راز تهیه مارمالاد توت سیاه شگفتانگیز، همانند آنچه در بازارها مشاهده میکنید
مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهاست که با تفاوت میوه شاتوت و شیرینی آن، یک طعم منحصر به فرد و شیرینی طبیعی به این مارمالاد بخشیده است. تهیه این مارمالاد نیاز به تنها سه مواد دارد: شکر، توت سیاه، و پودر ژله. نخستین مرحله در تهیه این مارمالاد شستشو و آبگیری توتهاست. سپس توتها را پوره کرده و در مخلوط کن به پوره تبدیل کنید. در مرحله بعدی، آب توتها را به همراه شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس پودر ژله به آن اضافه شود. در مرحله آخر، مارمالاد را در ظرف مناسب ریخته و خنک کرده و در یخچال قرار دهید. این مارمالاد علاوه بر خوشمزه بودن، تنوعی بسیار خوبی را به صبحانه شما اضافه خواهد کرد و در تمام فصول سال قابل تهیه و نگهداری است.
مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهاست که با فرا رسیدن فصل گرما و رسیدن شاه توتها میتوانید آن را در خانه درست کنید. تهیه مربا یا مارمالاد یکی از روشهای نگهداری طولانی مدت این میوه خوشمزه و لذیذ است و هر خانم خانه دار کدبانویی دوست دارد در یخچال خانهاش انواع مارمالاد، مربا یا ترشی میوههای فصل را داشته باشد.علاوه بر این، مارمالاد شاتوت یک گزینه بسیار جذاب و شیک برای میز صبحانه است. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه مارمالاد توت سیاه همراه شما هستیم.مواد لازم برای تهیه مارمالاد توت سیاهمواد اولیه برای درست کردن مارمالاد توت سیاه به مواد اولیه چندانی نیاز نداریم. در ادامه با این مواد آشنا می شویم.شکر۳۵۰ گرمتوت سیاه۵۰۰ گرمپودر ژلهنصف بستهمراحل تهیه مارمالاد توت سیاهحالا با آموزش مرحله به مرحله مارمالاد توت سیاه آشنا میشویم.مرحله اول: شستن و آبگیری توتابتدا شاه توت یا توت سیاه را تمیز کرده و بعد از گرفتن دم اضافی آنها را شسته و به منظور خارج شدن آب اضافی داخل صافی بریزید.مرحله دوم: پوره کردن توتحالا شاه توتها را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و اجازه دهید پوره شود و بعد داخل یک قابلمه مناسب، پوره شاه توتها را ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم به نقطه جوش برسد.مرحله سوم: اضافه کردن شکربعد از اینکه توتها به مرحله جوش رسیدند به آن شکر را افزوده و اجازه دهید شکر کاملاً حل شود. در حین پخت کفهای جمع شده روی قابلمه را بردارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی شفافمرحله چهارم: اضافه کردن پودر ژلهپس از رسیدن مارمالاد به غلظت مناسب به آن پودر ژله را بیفزایید و بعد از یک دست شدن ژله با مواد دیگر حرارت را خاموش کنید.مرحله پنجم: خنک شدن مارمالاد و ریختن در ظرف مناسبدر این مرحله نیاز است اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود. سپس داخل ظرف شیشهای در دار گذاشته و داخل یخچال قرار دهید.نکته: به منظور اطمینان از رسیدن مارمالاد به غلظت مورد نظر خود کمی از آن را داخل یک قاشق ریخته و بعد از سرد شدن بین دو انگشت تان تست کنید. اگر آبکی بود هنوز به غلظت مناسب نرسیده و باید کمی مانند عسل بین دو انگشت کش پیدا کند.نکات و فوت و فنهای تهیه مارمالاد توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مارمالاد توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.بهتر است که مربا را در یک قابلمه لعابی درست کنید.برای تهیه مربا و مارمالاد شاه توت به هیچ عنوان از آب استفاده نمیکنیم.در هنگام جوشیدن مربا کفهای جمع شده روی مربا را حتما جمع کنید. این کار باعث شفافیت مارمالاد میشود.با توجه به اینکه شاه توت بسیار نرم است پس زمان زیادی برای پخت احتیاج ندارد.برای تهیه مربا بهتر است از شاه توت نرم که سیاه رنگ و تقریبا شیرین است، استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید به روش خانگیچه تفاوتی بین مربا و مارمالاد وجود دارد؟برای تهیه مربا، میوه باید سالم و تازه باشد و له یا خرد نشده باشد. ولی برای تهیه مارمالاد باید میوهها را به صورت له و پوره در بیاوریم؛ به همین دلیل برای مارمالاد اغلب از میوههای له شده استفاده میکنند.طرز تهیه مارمالاد مانند مربا است با این تفاوت که در حین پخت باید کمی پودر ژلاتین حل شده به آن اضافه کرد.در این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه مارمالاد توت سیاه همراه شما بودیم. اگر با این دستور تهیه این مارمالاد لذیذ را درست کردید از تجربه خودتان نیز برای ما بگویید.