آشنایی با طرز تهیه رول مرغ به همراه ریحان: تجربهای لذیذ و منحصر به فرد
رول مرغ با ریحان یک غذای فوق العاده خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب منحصر به فرد از مرغ، ادویهها، سبزیجات و خمیر فیلو تهیه میشود. این غذا با ترکیبات ساده و در دسترس تهیه میشود اما از نظر طعم و ظاهر آن درجه یک است. از جمله مواد اصلی برای تهیه این دستور پخت میتوان به سینه مرغ، ریحان، فلفل دلمهای، سرخ شده، تره فرنگی، سس سویا، زنجبیل و سیر اشاره کرد. ترکیب این مواد در کنار یکدیگر باعث تولید یک طعم و بوی منحصر به فرد میشود که همه را مسحور خود میکند. پخت این رول مرغ با ریحان نیز کاری بسیار ساده و سریع است که با استفاده از تابه و فر ساده در خانه به راحتی قابل انجام است. بنابراین، اگر به دنبال یک دستور پخت سریع و خوشمزه هستید، رول مرغ با ریحان را امتحان کنید و لذت ببرید.
چی شی نوشت: رول مرغ با ریحان، یک غذای خوشمزه و ظریف است که با استفاده از مواد اولیهای ساده و در دسترس تهیه میشود. این دستور پخت نه تنها طعم بینظیری دارد بلکه از نظر ظاهری نیز بسیار زیبا و جذاب است. ترکیب سینه مرغ با ادویهجات و سبزیجات تازه همچون ریحان، فلفل دلمهای و ترهفرنگی، عطر و طعمی دلپذیر به این غذا میبخشد.برای تهیه رول مرغ با ریحان خوشمزه و جذاب، ابتدا سینه مرغ، فلفل دلمهای، سیر، زنجبیل، تره فرنگی، و ریحان را خرد کرده و با سس سویا، فلفل قرمز، آب لیمو، و نشاسته ذرت مخلوط میکنیم. پس از یک ساعت استراحت در یخچال، مرغ را تفت داده و سپس بر روی ورقهای خمیر فیلو پهن میکنیم. خمیرها را به دقت رول کرده، با زرده تخم مرغ و دانه کنجد آغشته و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی و ترد شوند.مواد لازممقدارخمیر فیلو۱۶ ورقروغن زیتونبه مقدار لازم برای مالیدن روی رول هادانه کنجد سفیدبه میزان لازمتخم مرغ۱ عددزنجبیلنیم قاشق غذاخوریفلفل قرمز له شده۱ قاشق غذاخورینشاسته ذرتنیم قاشق غذاخوریسیر۴ حبهسس سویا۲ قاشق چایخوریآب لیمونصف یک لیموروغن۱ قاشق غذاخوریسینه مرغ۱ عددتره فرنگی۲ شاخهفلفل دلمهای قرمزیک چهارمریحانیک دستهمرحله 1: آمادهسازی مواد اولیهابتدا، سینه مرغ، فلفل دلمهای، سیر، زنجبیل، تره فرنگی، و ریحان را با دقت خرد کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. این ترکیب از سبزیجات و ادویهجات، عطر و طعم بینظیری به مرغ میبخشد.مرحله 2: مزهدار کردن مرغدر ادامه، سس سویا، فلفل قرمز له شده، آب لیمو، کمی نمک و نشاسته ذرت را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، ظرف را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی مزهدار شود.مرحله 3: پخت مرغبعد از یک ساعت، مرغ مزهدار شده را از یخچال خارج کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. حواستان باشد که مرتب آن را هم بزنید تا به طور یکنواخت سرخ شود و نسوزد.مرحله 4: خنک کردن مرغ و آمادهسازی خمیرپس از اینکه مرغ کاملاً پخت، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در این فاصله، خمیر فیلو را باز کنید و با استفاده از یک قلمو، سطح آن را به آرامی با روغن زیتون مرطوب کنید.مرحله 5: تهیه رولهامقداری از مایه مرغ را بر روی یک طرف خمیر قرار دهید. دو طرف بالایی خمیر را حدود دو سانتیمتر به داخل تا کرده و سپس خمیر را از قسمتی که مایه روی آن ریختهاید شروع به رول کردن کنید. تمامی رولها را به همین ترتیب آماده کنید.مرحله 6: پخت رولها در فررولهای آماده شده را درون سینی فر چیده، روی آنها را با زرده تخم مرغ آغشته کنید و کمی دانه کنجد سفید بپاشید. سینی را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید تا رولها طلایی و ترد شوند.بعد از اینکه رولها به رنگ دلخواه رسیدند، آنها را از فر خارج کنید.مرحله 7: سرو کردناکنون وقت آن رسیده که این رولهای خوشمزه و زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و نوش جان کنید. این رولها میتوانند یک شام خوشمزه یا یک پیش غذای شیک برای مهمانیهایتان باشند.راضیه میرزاحیدری