تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز طعم دلپذیر کلم پلو: طعم‌دهانی شیرازی‌ها یا بقیه؟

کلم پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف طبخ می‌شود اما شهر شیراز به عنوان زادگاه اصلی این غذا شناخته می‌شود. کلم پلو شیرازی با مواد اولیه ساده و سریع آماده می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است. برای تهیه بهترین کلم پلو شیرازی، از ادویه‌هایی مانند پودر لیمو عمانی، فلفل سیاه، ادویه پلویی، فلفل قرمز، زیره، زعفران دم‌کرده و زردچوبه استفاده می‌شود. هر یک از این ادویه‌ها به کلم پلو طعم و طراوت خاصی می‌بخشند. همچنین برای تهیه کلم پلو با مرغ نیز می‌توان از ادویه‌های مناسبی همچون زردچوبه، فلفل و نمک استفاده نمود. این غذا با زعفران و ادویه‌های مخصوص خود، یک طعم بسیار خوشایند دارد و یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی برای وعده نهار یا شام است.

نمناک نوشت، کلم پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در در شهرهای مختلف با مواد متنوعی طبخ می شود اما زادگاه اصلی این غذای خوشمزه در شیراز است و کلم پلو شیرازی بسیار مشهور بوده و که با مواد اولیه کاملا ساده و سریع آماده می شود. در ادامه این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که در زمان تهیه کلم پلو از چه ادویه هایی استفاده نمایید تا بهترین کلم پلو شیرازی را بپزید.

ادویه کلم پلو رستورانی

برای تهیه ادویه کلم پلو تهرانی، ادویه کلم پلو شیرازی، ادویه کلم پلو با مرغ و… می توانید از ادویه های زیر استفاده نمایید، ادویه مخصوص کلم پلو عبارت است از:

پودر لیمو عمانی

یکی از ادویه هایی که به خوشمزه شدن کلم پلو کمک می کند، پودر لیمو عمانی است پس یک قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی به کلم پلو بیافزایید.

فلفل سیاه

برای طعم دار کردن گوشت قلقلی کلم پلو، طعم دار کردن مرغ کلم پلو حتما از فلفل سیاه استفاده نمایید.

ادویه پلویی

ادویه پلویی طعم فوق‌العاده خوبی به کلم پلو بخشیده و طبع سرد برنج را با طبع گرمی که دارد از بین می‌برد. در صورت نداشتن ادویه پلویی می توانید زیره سیاه، میخک، دارچین و زنجبیل را پودر و با هم مخلوط نمایید. می توانید به ازای هر یک پیمانه برنج نصف قاشق چای خوری ادویه بزنید.

فلفل قرمز

برای تهیه کلم پلو شیرازی، کلم پلو با مرغ، کلم پلو با گوشت حتما از فلفل قرمز استفاده نموده تا غذایتان خوشمزه تر از همیشه شود. 

زیره

زیره را می توان به عنوان ادویه در غذاهای مختلف استفاده کرد و از خواص بی نظیر آن بهره برد. پس از آبکش کردن برنج و مخلوط کردن باقی مواد می توانید به آن زیره سبز یا زیره سیاه اضافه نمایید.

زردچوبه

هنگام تفت دادن گوشت و یا مرغ برای کلم پلو حتما زردچوبه استفاده کنید. زردچوبه طعم و رنگ خوبی به کلم پلو می بخشد.

زعفران دم کرده

زعفران یکی از چاشنی های مورد نیاز برای کلم پلو است که کاملا سلیقه ای بوده و می توانید به پلو اضافه کنید. زعفران دم کرده را به برنج آبکش شده، اضافه و مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

ادویه کلم پلو با مرغ

برای تهیه کلم پلو شیرازی به جای گوشت از مرغ هم میتوانید استفاده کنید. برای تهیه این کلم پلو فیله های مرغ را خرد کنید و با پیاز و زعفران مزه دار نموده و در حین تفت و پخت به آن ادویه هایی چون زردچوبه،فلفل، نمک بیافزایید.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!