تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

نکته‌های ضروری برای تهیه ترشی و شوری گوجه سبز به راحتی

گوجه سبز یک میوه خوش طعم و خوش رنگ است که می‌تواند به عنوان آلوچه شناخته شود. تک فان توصیه می‌کند که اگر علاقه‌مند به خوردن گوجه سبز هستید، بهتر است ترشی یا شوری آن را درست کنید تا همیشه بتوانید از آن لذت ببرید. در این متن، دو دستور پخت ترشی و شوری گوجه سبز ارایه شده است.

برای تهیه شوری گوجه سبز، ابتدا گوجه سبزها را خوب بشویید و داخل شیشه‌های خشک شده بریزید. سپس حبه‌های سیر، نمک، نعناع خشک و آب جوشیده سرد به میزان لازم را اضافه کنید و شیشه‌ها را محکم ببندید. سپس آنها را به یخچال انتقال دهید و پس از مدتی، شوری گوجه سبز آماده است.

برای تهیه ترشی گوجه سبز، گوجه سبزها را شسته و خشک کرده، سپس آنها را در ظرف شیشه‌ای بریزید. سیر، ترخون، سرکه، نمک، شکر و فلفل تند را اضافه کنید و ظرف را محکم ببندید. سپس آن را به مدت یک هفته در محیط خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید و سپس به یخچال منتقل کنید.

گوجه سبز ازخواص بسیار زیادی نظیر حاوی ویتامین‌های مختلف، کلسیم، فسفر و فیبر است. همچنین از خصوصیات ضد سرطانی، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و مانع از پیری زودرس است. بهتر است از این میوه خوشمزه و مفید برای سلامتی استفاده کنید.

تک فان- «عاشقشی؟ خب ترشی و شوریش رو درست کن تا همیشه داشته باشی! زود باش!»

با آن ظاهر خوش رنگ و وجود دلنشینش در قلب همه جا دارد! گوجه سبز را می‌گویم! البته افراد زیادی آن را به عنوان آلوچه می‌شناسند، فرقی هم نمی‌کند، بهار است و این میوه خوشمزه که تا دندان‌هایت کند نشود دلت نمی‌آید از خوردنش دست برداری! البته که زمان حضورش بسیار محدود است و بیشتر در خاطره‌ها ثبت می‌شود!

به گزارش تک فان، اگر شما هم گوجه سبز یا آلوچه دوست دارید تا هنوز عمرش به دنیاست ترشی و شوری آن را درست کنید و لذتش را ببرید. حتی خوردن آن بدون غذا و خالی بسیار جذاب است. پس درنگ جایز نیست و اقدام کنید!

شوری گوجه سبز

مواد لازم:

ماده غذاییمقدارگوجه سبز

2 کیلوگرم

نمک

2 قاشق چای خوری

نعناع خشک

2 قاشق غذاخوری

سیر

4 حبه

آب جوشیده سرد

به میزان لازم

ترخون و مرزه خشک

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوجه سبزها را خوب بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. شیشه یا شیشه‌های مورد نظر را بعد از شست و شو خشک کنید و گوجه سبزها را داخل آنها بریزید. لابه لای آنها حبه‌های سیر را بیندازید و نمک را هم داخل شیشه ریخته و روی آن را تا جایی که گوجه سبزها وجود دارند پر از آب کنید. در شیشه را به خوبی و محکمی ببندید و آن را برعکس بگذارید. بعد از مدتی آن را به حالت عادی قرار بدهید و باید در محیط آشپزخانه به دور از گرما و نور آفتاب بماند تا رنگ گوجه سبزها تغییر کند. بعد آن را به یخچال منتقل کنید. شوری گوجه سبز شما حاضر است. نوش جان

ترشی گوجه سبز

مواد لازم:

ماده غذاییمقدارگوجه سبز

یک کیلوگرم

سیر

5 حبه

ترخون

3 شاخه

سرکه سفید

به میزان لازم

نمک

یک قاشق چای خوری

شکر

یک قاشق چای خوری

فلفل تند سبز یا قرمز

4 عدد

طرز تهیه:

گوجه سبزها را بعد از شست و شو و کندن دم آنها اجازه بدهید خوب خشک شوند. ظرف‌های شیشه‌ای موردنظرتان هم باید شسته شده و خشک باشد. گوجه سبزها را داخل ظرف بریزید و سیرها را به همراه فلفل‌های درسته و ترخون در کنار آنها قرار بدهید.

نمک و شکر را لابه لای گوجه‌ سبزها بپاشید و داخل ظرف را تا جایی که گوجه سبزها قرار دارند با سرکه سفید پر کنید. در آن را سفت و محکم ببندید. اگر قبل از بستن در یک نایلون روی آن قرار بدهید و بعد در ظرف را ببندید بهتر است.

ترشی مورد نظر را به مدت یک هفته در محیطی که نور مستقیم خورشید به آن نمی‌تابد و خنک است قرار بدهید. بعد به یخچال منتقل کرده و نوش جان کنید.

فواید گوجه سبز:

این میوه کوچک خوش رنگ خوشمزه که هوش از سر آدم می‌برد خواص زیادی دارد.

سرشار از کلسیم، فیبر، فسفر، آهن و پتاسیم است.به هضم سریع غذا خیلی کمک می‌کند.برای رفع یبوست مناسب است.فشار خون را کاهش می‌دهد.برای رفع خستگی و ایجاد شادی خیلی مفید است.خواص ضد سرطان دارد.برای درمان بیماری نقرس و جلوگیری از ابتلا به آن استفاده کنید.سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.جلوگیری از کم خونی و تقویت خون سازی بدنسرشار از آنتی اکسیدان است و برای درمان تومورهای سرطانی مفید است.از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری می‌کند.خواص ضدباکتریایی زیادی دارد.مانع پیری زودرس می‌شود.چربی خون را کاهش می‌دهد و از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری خواهد کرد.ادرار آور است و برای دفع سموم بدن مفید عمل می‌کند.چربی سوزی بالایی در بدن ایجاد می‌کند و برای لاغری و کاهش وزن مناسب است.درمان خوبی برای کبد چرب است.برای دفع سنگ کلیه خاصیت دارد.سرشار از ویتامین‌های A, C, K, B1, B2 است.

 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!