طعم لذت بخش فلافل خانگی با پفک و سس خاص: مراحل تهیه و اجزای ضروری
فلافل یک غذای محبوب و خوشمزه است که در سراسر خاورمیانه مورد استقبال قرار دارد. این غذا به صورت ساندویچ یا به تنهایی با سس مخصوص سرو میشود و روش تهیه آن بسیار ساده است. برای تهیه فلافل خانگی باید نخود را با نخود چی چرخ کرده و سپس با سیب زمینی، پیاز و سیر مخلوط کرد. سپس به مخلوط آرد نخود، بکینگ پودر، روغن زیتون، آب و ادویهها اضافه کرده و مواد را خوب ترکیب کرد. سپس خمیر را به شکل گلولههای کوچک قالب کرده و در فریزر قرار داد تا سفت شود. سرانه، بیرون کشیده و سرخ شود. برای سرو آن میتوانید از سس مخصوص تهیه شده با کلم قرمز، پیاز، سس سفید، آب لیمو و ادویه استفاده کنید. این غذا خیلی خوشمزه و مناسب برای میهمانیها و جشنها است.
نمناک نوشت: فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که به عنوان ساندویچ یا به تنهایی با سس مخصوص سرو میشود که روش رایج برای تهیه فلافل با سس مخصوص را ارائه میکنیم. طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخودروش پخت فلافل اهوازی و خوزستانی چندان تفاوت خاصی باهم ندارند و شما میتوانید با یک دستور تهیه فلافل بندری خوشمزه، در منزل این غذای جنوبی پرطرفدار را برای خانواده آماده کنید. اغلب خانم ها دوست دارند راز خوشمزگی فلافل بازاری را بدانند تا بتوانند یک فلافل ترد خوشمزه در خانه آماده کنند.مواد لازم فلافل آبادانی پفکیمواد لازممیزان لازمنخود 2 پیمانهسیب زمینی 1 عدد متوسطپیاز1 عدد کوچکآرد نخود چی1/2 پیمانهسیرسه حبهبکینگ پودر1 قاشق غذا خوریروغن زیتون2 قاشق غذا خوریآب 1/2 پیمانهنمک 1 قاشق مرباخوریفلفل سیاه1 قاشق چای خوریزرد چوبه1 قاشق چای خوریمواد لازم برای سس فلافل جنوبکلم قرمز کوچک1/2 یک عددپیاز کوچک1 عددسس سفید3 قاشق غذا خوریآب لیمو2 قاشق غذا خورینمک 1/2 قاشق چای خوریطرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینیبرای آماده کردن خمیر فلافل اهوازی، ابتدا نخودهایی که 2 روز خیس خورده و چنیدن بار آب آن عوض شده را با کمک چرخ گوشت یا میکسر، خوب چرخ میکنیم.بعد از خوب له شدن نخودها، نوبت چرخ کردن سیب زمینی، پیاز و سیر است که میکس شده آنها را به نخود چرخ شده اضافه می کنیم.میکس کردن مواد با غذاساز بسیار ساده تر است اما در نهایت انتخاب دستگاه، بستگی به شما دارد.آرد نخودچی و ادویه ها را به مواد میکس شده اضافه کرده و دو قاشق روغن زیتون هم داخل مواد ریخته و در آخر بعد از اضافه کردن آب، مواد فلافل ساده خوشمره مان را خوب ترکیب میکنیم.خمیر آماده فلافل رو قالب زده و داخل بشقابی که کف آن نایلون پهن کرده ایم چیده و ده دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.نکته:چنانچه قصد دارید خمیر فلافل را فریز کنید، بجای پیاز و سیر حتما باید از پودر پیاز و پودر سیر استفاده کنید.طرز تهیه سس فلافل مخصوصتمام مواد را با کمک میکسر با هم مخلوط کرده و سس فلافل را آماده می کنیم.راضیه میرزاحیدری