راز تهیه بستنی خانگی شگفتانگیز بدون نیاز به دستگاه یا مواد شیمیایی
بستنی یکی از خوراکیهای محبوب برای خوردن در فصل تابستان است. در ایران، تاریخ تهیه بستنی سنتی به حدود ۶۰ سال پیش برمیگردد و بستنیهای سنتی معروفی مانند بستنی «اکبر مشدی» وجود داشت. بستنی حاوی کلسیم و مواد معدنی مفیدی برای بدن است و خوردن آن میتواند منجر به ترشح هورمون سروتین، که باعث افزایش شادی میشود، شود. انواع مختلف بستنیها از جمله بستنیهای سنتی، زعفرانی، شکلاتی، وانیلی، میوهای و غیره تولید میشوند. یکی از انواع محبوب و خوشمزه بستنی، بستنی معجون است که معمولا شامل موز و مغزیجات دیگر است. با دنبال کردن دستور تهیه ساده مختصری که در این متن ذکر شده است، میتوانید بستنی معجون خوشمزه را در خانه برای نوش جان خود و خانواده تهیه کنید و از لذت خوردن آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید. این دستور تهیه شامل مواد لازم برای تهیه بستنی معجون و نحوه تهیه آن است.
فراروـ
بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف میشود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسبتر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه میکردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمیگردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشیها در ایران رونق گرفتند. یکی از مشهورترین بستنیهای سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین میانجامد که شادیآور است. بستنی در انواع سنتی، زعفرانی، شکلاتی، وانیلی، میوهای و… تولید میشود. بستنی معجون یکی ازا نواع سنتی بستنی در ایران است که معمولا دارای موز و چندین مدل مغزیجات است و به همین دلیل به آن بستنی معجون میگویند. شما میتوانید با روشی ساده و بدون نیاز به ثعلب و یا دستگاه بستنیساز و همزن، این بستنی معجون خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در روزهای گرم لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
موز: ۳ عدد
شکلات تختهای: ۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتیپور: نصف بسته
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: ۱ فنجان
طرز تهیه
برای درست کردن این بستنی معجون خوشمزه ابتدا موزها را حلقه کنید و داخل یک ظرف بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. در مرحله بعد موز یخ زده را داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس خامه صبحانه و شکلات را به آن اضافه کنید و یک دور بزنید تا موز کاملا با خامه و شکلات میکس شود. حالا بیسکوییت پتیپور را همراه با عسل اضافه کنید و یک دور دیگر دستگاه را روشن کنید تا بیسکوییتها کاملا داخل مواد مخلوط شوند. در آخر گردوی خرد شده را اضافه کنید و مواد بستنی را با قاشق هم بزنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و ظرف را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی ببندد. در آخر با اسکوب بستنی را داخل ظرف سرو و یا داخل قیف بستنی بگذارید و نوش جان کنید.