تجربهی نوآورانه پخت کیک کرامبل توت فرنگی
کیک کرامبل توت فرنگی یکی از خوشمزهترین انواع کیکهای میوهای است که میتوانید با راهنمایی مطالب فوق آن را خانگی تهیه کنید. این کیک با داشتن اجزایی چون توت فرنگی تازه و لایه کرامبل واقعاً یک ترکیب دلپذیر و خوشمزه را ارائه میدهد. استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مناسب و رعایت نکات پخت در آشپزخانه، میتواند باعث حاصل گرفتن نتیجه عالی و لذتبخشتری از کیک شود. از آنجایی که هر قالب کیک دارای اندازه و خصوصیتهای خاصی است، انتخاب قالب مناسب بسیار مهم است و میتواند تأثیر بزرگی بر نهایت ظاهر و طعم کیک داشته باشد. با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی مرتبط با مواد موجود در آشپزی و استفاده از وسایل ریختن و مخلوط کردن به صورت صحیح و دقیق، میتوانید لذتبخشترین و خوشمزهترین کیک توت فرنگی را در منزل تهیه کنید. برای پختن کیک، مواد را به دمای محیط برسانید، درجه فر را به دقت تنظیم کنید و از زمانهای پخت دقیق پیروی کنید. نکات رعایت شده در انتخاب مواد و تهیه کیک میتواند به شما کمک کند تا در شیرینیپزی موفق تر باشید و لذت بیشتری از نتیجه کسب کنید.
فرارو نوشت: کیک کرامبل توت فرنگی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و متفاوت میوهای است که میتوانید با فرارسیدن فصل بهار آن را با روشی آسان در منزل بپزید. کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و… تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. کیک توت فرنگی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم است و عطر و بوی دلپذیری دارد. به شما اطمینان میدهیم که تا به حال خوشمزهتر از این کیک توت فرنگی نخوردهاید. کرامبل نوعی پوره آرد، شکر و کره است که روی سطح کیک قرار میگیرد و طعم خوبی به کیک میدهد. اگر دوست دارید این کیک کرامبل توت فرنگی خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازمتخم مرغ: ۳ عددکره: ۱۰۰ گرمآرد سفید قنادی: یک و یک چهارم لیوانماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوریشکر: دو سوم پیمانهوانیل: نصف قاشق چایخوریبکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوریمواد لازم برای لایه کرامبل کیکشکر: یک چهارم لیوانآرد قنادی: نصف لیوانکره سرد: ۵۰ گرمتوت فرنگی: ۱ پیمانهنشاسته ذرت: ۱ قاشق چایخوریطرز تهیهبرای درست کردن این کیک توت فرنگی خوشمزه ابتد اباید کرامبل یا لایه رویی کیک را آماده کنید. برای این کار آرد قنادی، شکر و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با دست یا چنگال مواد را خوب ورز بدهید تا به حالت پوره پوره تبدیل شود. حالا کرامبل آماده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. برای درست کردن کیک ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بیندازید و شکر را به آن اضافه کنید. حالا همزن برقی را روشن کنید و کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود، سپس تخم مرغها را همراه با وانیل اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید. در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، کم کم و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود.کف یک قالب مناسب را با کره سرد چرب کنید، سپس کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید. نگران نباشید، چون مایه این کیک کمی سفت و غلیظ است. توت فرنگیها را خرد کنید و برای اینکه روی کیک آب نیندازد با نشاسته ذرت و یک قاشق شکر مخلوط کنید و بعد روی سطح کیک بریزید و با قاشق پخش کنید. در آخر کرامبل آماده را از یخچال خارج کنید و با دست روی توت فرنگیها بپاشید. قالب کیک را داخل فر برقی ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. این دما برای فرهای گازی ۱۸۵ درجه و مدت زمان ۴۵ دقیقه است. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و میل کنید، نوش جان.قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوبتری بگیرید۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه میشوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیکها در فر شما مناسب است.با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستورها گفته میشود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده میکنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتیگراد بیشتر بگذارید. اما دمایی که گفته میشود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دستتان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.۳-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.۴- همیشه زمان به هم زدن تخممرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخممرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده میکنید، باز هم کیک بوی تخممرغ میگیرد.۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد میشود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر میشود. نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.۶- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر میرود؛ زیرا کیک شما پف نمیکند.۷-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمیگیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۳/۱ قالب شما خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازهها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.۸- وقتی میخواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به صورت یکنواخت همه جا پخش شود.۹- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالبهای متنوع و گرانقیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه میکنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالبها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالبها قیمت مناسبی هم دارد، قالبهای گالوانیزه است که معمولاً میتوانید آنها را از همه لوازم قنادیها تهیه کنید. این قالبها در طرحها و شکلهای مختلف موجودند.راضیه میرزاحیدری