آیا میدانستید که با خورش مرغ و شوید هوشتان را به دل زنده میکنید؟
خورش جدید با طعم شوید و مرغ یک گزینه فوق العاده برای وعدههای شام خانوادگی یا مهمانیهای ویژه است. با ترکیب استثنایی این مواد غذایی که از تنوع و رنگهای مختلف برخوردار است، میتوانید یک وعده غذایی خاص و متفاوت را برای خانواده و دوستانتان آماده کنید.
با تکههای مرغ مزهدار و شویدهای شسته و خرد شده را به تابه اضافه کرده و با ترکیب سبزیجات خوشمزه و نمک ، فلفل قرمز و دیگر ادویههای موردنیاز نوش جان بخورید. تازه بریزید و به مدت یک ساعت آن را پخت دهید. در پایان میتوانید آب نارنج را به آن اضافه کنید تا طعم خاص این خورش را تکمیل کند.
اگر دنبال یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد هستید، حتما این دستور پخت را امتحان کنید و لذت ببرید. وقتی این خورش بو داغ و خوشمزه آشپزخانه را پر کند، مطمئنا دیگر هیچ کس از جا نمیخواهد برود!
تک فان- «شوید پلو با مرغ نپز! خورش شوید با پلو بپز!»یک خورش جدید با طعمی رویایی مقابل روی شماست، آیا از آن روی برمیگردانید؟! آیا میتوانید نسبت به طعم خوش مرغ در کنار عطر شوید و سیر بی تفاوت باشید؟! قطعا این کار شدنی نیست!به گزارش تک فان، با اطمینان خاطر این دستور را اجرا کنید و یک غذای فوق العاده خوشمزه را برای وعدهی بعدی خودتان بپزید تا لذت وافر از آن ببرید.مواد لازم:ماده غذاییمقدارران یا سینه مرغ4 عددشوید تازه400 گرمساقه سیر تازه2 عددرب ناریک قاشق غذاخوریسیر2 حبهزعفران دم کردهبه میزان سخاوت شماآب نارنجنصف پیمانهگوجه فرنگی متوسط4 عددنمکنصف قاشق مربا خوریفلفل سیاه1/3 قاشق چای خوریفلفل قرمزنصف قاشق چای خوریزردچوبهیک قاشق چای خوریطرز تهیه:در ابتدا باید مرغها را مزه دار کنید. اگر از ران استفاده کنید خب خورش شما خوشمزه تر خواهد شد اما اگر طرفدار سینه و فیله مرغ هستید هیچ اشکالی ندارد باز هم یک خورش با طعمی عالی مقابل شما قرار خواهد گرفت. تکههای مرغ را با زعفران دم کرده، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و فلفل سیاه به خوبی ماساژ بدهید تا تمام قسمتهای مرغها مزه دار شوند.یک تابه روی گاز بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد تکههای مرغ مزه دار شده را در آن سرخ کنید. هر دو طرف مرغها را به خوبی در روغن تفت بدهید تا طلایی بشوند.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. شوید را هم بعد از پاک کردن و شست و شو ساطوری خرد کنید. ساقه سیر تازه هم دارید که باید آن را هم بعد از اینکه شستید مانند شویدها خوب و ریز خرد کنید. یک تابه دیگر آماده کنید و پیاز را در ابتدا سرخ کنید و وقتی کمی سبک شد دو حبه سیر را در آن له کرده و تفت بدهید. عطر سیر را تنفس کنید و لذت ببرید. در این مرحله هم از نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز استفاده کنید. حالا نوبت به سبزی خرد شده میرسد. شویدهای ساطوری شده در کنار ساقههای سیر ریز شده باید خودی نشان بدهند. حدود 20 دقیقه آنها را در روغن تفت بدهید دیگر کافی است.یک قابلمه انتخاب کنید. در آن رب انار را بریزید و سبزیهای تفت خورده را هم اضافه کرده. مرغهای سرخ شده را در آن بچینید و حدود نیم لیتر آب جوش هم در قابلمه بریزید و گوجهها را روی آن قرار داده و اجازه بدهید به مدت یک ساعت این خورش بپزد و جا بیفتد. یک ربع پایانی چاشنی اصلی خورش که آب نارنج است را اضافه کنید. یک پلوی ایرانی معرکه هم دم کنید تا در کنار این خورش نوش جان بفرمایید. مطمئن باشید طرفدار این غذا خواهید شد و همیشه در برنامه غذاییتان قرار خواهید داد.