طعمیش که بیشتر از این نمیشه! آسونترین روش برای پخت پای سیب در خانه
پای سیب یک شیرینی سنتی و خوشمزه است که بعضی از ماها ممکن است از خرید آن ناامید شده باشیم و فکر کنیم که تهیه آن در خانه امکان پذیر نیست. اما این روش ساده و آسان که برای شما توضیح داده شد، ایمان به توانایی های شیرینیپزی شما را به شدت افزایش خواهد داد. فقط با استفاده از چند مواد پایه مانند آرد، تخم مرغ، شکر و سیب، میتوانید یک پای سیب خانگی خوشمزه و خوشطعم تهیه کنید.
این پای سیب میتواند همراه لحظات دلپذیری از قهوه یا چای شما باشد و با استفاده از مواد کم و معمولی تهیه میشود. برای اطمینان از موفقیت در تهیه آن، بهتر است همه مراحل را به دقت دنبال کرده و طبق دستورالعمل عمل کنید.
پس به دوستان خود اطلاع دهید و با خودشان یک جشن شیرینی خانگی داشت. این تجربه میتواند از لحظات خوشایند و آشنایتان با شیرینیپزی شیرین باشد. حتما امتحان کنید و لذت ببرید!
تک فان- «پای سیب رو باید فقط از قنادی خرید! تو خونه خوب درنمیاد!»آیا شما هم اعتماد به نفس پایینی در امر شیرینی و کیک پزی دارید؟! آیا فکر میکنید همیشه مرغ همسایه غاز است و بقیه بهتر از شما کارها را انجام میدهند؟ اگر جوابتان مثبت است باید حتما این پای سیب را تهیه کنید تا به خودتان ایمان بیاورید!به گزارش تک فان، سادهترین پای سیب دنیا مقابل شماست! اگر دوست دارید در یک عصر بهاری لذت یک شیرینی خانگی را ببرید همین الان دست به کار شوید. به صمیمی ترین دوستتان هم پیام بدهید و برای یک پای سیب رویایی و یک فنجان چای یا قهوه دعوتش کنید! با اطمینان هم این کار را بکنید چون نتیجه کار شما فوق العاده خواهد بود!مواد لازم:ماده غذاییمقدارتخم مرغ 3 عددشکریک قاشق غذاخوریشیر180 میلی لیترکره100 گرمآرد300 گرمبیکینگ پودریک قاشق مربا خوریسیب3 عددگیلاس کمپوتی در صورت دلخواهطرز تهیه:تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا از حالت لزجی دربیاید. شکر، شیر و کره ذوب شده را هم به آن اضافه کنید و ترکیب کنید. نوبت به آرد میرسد. آرد را حتما دو یا 3 بار الک کنید تا بافت آن یکدست بشود. بعد از الک کردن بیکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید و بعد کم کم به مواد تخم مرغی بیفزایید و خوب هم بزنید. مایهای که به دست میآید باید کاملا یکدست و بدون گلوله باشد.سیبها را به خوبی بشویید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید. فقط به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیبهای خرد شده را به مواد پای سیب اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید گیلاسهای کمپوتی را که خوب آبکشی کردهاید و آب ندارند به همراه سیب داخل مواد بریزید. با لیسک یا قاشق همه مواد را هم بزنید. تصویر زیبایی مقابل شماست. زردی مایه پای سیب در کنار سیبهای قرمز جذابیت خاصی دارد.فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف قالب موردنظرتان را چرب کنید و مایه پای سیب را داخل آن بریزید و روی آن را به خوبی صاف کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید. در پایان این مدت با سیخ چوبی وسط آن را امتحان کنید اگر به سیخ از مواد نچسبید یعنی پای سیب شما حاضر است.برای اینکه یک حال خوب داشته باشید لازم نیست از خانه بیرون بروید یا هزینه گزافی بپردازید. گاهی یک برش پای سیب داغ خانگی دنیای شما را به خوبی زیر و رو خواهد کرد. نوش جان