در آشپزی مرافقه کن، طرز تهیه دستور پخت آشبوته عدس و بادمجان با طعم بی نظیر سنتی
خوراک عدس و بادمجان یک غذای سنتی و خوشمزه است که با ترکیب عدس و بادمجان تهیه میشود. این غذا از نظر تغذیهای بسیار مفید و پرانرژی است و مواد اولیه آن نیز بسیار ساده هستند. برای تهیه این خوراک، ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم، سپس تخم گشنیز اضافه کرده و بادمجانها را کبابی کرده و کوبیده میکنیم. سپس عدس پخته، نمک، فلفل و سبزیهای مورد نظر را اضافه و تفت میدهیم. در نهایت، ماست را به خوراک اضافه کرده و آن را نوش جان میکنیم. این غذا میتواند گزینه خوبی برای شام یا ناهار سبک و سیرکننده باشد و برای گیاهخواران نیز مناسب است. مناسب برای هر فصلی از سال، خوراک عدس و بادمجان یک گزینه خوشمزه و مغذی است.
چی شی نوشت: طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان رو اگر بلد باشید، میتونید یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. این غذا، با عدس و بادمجان که هر کدوم به تنهایی مزایای زیادی دارن، تهیه میشه و وقتی با هم ترکیب بشن، یه وعده غذایی مغذی و پرانرژی رو براتون فراهم میکنن.
نکته جالب اینه که مواد اولیهاش همیشه دم دست هستن و نیازی به تهیه مواد عجیب و غریب ندارید. برای گیاهخواران هم که عالیه. خلاصه اینکه، اگه دنبال یه شام یا ناهار سبک و در عین حال سیرکننده هستید، این خوراک میتونه انتخاب خوبی باشه.
برای تهیه خوراک عدس و بادمجان به سبک خانگی و سنتی، ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. تخم گشنیز را اضافه کنید تا عطر آن با پیاز ترکیب شود. بادمجانها را کبابی کرده، پوست بگیرید و کوبیده و سپس به پیاز داغ اضافه کنید. عدس پخته، نمک، فلفل و سبزیهای معطر را بیفزایید و همه چیز را خوب تفت دهید. پس از خنک شدن، ماست را اضافه کرده و خوراک را نوش جان کنید.
طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان
پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. بعد یک قاشق روغن زیتون رو تو یک تابه داغ کنید و پیازها رو توش تفت بدید تا طلایی و نرم شن. حالا یک قاشق تخم گشنیز اضافه کنید تا عطرش توی فضای آشپزخونه پخش شه.
بادمجانها رو با پوست روی شعله گاز بذارید تا پوستشون کبابی و چروک بشه. بعد از اینکه خوب کبابی شدن، کنار بذاریدشون تا خنک بشن.
وقتی بادمجانها خنک شدن، پوستشون رو بگیرید و با گوشتکوب یا چنگال له شون کنید، توجه کنید که نیاز نیست خیلی له بشن و بافتشون کاملا از بین بره.
بادمجانهای کوبیده شده رو به تابهای که پیاز تفت داده شده توش هست اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت بدید تا بادمجانها هم طعم بگیرن.
عدس پخته رو به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و ریحان بنفش خشک رو هم اضافه کنید و خوب همه چیز رو با هم مخلوط کنید.
وقتی همه مواد با هم خوب تفت داده شدن، حرارت رو خاموش کنید و بذارید خوراک کمی خنک بشه.
بعد از اینکه خوراک کمی خنک شد، یک پیمانه ماست پرچرب رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماست با بقیه مواد خوب ترکیب بشه.
حالا خوراک عدس و بادمجان شما آمادهست. میتونید اون رو توی بشقاب بریزید و نوش جان کنید. این غذا هم مقویه هم خوشمزه.