فراموش کردن همه چیز به جز آخرین ته دیگ تو!
ته دیگ یکی از غذاهای محبوب و معتبر ایرانی است که بسیاری از مردم ایران روزانه به آن روی میآورند. ته دیگ نوعی از پلو است که با ترکیب آرد، آب، نمک، زردچوبه، زعفران و روغن سرخ کردنی تهیه میشود. این غذا به دلیل سادگی تهیه و طعم خوشمزهاش، تقریبا همیشه در خانههای ایرانیان میتوان آن را پیدا کرد.
برای تهیه ته دیگ کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در قابلمه روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند، باید روی آن برنج مخلوط شده با آبکش کنید و در حرارت کم مواد را بپزید تا ته دیگ سفت شود و برنج پخته شود.
در نهایت، زمانی که پلو آماده شد، با تمام لذت از ته دیگ لذت ببرید. این روش ساده ته دیگ با آرد میتواند جایگزین مناسبی برای تهیه این غذای خوشمزه باشد و مطمئنا به شما لذت آشپزی و خوردن این غذا را تجربه جدیدی ارائه خواهد داد.
تک فان- «ته دیگ با آرد؟! میخوای حلوا درست کنی مگه؟!»
ته دیگ از جذابیتهای غذاهای ایرانی است. نمیشود یک ایرانی سنتی باشی و ته دیگ دوست نداشته باشی! اصلا بخش عمده و مهم پلو ته دیگ آن است!
در دستورهای آشپزی ته دیگهای مختلفی داریم، از نان و سیب زمینی گرفته تا کاهو و بال مرغ! اما انصافا فکرش را تا به حال کرده بودید که با آرد هم بتوانید خیلی راحت ته دیگ درست کنید؟! مخصوصا آن هم وقتهایی که نان لواش و سیب زمینی در دسترستان نیست! ضمنا، با یک بار درست کردن این ته دیگ دیگر تمام مدلهای قبلی را کنار خواهید گذاشت! مطمئن باشید!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارآرد سفید
3 قاشق غذاخوری
آب
نصف لیوان
نمک
به میزان دلخواه
زردچوبه
میزان دلخواه
زعفران پودر شده
به میزان دلخواه
روغن سرخ کردنی
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را به همراه نمک، زردچوبه، زعفران و آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه باید حتما نچسب باشد. آنها را با هم زن خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد روغن را اضافه کرده و باز هم مواد را ترکیب کنید. شعله گاز را روشن کرده و اجازه بدهید مایه ته دیگتان خودش را بگیرد و بعد روی آن برنج آبکش شده را بریزید. باید درحدی مایه ته دیگ سفت شده باشد که وقتی برنج را روی آن میریزید برنج داخل آن فرو نرود. در این مرحله از کار باید حرارت را کم کنید و اجازه بدهید همانطور که برنج دم میکشد ته دیگه هم سرخ بشود.
در انتها وقتی پلو دم کشید و آن را در دیس سرو کردید به راحتی ته دیگ جدا میشود و از بافت و طعم و ترد بودن آن غرق لذت خواهید شد. مطمئن باشید با این شیوه، ته دیگ همیشگی خانه شما به این سبک آماده میشود و دیگر دور تمام ته دیگها را خط خواهید کشید! باور نمیکنید؟ امتحان آن ضرری ندارد!