طرز تهیه فوقالعاده خورش گوجه سبز که هیچوقت پیشتر تجربه نکردهای!
خورش گوجه سبز یکی از غذاهای معتبر ایرانی است که در فصل بهار مورد توجه خاصی قرار میگیرد. این خورش از جمله غذاهای معتبر ایرانی است که از گوجه سبز، مرغ و ادویههای مختلف تهیه میشود. طرز تهیه این خورش نیز بسیار ساده و دست نخورده است.
با توجه به مواد لازم که شامل پیاز، مرغ، گوجه سبز، جعفری، نعناع، پودر کاری، نمک، نعناع خشک و آب جوش میباشد، آشپزی این خورش برای هر شخصی بسیار قابل اجراست. طعم و عطر خوشمزه این خورش با استفاده از ادویههای مختلف مانند نعناع و پودر کاری دستنخورده طبیعی به آن اضافه میشود.
پخت و پز خورش گوجه سبز نیازمند حدود یک و نیم ساعت زمان است و بعد از این مدت میتوانید از این غذای خوشمزه و معتبر لذت ببرید. بهتر است این خورش را در فصل گوجه سبز تهیه کنید تا از تازگی و طعم طبیعی گوجه سبز استفاده کنید.
تک فان- «گوجه سبزو چقدر دوست داری؟! در حدی هست که توی غذا هم بخوریش؟!»
خورش گوجه سبز یکی از غذاهای مخصوص بهار است. وقتی برای اولین بار گوجه سبزها خودی نشان میدهند این خورش هم روی میز ناهار و شام ما ایرانیها جا خوش میکند!
به گزارش تک فان، در خوشمزگی این غذا هیچ شکی نیست. معمولا با مرغ درست میشود و کمتر از 1 ساعت و نیم زمان میبرد تا حاضر شود. پس اگر دوست دارید خورشی را بخورید که در تمام سال کمتر به آن توجه میشود و در دسترس نیست، همین امروز وقتش است! خورش گوجه سبز را با دل و جان درست کنید و نوش جان بفرمایید!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارپیاز
2 عدد
سینه مرغ
500 گرم
گوجه سبز
300 گرم
جعفری تازه
3 دسته
نعناع تازه
یک دسته
پودر کاری
یک و نیم قاشق چای خوری
نمک
یک قاشق چای خوری
نعناع خشک
2 قاشق غذاخوری
آب جوش
2 لیوان
طرز تهیه:
پیازها را بعد از شست و شو پوستشان را بگیرید و نگینی ریز خرد یا رنده کنید.
مرغها را به تکههای کوچکتر خرد کنید.
جعفری و نعناع تازه را بشویید و ساطوری خرد کنید.
قابلمه مورد نظرتان را انتخاب کرده و روی گاز قرار بدهید. پیاز را در مقداری روغن تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و بافتش سبکتر شود. پیاز را به امان خدا رها نکنید بلکه بالای سر قابلمه عزیزتان بمانید تا شاهد طلایی شدن پیازها باشید! تکههای مرغ را به پیازهای تفت خورده اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آنها را سرخ کنید. رنگ مرغها که تغییر کرد سبزیهای ساطوری شده را بازی بدهید. آنها را هم در حد 2-3 دقیقه تفت بدهید تا آبشان کشیده شود و رنگشان هم تیره تر بشود. نوبت به پودر کاری و نمک میرسد که به همراه نعناع خشک باید به خورش شما اضافه شوند. آنها را هم کمی تفت بدهید تا عطر آنها فضای آشپزخانهتان را پر کند. بوی غذا از طعم آن همیشه مهمتر است. اگر هنگام تفت دادن سبزی و ادویه آب آنها کاملا کشیده شد و حس کردید ممکن است به قابلمه بچسبند به اندازه نصف فنجان آب داخل آن بریزید.
گوجه سبزها را هم بشویید و دم آنها را جدا کرده و داخل خورش بریزید. 2-3 دقیقه با بقیه مواد به معاشرت برسند کافی است و دیگر نوبت به اضافه کردن 2 لیوان آب جوشی میرسد که در مواد لازم هم ذکر شد. بعد از اینکه آب را اضافه کردید در قابلمه را بگذارید، حرارت گاز را کم کنید و یک ساعت زمان بدهید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در این فاصله شما هم مشغول پختن یک کته ناب ایرانی بشوید.
تا فصل گوجه سبز به پایان نرسیده این خورش را آماده کنید. حتی اگر بتوانید از گوجه سبزها برای تمام سال ذخیره کنید و در فریزر قرار بدهید کار بسیار خوبی است!
خورش گوجه سبز و پلوی ایرانی نوش جان!