راز سفرهی خانوادگی: طرز تهیهی سوپ ماکارونی که انرژی و لذت به خانهتان میآورد
سوپ ماکارونی یکی از سوپهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که تنوع زیادی در طعم و ظاهر دارد. این سوپ غنی از مواد مختلفی است که از آنها تهیه میشود و مواد اولیه آن نیز برای سلامتی بدن مفید است. در این رسالت، شما یک طرز تهیه سوپ ماکارونی خوشمزه را یاد خواهید گرفت. مواد لازم برای تهیه این سوپ عبارتند از مرغ، هویج، سیب زمینی، پیاز، ماکارونی، گوجه فرنگی، سیر، سرخ کره، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد برنج و… مراحل تهیه این سوپ شامل آماده سازی سبزیجات، کره و ادویهها، افزودن مرغ و سبزیجات، افزودن آب و پخت اولیه سوپ، پوره کردن سوپ، افزودن ماکارونی و جعفری تازه، و تنظیم چاشنی و سرو سوپ است. در نهایت، با اضافه کردن آب لیموترش و نمک، سوپ ماکارونی آماده سرو و لذت بردن است. این غذا را میتوانید برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید و لذت ببرید.
سوپ جز یکی از پیشغذا یا غذاهای محبوب ایرانی است. سوپها تنوع بسیار زیادی در طعم و ظاهرشان وجود دارد، در زمان کوتاهی آماده میشوند و با توجه به مواد اولیه که آنها را تهیه کردید مقوی و مفید هستند. سوپ ماکارونی جز یکی از سوپهای خوشمزه و متفاوتی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. در این سوپ از انواع ماکارونی ساده و شکلی میتوانید استفاده کنید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روش تهیه سوپ ماکارونی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این سوپ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ ماکارونی
مرغ ۱ تکههویج ۲ عددسیب زمینی۱ عددپیاز ۱ عددماکارونی۱۰۰ گرمگوجه فرنگی ۲ عددسیر ۱-۲ حبهجعفری تازه۱۰۰ گرمآرد برنج ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهکره۳۰ گرمآب جوش ۳-۴ پیمانهلیموترش ۱ عدد
طرز تهیه سوپ ماکارونی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سوپ ۳۰-۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این سوپ جذاب را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این سوپ در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی سبزیجات
سیب زمینی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و هویج را بشویید و پوست بگیرید.
سبزیجات را به چند قسمت برش زنید و درون کاسهای بریزید.
مرحله دوم: آماده سازی کره، آرد برنج و ادویهها
درون قابلمهای که قصد طبخ سوپ را دارید کره بریزید.
قابلمه را روی حرارت کم گذارید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.
آرد برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
باید بوی خامی آرد گرفته و عطر ادویهها آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سیر اسپانیایی
مرحله سوم: افزودن مرغ و سبزیجات خرد شده
مرغ شسته شده و سبزیجات خرد شده را به محتوای درون قابلمه سوپ اضافه کنید و چند دقیقه ای همه مواد را با هم تفت دهید تا سبزیجات به خوبی طعمدار شوند.
مرحله چهارم: افزودن آب و پخت اولیه سوپ
۳-۴ پیمانه آب جوش به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا آب به نقطه جوش رسد.
سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید، ۲۰-۲۵ دقیقهای زمان دهید تا محتوای درون سوپ بپزد.
مرحله پنجم: پوره کردن سوپ
اگر مرغ استخوان دارد در این مرحله پس از پخت آن را از سوپ خارج کنید و استخوانهای مرغ را از آن جدا کنید.
تکههای گوشت مرغ را به قابلمه برگردانید و با کمک گوشتکوب برقی یا دستی کل محتوای سوپ را پوره کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی
مرحله ششم: افزودن ماکارونی و جعفری تازه
ابلمه سوپ را مجدد روی حرارت گذارید و ماکارونی را به آن اضافه کنید.
جعفری تازه را ساطوری خرد کنید و در همین مرحله به سوپ بیفزایید.
توجه داشته باشید که پس از افزودن سبزی تازه به سوپ درب قابلمه را نبندید؛ زیرا موجب تیره شدن سبزی سوپ شما میشود.
۷-۹ دقیقهای زمان دهید تا ماکارونی نرم و پخته شود.
مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو سوپ
در چند دقیقه پایانی پخت آب لیمو ترش را به سوپ بیفزایید.
با مقداری نمک چاشنی آن را تنظیم کنید.
سوپ ماکارونی خوش رنگ و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
آن را در ظرف سرو بریزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
نکات کلیدی تهیه سوپ ماکارونی
برای قرمزتر شدن رنگ سوپ میتوانید از ۱-۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در سوپ استفاده کنید.
اگر به هر دلیلی تمایل به پوره کردن و میکس سوپ ندارید میتوانید سبزیجات را به صورت نگینی خرد کنید و طبق مراحل بالا پیش روید.
به جای مرغ از عصاره مرغ یا استاک گوشت میتوانید در این سوپ استفاده کنید.
آرد سفید را با آرد برنج میتوانید جایگزین کنید، اما آرد برنج طعم و لعاب بسیار خوبی به سوپ شما میدهد.
برخی در این سوپ از بلغور گندم، جو پرک، قارچ بلانچ شده، ذرت و نخود فرنگی استفاده میکنند.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش کامل و ساده بالا این سوپ جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.