به منظور مزه دار کردن ترشی توت فرنگی خانگی میتوانید از مقداری برگ نعنای تازه یا خشک یا هر ادویهای که دوست دارید استفاده کنید.در برخی رسپیها برای تهیه این ترشی به جای سرکه سفید از سرکه بالزامیک سفید استفاده میشود.در صورت تمایل میتوانید ترشی توت فرنگی را به صورت کاملا میکس شده یا لیته نیز آماده کنید و از آن درست مثل یک سس خوشمزه در کنار انواع غذا استفاده کنید.یکی از محبوبترین انواع ترشی توت فرنگی، ترشی توت فرنگی سبز است. در این روش باید برای تهیه ترشی از توت فرنگیهای سبز و نرسیده استفاده کنید.میتوانید ترشی توت فرنگی را به صورت ترکیبی همراه با خیار، ریواس و دیگر انواع سبزیجات نیز تهیه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چغاله باداماگر تجربه درست کردن این ترشی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و دوستان علاقهمند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…