راز تهیه سیر ترشی فوری با روش حیرت انگیز برای ساکنان منطقه شمالی
ترشی سیر یکی از ترشیهای محبوب و خوشمزه در مناطق شمالی ایران محسوب میشود. این ترشی به دلیل مزهی ترش و شیرین منحصر به فردش، پرطرفداری بالایی دارد. مواد اصلی برای تهیهی این ترشی شامل سیر، سرکه، شکر، شیره انگور و رب انار است. اما روش تهیهی این ترشی متفاوت بوده و به طور خاص از ترشیهای سنتی متمایز میشود.
برای تهیه سیر ترشی فوری، ابتدا پوست سیرها را کاملا پاک کرده و خشک کنید. سپس در قابلمه، سرکه، شکر، رب انار و شیره انگور را ترکیب کرده و سیرها را اضافه کنید. این مواد را به مدت کمی روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاورند و سپس اجازه دهید که سیرها در این مخلوط حدودا ۱۵ دقیقه بجوشند.
سپس سیرها را در همین خلوط بگذارید تا روز بعد وارد مرحلهی استراحت شوند. در ادامه، سیرها را در ظرف شیشهای مناسب قرار داده و سرکه را اضافه کرده و بعد از یک هفته آماده برای مصرف میباشد. این روش ساده و سریع تهیه ترشی سیر خوشمزه را فراهم میآورد.
نمناک نوشت: سیر ترشی شمالی فوری خانگی یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار شمال ایران است که به دلیل طعم ترش و شیرین منحصر به فردش طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه سیر ترشی فوری یک روزه
راز سیرترشی شمالی ها را میدانید؟ حتما درمورد اینکه سیر ترشی های بازاری فرمول خاصی دارند شنیده اید اما تا بحال درباره طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور چیزی به گوشتان خورده بود؟ یا اینکه میدانستید یکی از مواد لازم سیر ترشی شمالی ها، شکر است؟ همراه ما در این بخش باشید تا دستور سیر ترشی با رب انار و شیره را یاد گرفته و بدانید که چطور میتوان ترشی سیر خوشمزه تر از سیر ترشی هفت ساله را در کوتاه ترین زمان ممکن درست کرد.
مواد لازم سیر ترشی با سرکه قرمز فوری
مواد لازممیزان لازمسرکه یک لیترسیر یک کیلونمک یک قاشق غذاخوریشکر 1/2 پیمانهشیره انگور1/2 پیمانهرب انار1/2 پیمانه
طرز تهیه سیر ترشی فوری با شیره انگور
طرز تهیه ترشی سیر بدون پوست فوری ابتدا پوست بیرونی سیرها رو کاملا گرفته و خوب بشویید تا هیچ آلودگی نداشته باشند.سیرهای شسته شده را روی پارچه ای تمیز بچینید تا کاملا خشک شوند.داخل قابلمه، سرکه را به همراه نمک، شکر، رب انار و شیره انگور ترکیب کنید.سیرها را به ترکیب سرکه و باقی مواد داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا پانزده دقیقه بجوشد.بیشتر از این مدت زمان نجوشانید که مکن است له شوند.سیرها را یک شب داخل همان قابلمه و مواد استراحت دهید.روز بعد، سیرها را داخل ظرف شیشه ای تمیز چیده و سرکه را صاف و به سیرهای داخل شیشه اضافه کنید.درب ظرف سیر ترشی را بسته و بعد از یک هفته استفاده کنید.
راضیه میرزاحیدری