مرغ تریاکی: جنبش ژاپنی از طعم و عطرهای شگفتانگیز
مرغ تریاکی یکی از غذاهای لذیذ و محبوبی است که میتوانید با استفاده از ران مرغ تهیه کنید. در این غذا از ران مرغ استفاده میشود که باعث میشود طعم و لذت آن افزایش یابد. برای تهیه این غذا، ابتدا ران مرغ را از استخوان جدا کرده و پوست آن را گرفته تا بافت آن نرم و یکدست شود. سپس رانها را با پیازچه، نمک، سرکه و زنجبیل مزه دار کرده و درون تابه تفت دهید. سس تریاکی را با ترکیب سویا سس، کچاپ، سرکه، عسل و آب تهیه کرده و به آرامی روی ران مرغ پخته شده بریزید. سپس آن را با حرارت کم بپزید تا ران مرغ کاملاً پخته شود. این غذا را با پلوی پخته شده سرو کنید و از طعم فوق العادهاش لذت ببرید. شما نیز میتوانید با همراهی تک فان، این غذای شگفتانگیز را در منزلتان تهیه کنید و لذت ببرید.
تک فان- «عجب طعمی، عجب عطری! عجب آشپز هنرمندی!»
مرغ تریاکی از خوشمزهترین و جذابترین غذاهایی است که میتوانید با مرغ آن هم قسمت ران درست کنید! سس مخصوص این خوراک یکی از لذتبخش ترین طعمها را برای شما ایجاد خواهد کرد.
به گزارش تک فان، همیشه لازم نیست برای غذاهای خاص با مزههای ویژه به رستوران بروید، یک بار هم رستوران را به منزلتان بیاورید! این خوراک مواد اولیهی سادهای دارد که در دسترس همگان است. پس مانند همیشه به تک فان اعتماد کنید و ببینید که نتیجهی آن چقدر خوب است!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارران مرغ کامل
3 عدد
پیازچه
2 ساقه
پودر زنجبیل
¼ قاشق مربا خوری
نمک
به میزان لازم
سرکه یا آب نارنج
نصف پیمانه
کنجد
برای تزیین
مواد لازم برای سس:
ماده غذاییمقدارسویا سس
یک پیمانه
سس چیلی یا سس کچاپ
3 قاشق غذا خوری
سرکه
نصف پیمانه
عسل
2 قاشق غذاخوری
آب
نصف پیمانه
طرز تهیه:
در این غذا از ران مرغ استفاده میشود. چربی ران مرغ به نسبت سینه بیشتر است و طعم آن هم دلچسبتر است! شما هم حتما از ران استفاده کنید تا لذت غذایتان چندبرابر شود!
ران مرغ را باید از استخوان جدا کنید تا کاملا صاف و باز بشود. پوست آن را هم بگیرید. ران بدون استخوان را کمی با بیفتک کوب بکوبید تا بافت ران نرم و یکدست بشود.
رانها را با پیازچههای خرد شده، نمک، سرکه و پودر زنجبیل مزه دارد کنید و اجازه بدهید مدتی بمانند تا حسابی طعم دار شوند. در نظر داشته باشید که سویا سس که قرار است در مرحله بعد به این غذا اضافه شود طعم شور دارد، پس از نمک زیاد استفاده نکنید.
یک تاب انتخاب کنید و در آن روغن بریزید و وقتی داغ شد هر دو طرف ران را در آن تفت بدهید. بعد از چند دقیقه که رانها تغییر رنگ دادند شما سس تریاکی را تهیه کنید.
سویا سس را به همراه عسل، سس چیلی یا کچاپ، سرکه و آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشود.
سس را به آرامی روی تمام قسمتهای رانهای داخل تابه بریزید به طوری که همه را پوشش بدهد. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا رانها کم کم در این سس بپزند. حواستان باشد که اگر حرارت بالا باشد فقط سس شما میسوزد و رانها نپخته باقی میمانند چون ران به نسبت بقیه قسمتهای مرغ دیرتر به پختگی میرسد.
بعد از حدود 45 دقیقه که سس به خوبی به بافت مرغها رسوخ کرد و آنها کاملا پخته شدند غذای شما حاضر است. یک کته در کنار آن جذابیت زیادی به این غذا میبخشد! تکههای مرغ را به صورت دلخواه برش بزنید و با پلوی پخته شده سرو کنید.
مطمئن باشید تهیه کردن این غذا با ران مرغ تبدیل به یکی از همیشگیهای شما خواهد شد. نوش جان