لازانیا آسان و سریع در قابلمه: طرز تهیه بدون نیاز به فر و سس
لازانیا یکی از غذاهای محبوب ایرانیها است که در اصل با روش پخت در فر تهیه میشود. اما برای کسانی که فری ندارند، روشهای دیگری برای پختن لازانیا وجود دارد. یکی از این روشها، پخت لازانیا بدون فر است که به سادگی و با مواد آشنا، میتوانید این غذای خوشمزه را آماده کنید.
برای تهیه لازانیا بدون فر، ابتدا پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت چرخ کرده یا سویا را اضافه کرده و تفت میدهید. سپس فلفل دلمهای و قارچ را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. نمک، فلفل و ادویههای مورد نیاز را اضافه کرده و در آخر رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنید.
وقتی مواد خوب ترکیب شدند، ورقههای لازانیا را خرد کرده و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و سپس آبی را که به اندازهای است تا روی سطح لازانیاها بپوشاند، اضافه میکنید. در ادامه، پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و آب شدن پنیر را انتظار بکشید.
بعد از حدود 5-7 دقیقه، لازانیا بدون فر شما آماده سرو است و میتوانید از آن لذت ببرید.
نمناک نوشت: لازانیا ایتالیایی از غذاهای محبوب در ایران است که روش تهیه اصلی اش با فر است اما لازانیا بدون فر نیز روشهایی دارد تا این غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
طرز تهیه لازانیا بدون فر؛ لازانیا کته ای خوشمزه
اگر دلیل اینکه سراغ پخت لازانیا نمی روید، نداشتن فر و مایکروفر است، با آموزش این بخش به راحتی میتوانید با یک روش فوق العاده جذاب این غذای پرطرفدار را آماده کنید. طرز تهیه لازانیا ساده خانگی که در ادامه برایتان آموزش داده شده است، یکی از بهترین ها در لیست رسپی لازانیا خانگی است که برایتان انتخاب شده است. این لازانیا با مرغ ،گوشت و حتی سویا هم پخته می شود.
مواد لازم لازانیا در قابلمه
مواد لازم میزان لازملازانیا یک بستهقارچ 300 گرمپیاز 1 عدد متوسطسیر رنده شده2 حبهفلفل دلمه ای1 عددسویا یا گوشت چرخ کرده یا مرغحدود به لیوانپنیر پیتزابه میزان لازم (یک پیاله) رب گوجه2 قاشق غذاخورینمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمادویه لازانیا و آویشنبه میزان لازمشیر یک لیوان( قابل حذف)
طرز پخت لازانیا ساده بدون فر
ابتدا پیاز را کمی تفت داده و سیر را به آن اضافه کنید.
سیر و پیاز را خوب تفت دهید تا زمانی که سبک شد، گوشت چرخ کرده یا سویا را به آن اضافه کرده و مجدد تفت دهید.
در مرحله بعد فلفل دلمه ای و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا کمی تفت دهید.
بعد از کمی تفت دادن مواد، در این مرحله نمک و فلفل و ادویه را اضافه کرده و در آخر رب گوجه فرنگی را به مواد می افزاییم.
مواد بخوبی باید با رب گوجه فرنگی ترکیب شوند؛ بعد از تفت کامل همه مواد و رنگ پس دادن رب، حالا نوبت اضافه کردن شیر است که استفاده از آن در مواد به انتخاب شماست و قابل حذف هم می باشد.
در مرحله آخر، ورقه های لازانیا رو خرد کرده و به مواد تفت داده شده داخل ماهیتابه اضافه میکنیم.
حالا نوبت اضافه کردن آب است که باید به اندازه ای به مواد ضافه شود که به خوبی روی سطح لازانیاها را بپوشاند.
درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم مواد با حرارت متوسط پخته شوند.
زمانیکه آب مواد کشیده شد، نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست. در این مرحله پنیز پیتزا را روی مواد ریخته و روی پنیر، جعفری یا آویشن میریزیم و مجدد درب ماهیتابه را میبندیم تا پنیر آب شود.
پس از حدود 5-7 دقیقه پنیز آب شده و لازانیا کته شما آماده سرو است.
راضیه میرزاحیدری