تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرنوشتی مخفی در خورش بادمجان: رازهایی برای افزایش لذت بردن از آن

خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و طعم بی نظیر خود، همیشه جزء غذاهای مورد علاقه خانواده ها محسوب می شود. برای تهیه این غذا فقط نیاز به بادمجان، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، پودر لیمو عمانی، پودر سیر، فلفل، نمک و زردچوبه است.

طرز تهیه این خورش نیز بسیار آسان است. ابتدا بادمجان ها و گوجه ها را آماده کرده و سرخ می کنیم. سپس مواد دیگر مانند سیب زمینی و پیاز را پخته و با مواد دیگر همراهی کرده و گوشت را بعد از چرخ کردن به آن اضافه می کنیم. در نهایت مزه ای بی نظیر و جذاب از خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده حاصل می شود که می توان آن را با برنج یا نان محلی سرو کرد و لذت برد.

هشمهری آنلاین نوشت: خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده را به راحتی با روش ساده ای که در این مطلب آموزش داده‌ایم می‌توانید در خانه درست کنید.

خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی دیگر از انواع روش های پخت برای خورش بادمجان است. در ادامه این مطلب با دستور تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده آشنا خواهید شد.

برای تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده بدون لپه به مواد غذایی زیر احتیاج داریم:

گوجه فرنگی : دو عدد

بادمجان سرخ شده : ۳ عدد

سیب زمینی : یک عدد

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

پیاز : دو عدد

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

پودر لیمو عمانی و پودر سیر : ۱/۲ قاشق غذاخوری

فلفل : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

برای پخت خورش بادمجان ابتدا بادمجان ها را ورقه ورقه کنید سپس آنها را سرخ نمایید و روغن اضافی بادمجان ها را بگیرید. در مرحله بعدی دستور تهیه خورش بادمجان، گوجه ها را حلقه حلقه کنید و روی آنها مقداری نمک بریزید.

پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای خرد کنید و سیب زمینی ها را درون مقداری روغن سرخ کنید. پیاز را تفت دهید سپس گوشت و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه را درون ظرفی مناسب بریزید و گوشت را ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید سپس کوفته های قلقلی را درون روغن سرخ کنید.

درون قابلمه ای مناسب پیاز رنده شده را تفت دهید سپس مقداری رب و پودر سیر و پودر لیمو عمانی و نمک و فلفل و زردچوبه و یک لیوان آب به پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه سس مقداری غلیظ شد به ترتیب سیب زمینی ها و بادمجان سرخ شده و گوجه حلقه ای خرد شده و کوفته ها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید این غذای خوشمزه به خوبی جا بیفتد.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!