تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه لذت بخش توپک پاستا مانند رستوران

توپک پاستا یک غذای خوشمزه و متفاوت است که از پاستا و سس سفید تهیه می‌شود. این توپک‌ها، که به صورت گلوله‌ای در روغن سرخ شده و دارای مزه‌ای عالی و نرم هستند، می‌توانند به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها و جشن‌ها مورد استفاده قرار بگیرند. برای تهیه این غذا، مواد از جمله پاستا، شیر، خامه صبحانه، آرد، کره، تخم مرغ و یک ترکیب از پنیر چدار و موزارلا مورد نیاز است. در مراحل طبخ، پاستا ابتدا پزیده شده و سپس با سس پنیری و سپس توپک شکل داده می‌شود. در مراحل بعدی، توپک‌ها در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلطانده و داغ بر روی شعله گاز سرخ شده و سپس سرو شده. توپک پاستا یک انتخاب مناسب برای پیش غذا یا وعده شام است که به همراه سس دلخواه سرو می‌شود.

ایرنا نوشت: توپک پاستا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت است که به عنوان فینگر فود می‌توان از آن استفاده کرد. 

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس‌های مختلف بدست می‌آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می‌شود و به صورت گلوله‌ای در روغن سرخ می‌گردد. این توپک‌ها بسیار خوشمزه و نرم است و می‌توان به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها و جشن‌ها از آن استفاده کرد. این غذا را می‌توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ کرد.

مواد لازم توپک پاستاپاستا فرمی۴۵۰ گرمشیر۱ فنجانخامه صبحانه۱ فنجانآرد۲ قاشق غذاخوریکره¼ فنجانتخم مرغ۲ عددترکیب پنیر چدار و موزارلا۴۰۰ گرمپودر سوخاریبه مقدار کافینمک، فلفل سیاه و پونه کوهیبه مقدار کافیپودر پیاز و پودر سیربه مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه توپک پاستا خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب جوش را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می‌دهیم آب جوش بیاید، سپس پاستا را درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم نرم و پخته شود.

مرحله دوم

در این فاصله کره را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود، سپس مقداری فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، پودر پیاز و پودر سیر به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها سرخ شوند.

مرحله سوم

در ادامه آرد را به همراه شیر به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند، سپس خامه را به همراه پنیر چدار و موزارلا به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست مخلوط می‌کنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.

مرحله چهارم

زمانی که پاستا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم آب اضافی خارج شود. در ادامه پاستا پخته شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می‌دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود، سپس پاستا پنیری را درون ظرف درب دار ریخته و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان کف یک سینی را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس از مواد پاستا به اندازه یک گردو جدا کرده و با دست به خوبی فشرده می‌کنیم تا شکل توپک پیدا کند. حالا توپک‌ها را درون سینی می‌چینیم.

مرحله هفتم

در ادامه سینی را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار می‌دهیم تا توپک‌ها خنک شوند. حالا تخم مرغ‌ها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و کمی شیر درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله هشتم

زمانی که بافت مایه تخم مرغ از لختگی خارج شد پودر سوخاری را درون یک ظرف جداگانه ریخته و توپک‌ها را به ترتیب ابتدا درون مایه تخم مرغی، سپس پودر سوخاری می‌غلطانیم تا سطح آنها آغشته شود.

مرحله نهم

در این مرحله توپک‌ها را مجددا به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می‌دهیم تا استراحت کنند، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت گذاشته و مقدار زیادی روغن به آن می‌افزاییم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله دهم

حالا توپک‌ها را درون روغن انداخته و کاملا سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال مخصوص قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت توپک‌ها را به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!