رسمی کردن مرغ با طعم خاص خیارشوری
مرغ خیارشوری یک روش خاص و متفاوت برای مرینت کردن مرغ است که با استفاده از آب خیارشور مزهدار، این مرغ بسیار خوشمزه و ترد میشود. طبخ مرغ به چندین روش ممکن است و هر کس به روش خودش آن را طبخ میکند. اگر دوست دارید مرغ را با یک روش جدید اما خوشمزه تهیه کنید، مرغ خیارشوری یک گزینه عالی است. برای طبخ این مرغ، ابتدا تکههای مرغ را با آب خیارشور مزهدار میپوشانیم و سپس آنها را سرخ میکنیم. این مرغ خوشمزه و ترد را میتوان با انواع پلوها یا سایر غذاهای گوشتی سرو کرد. در این روش طبخ، میتوان از هر قسمتی از مرغ استفاده کرد، به شرط انتخاب قطعات تازه و سالم. در نهایت، مرغ خیارشوری یک گزینه عالی برای وعده غذایی خوشمزه و متفاوت است که میتوانید در منزل خود تهیه کنید و لذت ببرید.
فرارو نوشت: مرغ خیارشوری یکی از روشهای متفاوت مرینت کردن مرغ است که در آن تکههای مرغ داخل آب خیارشور مزهدار میشود و این مرغ بسیار ترد و خوشمزه است.
به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ خیارشوری نوعی روش خاص مرینت کردن مرغ است که در این روش تکههای مرغ فقط با آب خیارشور مزهدار میشوند. مرغ با این روش بسیار ترد و خوشمزه میشود و پیشنهاد میکنیم حتما این روش را برای طبخ مرغ امتحان کنید. اگر دوست دارید این مرغ خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ خیارشوری همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ: ۳ تکه
آب خیارشور: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را خوب بشویید و بعد داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس آب خیارشور را روی مرغها بریزید تا جایی که کاملا روی مرغ را بپوشاند. ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه بدهید مرغ حدود ۳ ساعت داخل آب خیارشور باقی بماند. بعد از این مدت زمان، مرغ را از آب خیارشور خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا خشک شود. داخل یک ماهی تابه مقدرای روغن بریزید و حالا تکههای مرغ را داخل روغن کاملا سرخ کنید. این مرغ خوشمزه و ترد را میتوانید با زرشک پلو یا هر نوع پلویی که دوست دارید، سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ ـ از شور شدن این مرغ نترسید، زیرا اصلا مرغ شما با این روش شور نمیشود.
۲ ـ این مرغ نیاز به نمک و هیچ نوع ادویه خاصی ندارد و کافی است بعد از مزهدار شدن با آب خیارشور داخل روغن کاملا سرخ شود.
۳ ـ برای درست کردن این مرغ میتوانید از هر قسمت مرغ مانند ران و سینه یا بال استفاده کنید. یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
راضیه میرزاحیدری